אני יודעת שזה ארוך, אבל רק עוד קצת
אני פשוט מרגישה שאני חייבת לתת את הקרדיטים לאנשים המקסימים שעשו לנו את הערב אז פרק IV ואחרון - תודות
איפור - אתי אלבכרי – עזבו את האיפור. הוא חשוב, אבל זה לא העיקר פה! חשוב שתהיה לידכן אחת כמו אתי ביום החתונה. היא דואגת גם בתחומים שלא קשורים אליה, מפנקת, מעודדת ותומכת ברגעים הכי חשובים. ומעבר לכל זה היא מאפרת מקסים בזמן אפסי (חשוב מאוד ביום לחוץ שכזה). עד היום אנשים לא מפסיקים לדבר על האיפור שלי...
השמלה - עמנואל – מיכל ומזל פשוט מקסימות. הצליחו לסבול את השיגעונות שלי, גם כשאני כבר לא יכולתי... השמלה היתה יפהפיה וקצרה מחמאות מכל מי שראה אותי. כל האורחים בלי יוצא מהכלל צעקו עלי למה עשיתי דיאטה כל כך חריפה לקראת החתונה ואני נאלצתי להודות שלא רק שלא עשיתי דיאטה, אלא שהמשקל הנוכחי שלי הוא הגבוה ביותר בשנה האחרונה...
חליפה לחתן – דורון אשכנזי – החליפה של גיא לא היתה חליפת חתן רגילה, היא היתה זרוקה כזאת. החולצה היתה בחוץ ועל העניבה היו מצוירים ביד פרפרים. כל מי שטיפל בנו, דורון, אשתו – רחל, גילי, ענבר ושי היו נחמדים מאוד ועשו מעל ומעבר כדי שנהיה מרוצים. הם הגדילו לעשות כשבהתראה של כמה ימים תפרו לגיא חולצה להחלפה מבלי שנצטרך להגיע אליהם. ועוד יותר, כשהם תפרו תוך מספר שעות בשלט רחוק (עם הסברים טלפוניים) חולצה לאחי החייל שלא יכול היה להגיע למדידות וגילה שהחולצה שלו צמודה מדי יומיים לפני החתונה...
מוסיקה - אילן הניג (קליאנטה) – הגדול מכולם!!! הרחבה לא היתה ריקה לרגע, דאג לשים מוסיקה טובה ומגוונת לכל אורך הערב. חוץ מזה, הוא זכר גם כל מיני שירים שהזכרנו בדרך אגב בפגישה איתו ואפילו עזב את העמדה כדי לתפוס את אחות של גיא ולראות אם אחד השירים שהושמעו היה זה שהיא אוהבת.
צילום סטילס - ספי מגריזו – האחד והיחיד!!! הרבה אורחים באו לשאול אותנו אם הצלם חבר שלנו? באותו ערב, הוא פשוט היה החבר הכי טוב של שנינו ושל ההורים שלנו. אף אחד לא הרגיש אותו ובכל זאת הוא היה שם תמיד כשצריך, הוא לא הפסיק לרקוד איתנו ולהשתולל על הרחבה. הוא היה שם בשבילנו בכל דבר. טרח ללחוש לי משפטים מרגיעים כשהיה צריך וגם דאג לכל הלו"ז ביום החתונה. ידעתי שאפשר לסמוך עליו בכל דבר, גם אם הוא לא היה קשור לצילום. עוד לא קיבלנו את התמונות אבל בטוח שאנחנו מרוצים.
צילום וידאו – תומריקו (ודניאל) – בינתיים קיבלנו מהחתונה שתי קלטות של שלוש שעות כל אחת!!! תומריקו רקד איתנו כל הערב ועשה רושם שגם הוא נהנה. למרות שהרחבה לא היתה מרווחת במיוחד עם כל האנשים שעליה, הוא לא הפריע לאנשים לרקוד הוא פשוט צילם! עוד לא קיבלנו את הסרט הערוך אבל עד כה הסרט הארוך (שתי קלטות של שלוש שעות!!! ) לשביעות רצוננו.
בר אקטיבי – שוTים – הביאו משקאות תוצרת חוץ והרבה אטרקציות לרחבת הריקודים, כמו כדורי פירות באלכוהול, סוכריות נחשים באלכוהול, פונדו שוקולד אלכוהולי והלהיט – קרמבואים אלכוהוליים. או כמו שחברה שלי סיכמה: "הם לא היו קרציות, אבל בכל כיוון שסובבת את הראש הם היו עם משהו חדש."
גן אירועים – ירוק על המים – היו מעולים מהרגע הראשון וזה הלך והשתפר. כבר בערב הטעימות קיבלנו הרבה אקסטרות בחינם. היו קשובים לכל בקשה שלנו , והכי חשוב, ניסו ככל יכולתם לחסוך לנו כסף בנושא הושבת האורחים. במקום לפתוח רזרבות שעולות כסף הם דאגו להושיב את האורחים שהיו לא בטוחים במקומות הריקים, כך שלא שילמנו שקל מיותר. וחוץ מזה, כולם (כולל כל המלצרים) היו כל כך נחמדים.
נעליים – נעלי אלינור – עשו לי זוג נעליים שלא היה לי נוח. כשסיפרתי להם שהנעליים לא נוחות, הם עשו לי נעליים חדשות שהיו נוחות מאוד, בלי תוספת מחיר ואפילו עם חיוך. מומלץ להגיע זמן רב מראש ולא לסמוך על זריזותם – לזוג נעליים לוקח כשבועיים. כשאני הגעתי לקחת את הזוג הראשון, מיד לפני מדידת אורך של השמלה, הדבק היה עדיין רטוב ואסור היה לנעול אותן בחצי השעה הקרובה. אבל בסך הכל, השירות והאיכות מעולים. וכמובן תודה רבה לכל חברי הפורום המקסים הזה שלא מפסיקים לפרגן, לתמוך ולעזור