אמרלדה, מה שלומך? טוב "לראות" אותך!
שמרתי כמה מתכונים לבצק פרעך עם קמח כוסמין אבל עוד לא ניסתי אותם.
זה אחד מהם.
תראי אם הבצק נקרא לך הגיוני.
מעתיקה רק את הבצק מהמתכוןלעוגיות
מרכיבים ל-27-30 עוגיות:
בצק:
280 גרם (2 כוסות) קמח כוסמין לבן או מלא
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר של
Sweetango
80 מ”ל (1/3 כוס) שמן / שמן קוקוס
80 מ”ל (1/3 כוס) מים
קורט מלח
½ כפית קינמון (אופציונלי)
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון את הקמח, אבקת האפייה, תחליף הסוכר, השמן, המים, המלח והקינמון ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד, רך, גמיש וטיפה רטוב. אם הבצק עדיין יבש ולא מתחבר לגוש – תוסיפו בהדרגה עוד קצת מים. אם הבצק מרגיש לכם רטוב – זה בסדר.