הי לכולם חזרנו הביתה

גלי29

New member
הי לכולם חזרנו הביתה

לאחר שבועיים כיפיים במרכז ואני שוב חוזרת לסוגיית המטפלת והפעם לגבי החפיפה איתה מתי להתחיל חפיפה? האם חודש לפני או שבוע שבועיים לפני החזרה לעבודה? האם להשאיר את המטפלת לבדה עם התינוקת
ולצאת? האם לבקש שתלוה אותנו יום שלם/חצי יום? כמה שעות? האם משלמים על ימי החפיפה?
בקשר לתשלום כיצד הוא מתבצע האם בשיק כל חודש? ועוד טיפים ומחשבות
מניסינכן יועילו לי מאד תודה רבה שלכן גלי

יונית ש

New member
ברוכים השבים

לגבי המטפלת אנחנו התחלנו חפיפה שבוע לפני מועד החזרה שלי לעבודה. המטפלת הצטרפה אלינו פעם לשעה ואחר כך לשעתיים שהילדה תתרגל לנוכחותה. בשלב הבא את יוצאת לפרק זמן קצר ומשאירה את המטפלת עם הילדה. לדוגמא לשעה. ואם הכל בסדר. יוצאת שוב לשעתיים. עד שאת מרגישה בטוחה להעדרה יום שלם. מניסיון שלנו המטפלת התסדרה עם הילדה הרבה יותר טוב שאני לא הייתי באזור. כי הילדיםפ שלנו חכמים ושהם רואים אותנו הם מעדיפים אותנו. ולכן די מהר השארתי אותה לבד עם הילדה אבל במקום לצאת הייתי בחדר אחר בבית. בהצלחה יונית

מלכה ב.

New member
wellcome back

בעניין המטפלת אין לי עיצות מניסיון, אבל לדעתי כדאי להתחיל חפיפה בהדרגה, כשהיא מתלווה אליכן, ובהמשך, כנסי לחדר העבודה למשל ותני לה להסתדר לבד. לבסוף היפרדי מהילדה וממנה וצאי לפרק זמן מסויים (...ובואי אלינו...). בהצלחה!! נדבר

מלכה ב.

New member
ועוד דבר חשוב

ליצור לילדה טכס פרידה, כדי שהפרידות לא יהיו קשות מדי (כאילו יש דבר כזה...) בבקרים לחוצים. ושוב, המון הצלחה!!

למעלה