מספר עצות
ראשית באמת תזהרו מגשם. חברה שלי התחתנה בסוף ספטמבר שנה שעברה, זמן שבד"כ לא יורד גשם בטח לא משהו רציני. וירד לה פשוט מבול, כמעט הכל נהרס (פתקים עם השמות עפו, השולחנות נרטבו והאוכל של הקבלת פנים, כל האורחים נרטבו והתלכלכו...אומנם בסוף נרגע, אחרי כמה דמעות והרבה לחץ והיה חתונה מדהימה הכי טובה שהייתי גם בגלל האווירה..) אבל למה לקחת סיכונים אני בעד חופה בחוץ והשאר בפנים העיקר לא לסמוך על מזג האוויר ושיהיה לאן להמלט אם במקרה יורד גשם. שנית, אני הלכתי לשלוש מקומות הייתי מרוצה מאחד מהם מאוד (עדן על המים) ולא ראיתי שום צורך להמשיך לחפש. כי רוב המקומות די דומים. ואם הוא מוצא חן בעיני ולא נורא יקר למה לחפש יותר? אותי זה רק מבלבל לראות עוד. שלישית, מה הלחץ יש עוד זמן למאי לא? אני וחברי רצינו להתחתן הקיץ, דיברנו על זה בגדול, והוא הציע לי נישואים רק באמצע יולי הקיץ הזה, אמרתי לו כמובן כן, אבל שאין סיכוי שנמצא מקום, כי כולם מתכננים חתונה חצי שנה עד שנה קודם. אני התבדתי, ובסוף אנחנו מתחתנים בסוף ספטמבר חודשיים וחצי אחרי שהחלטנו להתחתן. ועכשיו חודש לפני כבר הכל סגור, אז נראה לי שלא צריך להלחץ ושאנשים מגזימים, כולם אמרו לנו כל הכבוד על זה שאנחנו לא כמו כולם משתגעים מהחתונה. בהצלחה