הי לכולם, ו...צריכה עזרה קלה

הי לכולם, ו...צריכה עזרה קלה../images/Emo85.gif

בשבוע הבא יש לי ועדת כושר במשרד הביטחון
. אני עובדת כעת רק בחצי משרה כי ממש קשה לי (עייפות רבה מאז הלידה והטיפול ביאיר, וככל שאני עייפה יותר המפרקים כואבים יותר ומקשים על התפקוד היומיומי). אני מתכוונת לדרוש ממשרד הבטחון השלמת משכורת בשל מצבי העכשווי. הסיכויים שלי לקבל את ההשלמה הם די נמוכים
. הם מתייחסים די בשוויון נפש לעייפות שבאה כתוצאה ממחלת הלופוס ("כל אמא טריה היא חלשה ועייפה...." כך מסביר לי באדישות הרופא שלהם....
נכון מרגיז?). אז הרופא המטפל שלי הביא לי מכתב עבורם שמסביר את מצבי בקצרה וממליץ להוריד מעלי כל עומס מיותר. ואני אכתוב להם מכתב בשמי. ואמרו לי שכדאי גם לצרף מאמרים רפואיים המפרטים את מצבה העדין של אשה חולת לופוס לאחר לידה, ובכלל משהו שיבהיר להם שחולשה ועייפות רבה הם חלק מן המחלה (
) וככל שנעמיס על עצמנו עבודה ולחצים המחלה יכולה (חס ושלום...) להופיע. בקיצור - אם יש לכם משהו "שווה" שיגרום להם שם בוועדה לפחות קצת להתלבט לגבי הבקשה שלי , אז אנא - תנו לי את הקישור המתאים. תודה מכל ה-
עדית.

ל3

New member
הי עידית

אני מנסה לחפש לך חומר על לופוס ועייפות. בנתיים מצאתי את הקישור הבא אולי תמצאי שם במאמרים. שווה לך גם לשאול את השאלה בפורום של האירגון. אולי יש מאמרים על כך הנה הקישור http://www.rheumatology.org.il/public/template3.asp?info_id=6002 שירי

שירי, תודה ../images/Emo140.gif

אני מייד אבדוק את האתר שצרפת ובאמת אכתוב גם בפורום של האירגון.

3VIVI

New member
../images/Emo24.gifהיי עדית

יש לך המון חומר ביד -הם כבר יתרשמו "לטובה" מאחלת לך בהצלחה רבה והנאה צרופה בנשיקות ליאיר.
ויוי.

למעלה