הי לכולם. המחשב שלי שבק חיים

הי לכולם. המחשב שלי שבק חיים

והיות וכך אני כותבת מהעבודה. יש לי ממש שתי שניות (חח לא רוצה שיראו שזה מה שאני עושה במקום לעבוד נכון?) . רק באתי לומר שאני שנכנסתיוהתעדכנתי. היה ממש כיף לשמוע על ההופעה בירושלים וכמה נהנתם. תמשיכו לשים תמונות יפות. מתגעגעת נורא לפורום ואבוא לפעמים אור

la orejita

New member
אור!

היי..באמת חסרת פה עם הפניני חכמה שלך
אז קדימה..סדרי את המחשב שלך וחיזרי לפה בהקדם האפשרי. אגב בעיות במחשב..יש פה מישהו שמבין במחשבים?? אם כן אז תעזרו לי בבקשה.. אני לא מצילחה להתחבר למסנג'ר ואני גם לא יכולה לקרוא מייל, ברגע שאני מנסה לעשות את אחת מהפעולות האלו מופיע לי משו כזה: windows has detected 10 spyware programs installed in your computer וככל הנראה זה מה שפוגע בנסיון כניסה למערכת (נראה לי שאני בפורום הלא נכון כרגע אבל בכל זאת אולי יש פה איש/ת מחשבים שמוכנים לעזור לבורה כמוני) תודה . רוב שלומות!

איזה כיף... אילו תגובות נפלאות.

אני גאה להיות חברה פה. המחשב שלי יהיה בסדר בעוד זמן מה. צריך להחליף לוח אם ולפרמט (או לפחות כך נמסר לי
)

YulaShpil

New member
אני חושבת שזה כתוצאה מ

תולעת שהתגלתה ברשת, שהמסנג'ר בגרסאות ישנות שלו פגיע אליה. תנסי לעדכן את המסנג'ר שלך: להתקין גרסה מתקדמת יותר. הנה פרטים.

la orejita

New member
לא הולך לי..

הורדתי את הגירסא החדשה( שהיא גם מה שהייתה לי לפני הפירמוט) וכשהתחלתי להתקין אותה זה נתקע וקפצה לי הודעה שאי אפשר להתקין את הגירסא הזו מכיוון שהוא ניתקל בבעיה.. אוף עם המכונה הזו..!
תודה בכל מקרה:)

משיייי

New member
היי שכנה אני השוודית את ה....

חחחחחחחחחחחחחח כנסי לפורום הזה ותשאלי שם באמת שאת חסרה לי במסן

la orejita

New member
משי!!!!

לדעתי אני הייתי השוודית..אבל לא אתווכח איתך - אם זה רצונך את יכולה לקבל את תואר השוודית (גם ככה אני לא עומדת בקריטריונים). בכל מקרה תודה על העזרה - שאלתי שם - מקווה לתגובה מהם . שבת שלום לכולם!

למעלה