הי לכולם - הילולה כפולה ואני צריכה

ortam

New member
הי לכולם - הילולה כפולה ואני צריכה

עזרה בבקשה. החלטנו לקנות מזרן KING KOIL FOREST ובתמורה אנחנו מקבלים לילה ביערות הכרמל (דרך אגב - אמא של אור - בסוף קונים לנו את המזרן....
) לרגל המאורעות המשמחים החלטנו לנצל את ההזדמנות ולצאת ל 4 לילות בצפון (הלילה הרביעי יוקדש לפינוק ביערות הכרמל כמובן...) - אני מחפשת צימרים זולים ונעימים (קצת תפרנים...
) באזור הגליל המערבי - לא יותר מ 45 דק' נסיעה מיערות הכרמל - לשלושת הלילות הראשונים. אם מישהו מכיר - אשמח לקבל המלצות. תודה

סחתיין הסתדרת בחיים../images/Emo6.gif

מזרון ומלון לכל חלום... לגביי צימר בגליל המערבי לי יצא להתארח במושב בוסתן הגליל בין עצי הפקאן (או משהו בסגנון) היה נפלא,באמצעי שבוע לא יקר כ"כ . תערכי השוואה עם מקומות נוספים שבטח ימליצו לך פה. והכי חשוב תתחדשי על המזרון!

ortam

New member
ראית???../images/Emo9.gif

רק צריך לספר לחותנת (לעתיד...??) שהגב של הילד שלה קצת כואב והוא לא ישן טוב, והופ - את זוכה בנופש ב'יערות הכרמל'...
שמעתי על הצימרים האלה בעבר - הבנתי שהם מעניקים שם פינוק רציני והצימרים די מבודדים - יש המון פרטיות. אני אבדוק את זה
תודה

ortam

New member
הי עודאיילת - תודה, יש לך אולי דרך

(טל' או משהו) ליצור איתם קשר?? מכמנים יוצא מעל כרמיאל אם אנ'לא טועה - נכון? (נוף למפרץ חיפה?)

איריסג

New member
עליסה במנות

ותבקשו ממנה את "ארץ הפלאות" ותזמינו ממנה ארוחת בוקר. אין עליה!

ortam

New member
זה רציני???

אני מעולם לא שמעתי על מקום כזה. אפשר קצת פרטים??

איריסג

New member
אצל עליסה במנות

מנות זה מושב שנמצא בגליל המערבי, די קרוב לעכו ונהריה, עוד יותר קרוב לקיבוץ כברי. עליסה היא אשה מקסימה שמפעילה 4 יחידות נופש - שתים מהן "סטנדרטיות" - צימרים מעץ, שחבויים בתוך החורש (למי שממש מחפש להתבודד). יחידה נוספת נמצאת מתחת לבית של עליסה (אבל ממש ממש לא מורגש הקשר) ונקראת "סיאסטה" - היא מעוצבת בסגנון קצת מקסיקני, יש לה ג'קוזי גדול בחדר האמבטיה, סלון, פינת אוכל וחדר שינה והעיקר - חצר גדולה ופרטית, עם שולחן קק"ל מרווח ועם ערסל זוגי חמוד. והבאחרונה חביבה "ארץ הפלאות" - זו היחידה הכי חדשה, היא נבנתה על גג הבית (עולים אליה במדרגות חיצוניות) ויש בה שני מפלסים. במפלס הראשון - מיטה זוגית, מטבחון, שירותים וג'קוזי הכי ענק שראיתי בחיים שלי (מרובע, מספיק לאיזה 4 אנשים....) בקומת הגלריה - פינת שאנטי עם טלוזיה ו DVD וממנה יציאה למרפסת גדולה עם נוף מרהיב של הים וגבול הצפון. וארוחת הבוקר - אנחנו הזמנו את ארוחת הבוקר המיוחדת של עליסה - ופשוט לא הצלחנו להשתלט עליה. הכל היה טרי , טעים, מושקע - אי אפשר לתאר. מומלץ מאד מאד

לאיריסג את מכירה משהו חוץ מאליסה

הסתכלתי עד כה על ההמלצות שלך כולן היו רק על אליסה,יש לך קשר אליה אולי? עצבנתם אותי על הבוקר

ortam

New member
תודה עודאיילת

נתקשר קרוב לזמן היציאה לחופשה

למעלה