הי לכולכן

הי לכולכן

התחלתי להשתמש בגלולות מסוג "מליאן" לאחר כמה חודשים שניסיתי סוגים אחרים שעשו לי פשוט זוועה..... מישהי מכירה את הסוג? מה לגבי הבטיחות של הגלולות בחודש הראשון? ועוד שאלונת..האם זה נכון שגלולות יכולות לשבש את הכניסה להריון נוסף בגלל השימוש בהן?........ תודה...........

לא מכירה את הגלולות הללו

בחודש הראשון אף גלולה אינה בטוחה, אז להשתמש באמצעי מניעה אחרים. כיום מינון ההורמוניםם בגלולות נמוך כך שזה לא מונע כניסה להריון כשמפסיקים לקחת אותם. הסביר לי רופא הנשים שלי שאם רוצים להכנס להריון ומפסיקים את הגלולות להשתמש באמצי מניעה כי זה יכול לגרום למומים בעובר.

wieci

New member
אני השתמשתי בגלולות האלה

במשך כשנתיים, והפסקתי כי כמה םעמים לא קיבלתי בכלל מחזור, וקיבלתי מיני התקף לב כשחשבתי שאני בהריון. לגבי החודש הראשון, עד כמה שידוע לי, החודש הראשון לא בטוח מפני הריון, אז עדיף שתשתמשי באמצעי מניעה נוסף. ולא נראה לי שגלולות יכולות לשבש כניסה להריון נוסף, אבל תשאלי רופא נשים.

odeia

New member
מליאן, אלו גלולות עם מינון מאוד

מאוד נמוך, אני לוקחת אותן עם ההנקה. בחודש הראשון, אם את לא היית קודם אם גלולות - להזהר, אם הן המשך של לקיחת גלולות אחרות, אין בעיה. כמו כל גלולות, לא כל כך מונעות הריון ברגע שמפסיקים, מהירות הכניסה להריון תלויה בגוף עצמו ובבן הזוג ולא בגלולות.

כתבתי לך תגובה לגבי קיסרי

רציתי לדעת אם קיבלת אותה או אולי אני לא יודעת לשלוח תגובה

למעלה