הי לכולםם..אני חדשה פה..

2CrAzY2

New member
הי לכולםם..אני חדשה פה..../images/Emo24.gif

היי לכולם..רציתי להתייעץ איתכם בקשר למשו.. אני אתחיל.. יש לי חבר כבר שנה וחצי כיצעט..בהתחילת הקשר היה הכל טוב ויפה..הוא הראשון שלי ואני הראשונה שלו..כשרק התחלנו לשכב היינו שוכבנים די המון..איזה פעמיים ביום כל יום..זה היה לפני שנה בערך.. היינו בקושי רבים ואפילו אם היינו רבים זה תמיד היה נגמר בטוב..בסקס פיוס וכו'... כל זה היה לפני איזה חצי שנה..שנה.. בזמן האחרון אנחנו רביםם המוןן..על כל שטות..הוא בנאדם ממש ממש שמתעצבן מהר..והקטע הוא שהוא יודע את זה והוא מודה בזה..אבל לא עושה עם זה שום דבר...וזה כל הבאסה.. אתמול הייתי אצלו..והוא כמו כל גבר עכשיו כל הזמן דבוק לטלויזיה וככה זה היה ב3 ימים האחרונים...או מחשב או טלויזיה ורק אז אני.. וזה ממש נמאס לי..כי אני באה אליו ואני רוצה להיות איתו ולא לראות טלויזיה מזדיינת... חוץ מזה שעכשיו אנחנו בקושי שוכבים..איזה פעם בשבוע וזה גם לא כ"כ מהנה איך שזה היה פעם..[אני כבר לא גומרת מזה כ"כ..] ותמיד כשבא לי לכשב איתו אז הוא תמיד אומר שרק את זה אני רוצה ורק על זה אני חושבת..ונראה לי רוב הגברים היו מתים לחברה שרוצה לשכב עם חבר שלה יותר לא?!.. לפעמים אני גם חושבת שאולי הוא כבר לא נמשך אליי בכלל..כי יש קטעים שאנחנו שוכבים [אם כבר..] ופתאום הבולבול שלו מתחיל ליפול..והוא ישר מתייאש.. אבל אני אוהבת לשכב איתו..כי הכי כייף זה להרגיש אותו קרוב..ונמשך אליי.... הוא כבר כ"כ אכול מעצמו..כי הוא יודע שאיך שהוא רב איתי אני הראשונה שאתקשר אליו..כי לו חשוב ה"אגו" שלו..ורציני.. זה מתחיל להמאס לי..אבל אני לא רוצה להפרד ממנו.כי אני עדיין אוהבת אותו..אולי לא כמו פעם..אבל אוהבת..וזה הכי חשוב לא?! מה אתם מציעים לי לעשות?!..אני כבר מתייאשת... מצטערת מראש על החפירה....

magenta73

New member
היי

לפעמים זה קורה, כשהשגרה נכנסת לקשר ומכרסמת אותו ואת החברות וגם את הסקס... אתם קודם כל צריכים לדבר, לפני הכל, סקס הוא לא הפתרון לבעיות של ריבים. ריבים משמע יש לכם ציפיות שונות וכו'. קודם כל תדברו. שתרגישו קרובים יותר, אם בכלל... דבר שני, לגבי זה שאת חושבת שהוא נמשך אליך פחות, זה יכול להיות, שוב בגלל השיגרה ואולי הלקחת כמובן מאליו. אבל זה שוב, נראה לי, בגלל שאתם תקועים ולא מדברים ולא מלבנים דברים עד הסוף, והמתחים הקטנים רק מצטברים ועולים, ללא פתרון. בקשר ל"נפילה", יכול להיות שהוא מרגיש לחוץ וכו'... ולכן גם מפסיק ישר אחרי זה... את צריכה לתת לו הרגשה שזה בסדר, לא סוף העולם, לפנק אותו, להרגיע אותו וכו'... ובקשר להכל, אם הוא בקטע של הכדורגל... כל זה (השיחה וכו') יצטרך לחכות חודש... :)

bulb

New member
קבעתי לך תור ב-9:00

בקשר לבעיה שלך חברך: במידה והוא סובל מקשחת היקיצה ,הקפידי להתיצב בביתו עם שחר מדי יום למשך שבוע. בהצלחה.

למעלה