קודם כל, קיבלת הנחההי לכולכן
שאלה לי... ביום ראשון האחרון עברתי שאיבה. ביום רביעי האחרון עברתי החזרה. ב - 6/7 אני מוזמנת לבדיקת דם (=יום ראשון הבא). אתן חושבות שאני יכולה לעשות בדיקה ביתית לפני ה- 6/7??????? יש לי עוד שבוע לפני ואני ממש במתח. מי כמוכן מכירה את ההרגשה????!!!!! מיכל
האובססיה גואה!!!!!הי לכולכן
שאלה לי... ביום ראשון האחרון עברתי שאיבה. ביום רביעי האחרון עברתי החזרה. ב - 6/7 אני מוזמנת לבדיקת דם (=יום ראשון הבא). אתן חושבות שאני יכולה לעשות בדיקה ביתית לפני ה- 6/7??????? יש לי עוד שבוע לפני ואני ממש במתח. מי כמוכן מכירה את ההרגשה????!!!!! מיכל
את מתוקההאובססיה גואה!!!!!
מיכל יקרה, תמיד טענתי שמכל הדברים הקשים שאנחנו עוברות בדרך אל הילד הנכסף, החלק הקשה ביותר מכל הוא השבועיים מורטי העצבים של ההמתנה לבטא. שהרי בכל יתר הזמן אנחנו אקטיביות. אנחנו עסוקות ב"לעשות" דברים כדי לקדם את החלום. הולכות לקבל פרוטוקול, באות למעקבים, מזריקות, נשאבות ומוחזרות. ...ואז, אחרי כל האטרף הזה, פתאום מגיע השלב הזה שבו אין לנו שום אפשרות להשפיע על מה שיקרה. כל מה שנותר לנו הוא לחכות בסבלנות אין קץ, ולכל היותר מרשים לנו לנוח ולא להתאמץ. בדיקה ביתית לא תקצר את זמן ההמתנה, מיכל. היא רק תוסיף עוד נדבך מיותר של מתח למשוואה. שהרי, בדיוק כמו שכבר כתבה לך ורדה, אם התשובה חיובית לפני הזמן, אולי נותרו שאריות של כוריגון בגופך. ואם התשובה שלילית, אולי הבדיקה איננה אמינה? בקיצור חבל על הכסף, יקירתי. אבל כשתקבלי את התשובה החיובית של הבטא, או-אז צאי לך לחגוג בסופרפארם וקני לך ערכה רק כדי לראות את שני הפסים הנחשקים! עוד שבוע, מיכל! רק עוד שבוע.... ותאמיני לי שאין כאן אחת שלא מזדהה איתך!
כוריגוןאת מתוקה
ראשית תודה על הכוחות. שנית, רק לידע כללי - בגלל שהיה לי E2 12500 לא קיבלתי בכלל כוריגון מאז השאיבה. זה אומר משהו??????????? בי, מיכל
זה לא אומר כלום.את מתוקה
ראשית תודה על הכוחות. שנית, רק לידע כללי - בגלל שהיה לי E2 12500 לא קיבלתי בכלל כוריגון מאז השאיבה. זה אומר משהו??????????? בי, מיכל
הי מיכל:לדעתי מקלון ממש מיותרהי לכולכן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.