הי לכולכם התגעגעתי כל כך../images/Emo24.gif
אפילו שאני נמצאת זמן כה קצר בפורום-אני מרגישה שמכירה אתכם כבר שנים. נעלמתי למספר ימים וכל כך התגעגעתי באמת.... הפרגון ששורר כאן הוא כל כך מחזק שאתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב לחזור. קראתי את כל מה שכתבתם בימים האחרונים ופשוט נהנתי אפילו מהויכוח העניני בין ורד ובין רוייקו שהתנהל לו בתרבותיות כזו כל הכבוד! ושוב תודות מכל ה:
לכל מי שענה לי בימים הקשים שהיו בתחילת הדרך- רומי, גל, לילך, ורד,רויקו, נושנושית,עוד מעט דודה,פנינוש,שרה,קובי,דליה, ואם שכחתי מישהו אז באמת סליחה
אוהבת את כולכם. אני חוגגת
היום במלוא מובן המלה שבועים מהניתוח ורציתי לספר לכם שאני מרגישה הרבה יותר טוב אמנם עדיין בכלכלה של מרוסקים אבל אם ירידה של שבע וחצי ק"ג
ואואו .......... ממש כיף אמנם הדרך עוד ארוכה אבל
האור בקצה המנהרה מתחיל להראות! ושוב גם כאן לפורום הזה יש תפקיד ממש חשוב עבורי כי אני משתדלת להכנס כל ערב ולקרוא אמנם מאד עייפה כך שלא תמיד מגיבה, אבל ממש מתחזקת ממכם . אני מתה כבר לפגוש את כולכם ביום חמישי הקרוב !! אז נשיקות
ותמשיכו כך ממני ורד.ג
אפילו שאני נמצאת זמן כה קצר בפורום-אני מרגישה שמכירה אתכם כבר שנים. נעלמתי למספר ימים וכל כך התגעגעתי באמת.... הפרגון ששורר כאן הוא כל כך מחזק שאתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב לחזור. קראתי את כל מה שכתבתם בימים האחרונים ופשוט נהנתי אפילו מהויכוח העניני בין ורד ובין רוייקו שהתנהל לו בתרבותיות כזו כל הכבוד! ושוב תודות מכל ה: