הי לכולם, היום אני גוררת את בן

sharon_bn

New member
הי לכולם, היום אני גוררת את בן

לראות את כל הגנים שעדיין לא ראינו (ולי יש נטיה תמיד לחשוב שלא ראיתי מספיק....) וזאת במטרה לגבש החלטה סופית, ולסגור סוף סוף עם גן שפוי ומבלי לקחת משכנתא על החתונה (צריך גם דירה לא?)

sharon_bn

New member
תודה אנחנו הולכים

א. גן הפקאן ברמת הכובש ב. הטירה ג. דרך ארץ ד. קיבוץ יקום וגם נכנס אם נראה מקום מושך לעין בדרך

sharon_bn

New member
טוב חזרנו

גם את הגי´לת ראינו, אבל לא התלהבו מהקטע שהמקום נראה כמו דיסקוטק וגם יקר יחסית. חוץ מזה אני כבר ממש מבולבלת, אני לא יודעת אם כדאי לקחת גן שיש לו קטרינג משלו או בלי (כי התלהבנו מגן הפקאן, אבל נראה לי שאם אין קטרינג זה יצא ממש יקר). בן התעצבן כי חיפשנו מקום מעל שעה (הסבירו לנו עקום) וכשסוף סוף הגענו לשם, היינו צריכים לשאול את האורחים איפה המשרד, כי אף אחד מהצוות לא ידע לענות לנו, ואחרי כל זה לא היה שם אף אחד(וקבענו איתם). אוף אני כבר מבולבלת, וכולם לוחצים שכבר אין להם יותר תאריכים (אנחנו מדברים על מאי שנה הבאה), ואני לא יודעת מה לעשות. בקיצור כל המוסיף גורע, לדעתי אסור לראות יותר מ2 3 מקומות לכל היותר, כי אחרת זה בלאגן גדול.

sharon_bn

New member
יפה, אבל לצערי זה המקום עליו דיברתי

כשסיפרתי שלא מצאנו, ואחר כך אף אחד לא חיכה לנו.

sariteran

New member
איריס מ"דרך ארץ" ובעלה...

..גרים במקום (קצת יותר למעלה מהגן עצמו), ומעבר לזה, בערב של אירוע איריס בדר"כ מסתובבת בשטח ולרוב לא נמצאת במשרד עצמו. כמובן שלא יכולתם לדעת את זה, אבל היא מסתובבת תמיד עם פלאפון, ואני מניחה שאם הייתם מתקשרים היא הייתה מגיעה אליכם. אם עוד לא התייאשתם מהמקום, הפלאפון שלה הוא: 053-509959.בהצלחה!

שירי71

New member
עצה לגבי מאי

מאי זה חודש שעלול לרדת בו גשם, תבררו סטטיסטיקות במטאורולוגי... לכן אם אתם סגורים על מאי עצה שלי: קחו מקום שיכול להיות מגובה עם מקום סגור.

ababab

New member
מספר עצות

ראשית באמת תזהרו מגשם. חברה שלי התחתנה בסוף ספטמבר שנה שעברה, זמן שבד"כ לא יורד גשם בטח לא משהו רציני. וירד לה פשוט מבול, כמעט הכל נהרס (פתקים עם השמות עפו, השולחנות נרטבו והאוכל של הקבלת פנים, כל האורחים נרטבו והתלכלכו...אומנם בסוף נרגע, אחרי כמה דמעות והרבה לחץ והיה חתונה מדהימה הכי טובה שהייתי גם בגלל האווירה..) אבל למה לקחת סיכונים אני בעד חופה בחוץ והשאר בפנים העיקר לא לסמוך על מזג האוויר ושיהיה לאן להמלט אם במקרה יורד גשם. שנית, אני הלכתי לשלוש מקומות הייתי מרוצה מאחד מהם מאוד (עדן על המים) ולא ראיתי שום צורך להמשיך לחפש. כי רוב המקומות די דומים. ואם הוא מוצא חן בעיני ולא נורא יקר למה לחפש יותר? אותי זה רק מבלבל לראות עוד. שלישית, מה הלחץ יש עוד זמן למאי לא? אני וחברי רצינו להתחתן הקיץ, דיברנו על זה בגדול, והוא הציע לי נישואים רק באמצע יולי הקיץ הזה, אמרתי לו כמובן כן, אבל שאין סיכוי שנמצא מקום, כי כולם מתכננים חתונה חצי שנה עד שנה קודם. אני התבדתי, ובסוף אנחנו מתחתנים בסוף ספטמבר חודשיים וחצי אחרי שהחלטנו להתחתן. ועכשיו חודש לפני כבר הכל סגור, אז נראה לי שלא צריך להלחץ ושאנשים מגזימים, כולם אמרו לנו כל הכבוד על זה שאנחנו לא כמו כולם משתגעים מהחתונה. בהצלחה

1Meytal

New member
מצטרפת לדעת קודמי...

אנחנו סגרנו ב"בין שמים ןארץ" ו.... המקום נשרף ! קצת היינו בהסטריה, והלכנו ל"עדן על המים". הם היו מקסימים, המקום יפה, ולא הייתה בעייה של תאריכים. מומלץ !

erouim1

New member
"עדן" מומלץ בחום-מאחד שמבין

המקום עבר שיפוץ משמעותי עד לבניית מבנה חדש לגמרי המציע אירועים איכותיים ברמת מחיר סבירה לגמרי. יש להם קצת בעיה עם האקוסטיקה במקום אך אני מניח שהדבר ישופר בטווח הקרוב. למקום גם מערכת תאורה ממוחשבת מרשימה מאוד. צוות המשרד סימפטי ונטול פלצנות מיותרת. הקייטרינגים אשר עובדים במקום (בעיקר בראף קייטרינג שלדעתי מושקעים במקום עצמו!?!) הם קייטרינגם בינוניים וסבירים אשר מציעים אוכל לא מתוחכם מדי ברמות מחיר סבירות.

erouim1

New member
דברים שכדאי לקחת בחשבון-מאחד שמבין

מכל המקומות שציינתם גן הפקאן בקיבוץ רמת הכובש הוא המקצועי מכולם. זהו גן שעובד בסטנדרטים גבוהים עם רשימת נותני שירותים מכובדת. אחריו ממוקמת הטירה בגעש אך איך לומר - צריך לשים עליהם עין כי יש להם נטיה להחליק פינות. חוות דרך ארץ הוא מקום מאולתר מדי עם ריחות ´משונים´ ומערכת סאונד בעייתית וכמוהו גם פארק יקום.

למעלה