הי לכולם אני חדש

לדעתי זה CGI.

הצבעים של האוביקט, חדים מידי ואינם תואמים את האווירה מבחינת הצבעים. יחד עם זאת, גם כשכל הצבעים מסביב דהויים, רק האוביקט חד מידי.

אחי זה חבר שלי צילם

הוא היה בשוק ככה אמר ורץ הביתה.הוא נסע על האופנים ואמר שראה את זה.מה זה אני לא יודע אולי מישו ניסה להפחיד אותו אבל הוא לא יעבוד עלי.אם הוא היה רוצה לעשות זיופים הוא היה שולח את זה לטלביזיה ומבקש כסף

מתוך ויקיפדיה

Computer-generated Imagery Computer-generated Imagery (בראשי תיבות: CGI; בתרגום חופשי: תמונה שנוצרה על ידי מחשב) הוא חלק מעולם הגרפיקה הממוחשבת בכלל, והגרפיקה התלת-ממדית בפרט. השימושים המקובלים של CGI הם בעיקר בסרטי קולנוע, תוכניות טלוויזיה, פרסומות, משחקי מחשב וישומי סימולציה ודפוס אחרים. במשחקי המחשב בעיקר נעשה שימוש בגרפיקת תלת-ממד בזמן אמת, אם כי ה-CGI מצוי בקטעי מעבר או בסרטוני הפתיחה. בשנים האחרונות, עם ההתפתחות בעוצמת המיחשוב הזמינה לתעשיית הקולנוע, השימוש בטכנולוגיית ה-CGI הוא נרחב למדי בזכות העובדה שלרוב היא זולה יותר וניתנת לשליטה הרבה יותר משימוש בעצמים חיים או בדגמים כדוגמת מיניאטורות ושכירת ניצבים לסצינות הומות אדם. יתרה מזאת, השימוש ב-CGI הוא יעיל יותר בשל העובדה שיצירת אפקטים קולנועיים כגון להבות, יריות ויצירת דמויות נותנת לאמן ליצור תכנים ללא השימוש בשחקנים, תפאורות יקרות או אביזרים. לצורך יצירת אפקטים ממוחשבים נעשה שימוש בתוכנות תלת-ממד כדוגמת 3ds Max, בלנדר, Lightwave 3D, Maya ו-Softimage XSI. ישומי סימולציה, בעיקר סימולציות טיסה, עושים שימוש בגרפיקת CGI רחבה המקנה אפשרות להציג עולם ריאליסטי.

אז אתה אומר שהוא עבד עלי

קשה לי להאמין שהוא יעבוד עלי.זה מישו שאני מכיר ואם היה עושה צחוק היה אומר לי.לי הסרט ניראה אמיתי לגמרי

דניאלה66

New member
לא אמיתי ולא נעליים , יש המון סרטונים כאלו

זה נוצר בתוכנת Adobe After Effects . חלאס להיות כזה תמים ~!!~

אתה לא רציני, נכון?

אתה באמת מאמין שמדובר בסרטון אמיתי??? הרי ברור שמדובר בעיבוד מחשב גם בלי חקירה מעמיקה.

שום מחשב.אני בטוח שזה אמיתי

אף פעם חבר שלי לא שיקר לי ולא עבד עלי.אתם מאמינים בחייזרים או סתם אומרים שהכל לא אמיתי???????

LironZob

New member
אז כניראה שפה הוא התחיל..

אתה רואה מיד שזה לא אמיתי.

the breezer

New member
לא נראה רציני בכלל - להלן הניתוח המקצועי שלי

יש הבדלי פיקסליזציה ברורים בין העצם לבין כל השאר ולכן מזוייף. ישנם הבדלים נוספים שלא אכנס אליהם לעומק כגון עיוותי העדשה שמשום מה בדרך פלא אינם משאירים זכר על העצם המעופף, המישור הפוקאלי בזמן נסיעה מעוות גופים צידיים ("אפקט חבית") ומשום מה העצם לא מושפע ממנו, על אחת כמה וכמה כשהעצם נע על ציר x כאשר ציר y בתנועה. בקיצור - נסיון יפה....

למעלה