הי לך יאיר

cxczevik

New member
הי לך יאיר

האקסית שלי הציעה לשוב ולהיפגש...דבר יפה אבל הייתי רוצה נקודות כלליות האם חזרה או נסיון יצליח? סתם..מתוך סקרנות שלי ומשהו אני מנסה לבדוק לגבי מזלות....ואם לא בא לך לענות...בכל אופן תודה..אבל אני מקווה שכן תנסה לזרוק לי עצם כזו או אחרת בבקשה: תאריך הלידה שלי הוא 29-09-1976 ןשלה הוא 20-11-1976 שנינו ילידי אשקלון...אני נולדתי לקראת בוקר בן 2-4 משהו כזה שלה..לא ידוע ביי זאביק והי...לכולם זנה טובה וכמה שפחות אלימות לנו ולהם

כל זמן שלא סגרת - תנסה

הרי ממילא אתה עומד לנסות, אז מה זה משנה ? ככה אנחנו לומדים, דרך מערכות היחסים האלה שאנחנו הולכים וחוזרים בהן. אבל העניין הוא שבסוף גם צריך להסיק מסקנות.. אז חשוב שאת החלק הזה לא תשכח. בהצלחה.

cxczevik

New member
יאיר שלום שנית

ראה...תודה על התשובה הקודמת... ועוד שאלה.....בבתקופה האחרונה יש לי מצבי רוח משתנים ובעיקר לרעה.....כלומר מה שצפית לקראת יום ההולדת..אכן קרה....אבל זנ ממשיך..אני לא יודע מה קורה...לי אני מרגיש שהרבה דברים קורסים מסביבי....חלק מן הדברים ידועים לי וחלק פשוט לא מובנים לי..האם אתה יכול לראות משהו שמפיע או ישפיע על העתיד שלי....שוב אין צורך להכנב לעומקו של עניין אבל בבקשה נסה לבדוק לי זאת.....אפרופו השאלה הקודמת איכשהו התקשרה לנושא זה שבשאלה זו בברכה זאביק

למעלה