הי לכולם ו

nochi

New member
הי לכולם ו../images/Emo35.gif

שמחה למצא את הפורום הזה, אנחנו מתגוררים בארה"ב כבר כנעט שבע שנים בעקבות לימודי/עבודת בעלי. מתכוננים לנסיעה לארץ אוטוטו (נכון, לא אידאלי עכשיו) עם בנינו בן החצי-שנה. אני תוהה אם יש משהו שכדאי להביא לארץ (RICE CEREAL וכו...) שלא אמצא שם. כסא לאוטו חמותי משאילה מחברים, יש עוד משהו? תודה, מצורפת תמונה של ה BABY IVORY הפרטי שלי, אילי.

yaelhul

New member
איזה חמוד הוא ../images/Emo99.gif

אנחנו רק הגענו לכאן לא מזמן, כך שקשה לי לענות על השאלה שלך. למיטב זכרוני יש בארץ דייסת אורז ויש גם דייסת קורנפלור שהיא עדינה יותר לילדים שעוד לא אוכלים גלוטן (וכאן אי אפשר להשיג אותה). בהצלחה במעבר. יעל

ליאת127

New member
איזה מתוק../images/Emo57.gif

תקחי את הדייסה שהוא אוכל ואם אוכל פורמולה כדאי לך לקחת מפה. טיטולים תקחי רק לטיסה. נסיעה טובה

Ho Oh

New member
Hi Nochi

ממליצה גם לקחת את הפורמולה והדייסה לארץ או לבדוק באמצעות בני המשפחה שיש את המוצרים שאת משתמשת בארץ ולוודא שהמוצר של אותה חברה. כשבתי הייתה בת שנה וחצי הגענו לארץ לביקור ולא עשיתי בדיקה שיש בארץ את הפורמולה NAN2. ולא היה. היה קצת קשה בעיקר בבוקר כשהיא רצתה את החלב שלה.

אור 4

New member
איזה מתוקי

יש בארץ כמעט הכל ואפילו יותר מזה.... אנחנו גם נוסעים לביקור בפסח והדבר היחיד שאני לוקחת (חוץ מהילדים והבגדים שלהם) זה הפורמולה שאין אותה בארץ. בילוי נעים

../images/Emo24.gifוואו איזה מתוק!!!../images/Emo57.gif

מנסיון אישי...אל תסחבי יותר מדי דברים. הכי חשוב זה דברים שתוכלי להעסיק איתם את אילי במהלך הטיסה או צעצוע אהוב במיוחד, פורמולה שהוא רגיל אליה טיטולים לטיסה וליום אחד נוסף ובגדים להחלפה למטוס. טיטולים עדיף שתקני בארץ ואל תסחבי עם המון בגדים כי אם את רוחצת אותם חבל לסחוב המון כי לא מלבישים להם הכל. אני סחבתי יותר מידי בגדים וזה סיוט כי אם את רוצה עוד לקנות משהו בארץ את תחזרי עם מזוודות "מפוצצות" כדאי שתארגני בארץ מיטת תינוק...אם לא מחברים אז ניתן לשכור תמורת תרומה סימלית מיד שרה. ניתן אפילו לשכור משאבה חשמלית משם אם את שואבת לו חלב. מנשא...כשהוא רוצה על הידיים, אם הוא רגיל להיות על מנשא כדאי לשקול פעמיים אם לקחת עגלה שכן יש סיכון קטן שהיא תפגם במהלך ההעברות בשדה התעופה (וזה במידה שאת יכולה להשיג ממישהו עגלה בארץ) חוץ מזה אני השאלתי מחברה את האנג'ל קר שלה במקום לסחוב אותו איתי. נראה לי שכתבתי הכל...בהצלחה

nochi

New member
המון תודה לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

למעלה