הי לכולם והתנצלות.
מקווה שכולכם בסדר ושעברה שבת רגועה. מתנצלת שאני לא פה , בסופ"ש לא הרגשתי כל כך טוב ,אתמול חשבתי שאני כבר עוברת לעולם שכולו טוב.....עלה לי הלחץ דם , הגעתי ל 170\100 אין לי מושג למה....( סבלתי מלח"ד גבוה במהלך ההריון ומאז אני מטופלת בכדורים להורדת לח"ד כל בוקר ), הרגשתי שכל צד שמאל שלי משתת' והייתי בטוחה שיש לי התקף לב או ארוע מוחי
......גולן לקח אותי למזוראל....קיבלתי כדור לשים מתחת ללשון כדי להוריד את לחה"ד והתבקשתי לנוח, מה שבאמת עזר קצת , הרופא הרגיע אותי שנשים לפני גיל 50 לא סובלות בדר"כ מהתקף לב כל כך מהר
הייתי מאוד חלשה ומפוחדת אתמול, באמת חשבתי שסופי הגיע...בלי צחוקים... היום אני לא במיטבי , יש לי תור בקופ"ח עוד מעט....נראה מה הרופאה תגיד . יש לי יום ארוך ....הבנים , בישולים , אסיפת הורים....ובכלל זה יהיה שבוע קשה..... אז תסלחו לי שאני קצת לא פה, שמרו על עצמכם ותהיו טובים.
אJי
מקווה שכולכם בסדר ושעברה שבת רגועה. מתנצלת שאני לא פה , בסופ"ש לא הרגשתי כל כך טוב ,אתמול חשבתי שאני כבר עוברת לעולם שכולו טוב.....עלה לי הלחץ דם , הגעתי ל 170\100 אין לי מושג למה....( סבלתי מלח"ד גבוה במהלך ההריון ומאז אני מטופלת בכדורים להורדת לח"ד כל בוקר ), הרגשתי שכל צד שמאל שלי משתת' והייתי בטוחה שיש לי התקף לב או ארוע מוחי