הי לכולכן

• פותח הנושא ytyr
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ytyr

New member
הי לכולכן

הי לכולכן
שאלה לי... ביום ראשון האחרון עברתי שאיבה. ביום רביעי האחרון עברתי החזרה. ב - 6/7 אני מוזמנת לבדיקת דם (=יום ראשון הבא). אתן חושבות שאני יכולה לעשות בדיקה ביתית לפני ה- 6/7??????? יש לי עוד שבוע לפני ואני ממש במתח. מי כמוכן מכירה את ההרגשה????!!!!! מיכל

העין ה 3

New member
קודם כל, קיבלת הנחה

הי לכולכן
שאלה לי... ביום ראשון האחרון עברתי שאיבה. ביום רביעי האחרון עברתי החזרה. ב - 6/7 אני מוזמנת לבדיקת דם (=יום ראשון הבא). אתן חושבות שאני יכולה לעשות בדיקה ביתית לפני ה- 6/7??????? יש לי עוד שבוע לפני ואני ממש במתח. מי כמוכן מכירה את ההרגשה????!!!!! מיכל
קודם כל, קיבלת הנחה
אצלנו (בהרצליה מדיקל סנטר) היית מוזמנת לבדיקת דם רק ביום שני... אני אישית, לא בעד בדיקות ביתיות. קודם כל חשוב לדעת אם קיבלת כוריגון אחרי ההחזרה. אם כן, אז בוודאי שאין לך מה לעשות בדיקה ביתית. אם לא קיבלת כוריגון לאחר ההחזרה, את יכולה לעשות אולי ביום שישי, אבל אם תקבלי תשובה חיובית, במילא לא תאמיני לה, ואם תקבלי תשובה שלילית, גם תישארי בספק שאולי היא לא נכונה. אז לדעתי, עדיף לטפס על הקירות ולחכות עד יום ראשון! בהצלחה

האובססיה גואה!!!!!

הי לכולכן
האובססיה גואה!!!!!
מיכל יקרה, תמיד טענתי שמכל הדברים הקשים שאנחנו עוברות בדרך אל הילד הנכסף, החלק הקשה ביותר מכל הוא השבועיים מורטי העצבים של ההמתנה לבטא. שהרי בכל יתר הזמן אנחנו אקטיביות. אנחנו עסוקות ב"לעשות" דברים כדי לקדם את החלום. הולכות לקבל פרוטוקול, באות למעקבים, מזריקות, נשאבות ומוחזרות. ...ואז, אחרי כל האטרף הזה, פתאום מגיע השלב הזה שבו אין לנו שום אפשרות להשפיע על מה שיקרה. כל מה שנותר לנו הוא לחכות בסבלנות אין קץ, ולכל היותר מרשים לנו לנוח ולא להתאמץ. בדיקה ביתית לא תקצר את זמן ההמתנה, מיכל. היא רק תוסיף עוד נדבך מיותר של מתח למשוואה. שהרי, בדיוק כמו שכבר כתבה לך ורדה, אם התשובה חיובית לפני הזמן, אולי נותרו שאריות של כוריגון בגופך. ואם התשובה שלילית, אולי הבדיקה איננה אמינה? בקיצור חבל על הכסף, יקירתי. אבל כשתקבלי את התשובה החיובית של הבטא, או-אז צאי לך לחגוג בסופרפארם וקני לך ערכה רק כדי לראות את שני הפסים הנחשקים! עוד שבוע, מיכל! רק עוד שבוע.... ותאמיני לי שאין כאן אחת שלא מזדהה איתך!

ytyr

New member
את מתוקה

האובססיה גואה!!!!!
מיכל יקרה, תמיד טענתי שמכל הדברים הקשים שאנחנו עוברות בדרך אל הילד הנכסף, החלק הקשה ביותר מכל הוא השבועיים מורטי העצבים של ההמתנה לבטא. שהרי בכל יתר הזמן אנחנו אקטיביות. אנחנו עסוקות ב"לעשות" דברים כדי לקדם את החלום. הולכות לקבל פרוטוקול, באות למעקבים, מזריקות, נשאבות ומוחזרות. ...ואז, אחרי כל האטרף הזה, פתאום מגיע השלב הזה שבו אין לנו שום אפשרות להשפיע על מה שיקרה. כל מה שנותר לנו הוא לחכות בסבלנות אין קץ, ולכל היותר מרשים לנו לנוח ולא להתאמץ. בדיקה ביתית לא תקצר את זמן ההמתנה, מיכל. היא רק תוסיף עוד נדבך מיותר של מתח למשוואה. שהרי, בדיוק כמו שכבר כתבה לך ורדה, אם התשובה חיובית לפני הזמן, אולי נותרו שאריות של כוריגון בגופך. ואם התשובה שלילית, אולי הבדיקה איננה אמינה? בקיצור חבל על הכסף, יקירתי. אבל כשתקבלי את התשובה החיובית של הבטא, או-אז צאי לך לחגוג בסופרפארם וקני לך ערכה רק כדי לראות את שני הפסים הנחשקים! עוד שבוע, מיכל! רק עוד שבוע.... ותאמיני לי שאין כאן אחת שלא מזדהה איתך!
את מתוקה
ראשית תודה על הכוחות. שנית, רק לידע כללי - בגלל שהיה לי E2 12500 לא קיבלתי בכלל כוריגון מאז השאיבה. זה אומר משהו??????????? בי, מיכל

s h r o n i t

New member
כוריגון

את מתוקה
ראשית תודה על הכוחות. שנית, רק לידע כללי - בגלל שהיה לי E2 12500 לא קיבלתי בכלל כוריגון מאז השאיבה. זה אומר משהו??????????? בי, מיכל
כוריגון
מיכל לפי מה שאני יודעת ,זה אומר שהרמה של ההורמון מספיק גבוהה ואת לא צריכה יותר מזה. יש לי חברה שגם הגיעה לשאיבה עם רמה גבוהה של E2 ולא קיבלה כוריגון לאחר מכן-היא כרגע בשבוע 31 עם תאומים!!!!! נחזיק לך אצבעות. שרון

זה לא אומר כלום.

את מתוקה
זה לא אומר כלום.
זה רק אומר שאם בכל זאת תכנעי לדחף שאינו בר כיבוש לעשות פיפי על מקל ותקבלי תוצאה חיובית (הלואי טפו-טפו-טפו) היא תהיה אמינה. אבל אם התוצאה תהיה שלילית עדיין לא תוכלי לסמוך עליה. המשך שבוע שפוי, חמדתי!

הי מיכל:לדעתי מקלון ממש מיותר

הי לכולכן
הי מיכל:לדעתי מקלון ממש מיותר
עוד 6 ימים,ותהיה לך תשובה הכי מהימנה,ואפילו תחסכי כסף
מחזיקה לך אצבעות ליום ראשון

מצב
הנושא נעול.
למעלה