הי לכולם. בצק נוח לעבודה מקמח כוסמין מלא שאפשר להקפיא?

אמרלדה

Active member
אני רוצה להכין מראש מאפה עם תרד (בלבד, ללא גבינות).
אשמח למתכונים.
כמובן שחשבתי גם על פילו, אבל כל הקריספיות תיעלם אחרי הקפאה.
תודה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אמרלדה, מה שלומך? טוב "לראות" אותך!
שמרתי כמה מתכונים לבצק פרעך עם קמח כוסמין אבל עוד לא ניסתי אותם.
זה אחד מהם.
תראי אם הבצק נקרא לך הגיוני.
מעתיקה רק את הבצק מהמתכוןלעוגיות

עוגיות מגולגלות טבעוניות מקמח כוסמין ללא סוכר, המרכיב הסודי


מרכיבים ל-27-30 עוגיות:
בצק:
280 גרם (2 כוסות) קמח כוסמין לבן או מלא
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר של Sweetango
80 מ”ל (1/3 כוס) שמן / שמן קוקוס
80 מ”ל (1/3 כוס) מים
קורט מלח
½ כפית קינמון (אופציונלי)

אופן הכנה:
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון את הקמח, אבקת האפייה, תחליף הסוכר, השמן, המים, המלח והקינמון ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד, רך, גמיש וטיפה רטוב. אם הבצק עדיין יבש ולא מתחבר לגוש – תוסיפו בהדרגה עוד קצת מים. אם הבצק מרגיש לכם רטוב – זה בסדר.
 

אמרלדה

Active member
אמרלדה, מה שלומך? טוב "לראות" אותך!
שמרתי כמה מתכונים לבצק פרעך עם קמח כוסמין אבל עוד לא ניסתי אותם.
זה אחד מהם.
תראי אם הבצק נקרא לך הגיוני.
מעתיקה רק את הבצק מהמתכוןלעוגיות

עוגיות מגולגלות טבעוניות מקמח כוסמין ללא סוכר, המרכיב הסודי


מרכיבים ל-27-30 עוגיות:
בצק:
280 גרם (2 כוסות) קמח כוסמין לבן או מלא
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר של Sweetango
80 מ”ל (1/3 כוס) שמן / שמן קוקוס
80 מ”ל (1/3 כוס) מים
קורט מלח
½ כפית קינמון (אופציונלי)

אופן הכנה:
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון את הקמח, אבקת האפייה, תחליף הסוכר, השמן, המים, המלח והקינמון ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד, רך, גמיש וטיפה רטוב. אם הבצק עדיין יבש ולא מתחבר לגוש – תוסיפו בהדרגה עוד קצת מים. אם הבצק מרגיש לכם רטוב – זה בסדר.
תודה רבה מתהוללת. שומרת את זה לעוגיות. מצאתי מתכון אחר שמתכוונת להכין מחר-מחרתיים. נראה איך ייצא (דומה במרכיבים, ואני לא זוכרת את הכמויות. אכתוב על זה בסוף השבוע).
 
למעלה