הי לכולם, חזרתי

אינצה

New member
הי לכולם, חזרתי ../images/Emo24.gif

אתם לא יודעים איך התגעגעתי
האמת היא שאני משוטטת כאן כבר יום-יומיים,אבל הרגשתי שהחתונה היתה כבר ממש מזמן (לפני שבועיים) ולא ידעתי אם יבוא לכם בכלל לשמוע את הסיפורים... ראיתי גם שיש הרבה חדשים, אז ברוכים הבאים וגם פספסתי כמה חתונות, אז המוווווווון מזל טוב לכולם

יעלי2

New member
אינצה WELCOME! את בכלל שואלת?

כמובן שאחנו צמאות לשמוע את כל הפרטים ולראות תמונת אם כבר יש! קדימה לעסק. ומזל טוב גדול

אינצה

New member
אז הנה זה מגיע ../images/Emo9.gif

אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל ונראה לי שזה הולך להיות ממש ארוך, אז תחזיקו חזק הנה זה מתחיל. האמת היא שאני די מותשת
פשוט כי אצלנו זאת לא היתה סתם חתונה, אלא כמו שחברים שלנו הגדירו, אלה היו "חגיגות גיא ושרון". פרק I – החגיגות המקדימות זה התחיל מיום שבת לפני שבועיים, שבו החברים הקיבוצניקים של גיא עשו לנו יום של משימות ברחבי הטיילת בתל אביב. היינו קבוצה של הבנים בהנהגת החתן – גיא, נגד קבוצת הבנות בהנהגת הכלה – אני. ואני לא צריכה לספר לכם מי ניצח נכון? (הבנות כמובן!). בסוף היום העניקו לנו את הגביע שבו נקדש אחד את השני בחופה ועליו חרוטים שמותינו עם תאריך החתונה.ה-
הזה עבר כבר שלושה זוגות ועכשיו הגיע גם תורינו. זה היה אות הפתיחה לחגיגות. ביום שלישי היתה החינה, שעליה כבר שמעתם וראיתם גם תמונות. אח"כ בשבת היו מסיבות הרווקים/ות. בשתיהן לא היו אטרקציות מיוחדות אלא פשוט באו כל החברות (ואצל גיא החברים) והעברנו ערב של קצ´קעס בכיף. רגע, זה עוד לא נגמר, המשך בהודעה הבאה

*שיר

New member
יו! איזה חברים נהדרים יש לכם!!

אני מאוד מאוד מקווה שאתם מעריכים את החברים המדהימים שלכם!
זה ממש אוצר נדיר !!

אתי@

New member
סופסוף - חיכיתי לך... ../images/Emo25.gif

גם אני חזרתי לפורום שבועיים אחרי החתונה והיה לי מוזר לספר על החתונה. כבר שוכחים את כל הפרטים... בכל זאת אני מתה לשמוע פרטים, אז יאללה, למה את מחכה

*שיר

New member
../images/Emo9.gif שלללללללום!!! ../images/Emo9.gif

מה זאת אומרת "לא ידעת אם יבוא לנו"?! ברררררררור שאנחנו רוצים לשמוע הכל!! יאללה, ספרי !!!

אינצה

New member
פרק II – לפני החתונה ../images/Emo41.gif

אני לא יודעת איך זה היה אצל אחרים, אבל ההכנות היו אצלנו רוב הזמן ממש ברגוע. נהנינו מרוב השלבים של ההכנות (חוץ מההזמנות אם אתם זוכרים – ואני עדיין חייבת לסרוק את ההזמנה ולהעלות אותה פה בפורום). עד ש... הגיעו השבועיים שלפני החתונה. במקביל לכל המסיבות היו פשוט טונות של דברים שהיה לסגור והזמן נזל מבין האצבעות. בקושי הצלחתי להיכנס לפורום (ותאמינו לי שזה קשה). החגים קצת הפריעו, והעבודה והשאננות... בקיצור, אלה היו שבועיים מטורפים. מה גם שהרבנות נזכרה לעשות צרות (עזבו, סיפור ארוך) ואני הייתי על סף התמוטטות, כשבין לבין היו כל החגיגות שבהן נהנינו כל כך ושכחנו מכל הסידורים שעוד יש לעשות. יום לפני החתונה, הלכתי בבוקר לטיפול עשרת אלפים (לקראת המקווה YOU KNOW) ואח"כ עליתי לגג לתפוס קצת צבע לפני החתונה. הייתי לבד עם ספר ומוזיקה, לראשונה מזה זמן רב – אני אומרת לכם, פשוט מומלץ! בערב הלכתי עם אמא שלי, אמא של גיא וכל בנות המשפחה (ותאמינו לי יש הרבה) למקווה. לשם, אמא שלי הביאה כל מיני מתוקים
. בטבילה עצמה כולן היו נוכחות (מרחוק – לא ראו כלום!
) וענו אמן לברכה שלי. בסוף, יצאתי אליהן עם החלוק והבנין רעד מרוב הקולולולולו.... אני חייבת לאמר שלפני המקווה היו לי הרבה חששות אבל מהר מאוד הם התבדו - היה מאוד נעים ורגוע. אה כן, וגם קצר מאוד. משם הלכנו כולנו הביתה שם חיכו לנו הגברים. זה היה השלב שבו אני כבר לא ממש יכולתי לארח אנשים, מה גם שנשארו לנו עוד כל מיני סידורים אחרונים של שולחנות (אישורי הגעה מאוחרים) והייתי צריכה להיפרד גם מגיא כי אני נשארתי אצל ההורים והוא לא. אז השארתי את ענין האירוח להורים שלי ועליתי לחדר לסידורים אחרונים. המשך יבוא....

אינצה

New member
פרק III – החתונה ../images/Emo20.gif

בוקר החתונה היה הפעם הראשונה שבאמת התרגשתי, עד אז הכל עבר בכיף אבל ממש בלי התרגשות. הגעתי למספרה עם אחות של גיא שליוותה אותי כל היום (החברות הגיעו מאוחר יותר). לשם גם הגיעה אתי אלבכרי המדהימה עם עוגת בננות מעולה (דרך אגב, אתי – אפשר לקבל את המתכון?) וישר לקחה את הענינים לידיים, הכינה לי קפה, הרעיפה מחמאות ודאגה שנהיה במצב רוח טוב. חלק גדול מהזמן שאני הייתי במספרה, גיא היה שני מטר ממני בחנות הפרחים
- הלך עם אחי לקשט את האוטו. הוא לא הורשה להתקרב לרדיוס שלי כדי שיראה אך ורק את המוצר המוגמר! אבל הורשינו להחליף בינינו מכתבים שכתבנו אחד לשני לילה קודם. הייתם צריכים לראות אותי, עם רולים על הראש, מתחת למתקן האימתני, בוכה כמו ילדה קטנה
– זה היה כל כך מרגש! (ושנינו האנשים הכי לא רומנטיים שיש)... אז הגיע שלב האיפור, את איפרה את אחותו של גיא כך שהיא לא יכלה לזהות את עצמה – היא היתה כל כך זוהרת ויפהפיה. אח"כ היא איפרה גם אותי ובגלל שהיא היתה צריכה ללכת לאפר גם את ,תמר111, היא עשתה את זה לפני שהשיער היה גמור, קצת חבל אבל לא נורא. לצערי, לא אהבתי את הפרנץ´ מניקור שעשו לי (וברוב טיפשותי אמרתי לאתי להשאיר את הלקים בבית
) וגם את השיער לא כל כך אהבתי וזה למרות שכל הסובבים אותי אמרו שזה מקסים. אבל למרבה המזל, שום דבר לא הצליח להעיב על האושר האדיר שהרגשתי (וזה עוד הלך והתעצם)
. בסוף ההכנות הגיעו הצלמים וספי (צלם הסטילס) נזף בי שלא קראתי לו לצלם את האיפור, כי אלה הצילומים הכי יפים של ההכנות. אני בתמימותי, הרגשתי לא נעים לתזז אותו מוקדם כל כך (זה היה בערך ב-13:00) והוא עוד מעז לכעוס עלי
. כשגיא הגיע, כל החברות שלי כמעט בכו, הוא כל כך התרגש לראות אותי בשמלת כלה ולמען האמת נראה לי שאני עוד יותר התרגשתי לראות אותו בחליפה המקסימה שלו. גיא והבנים הגיעו קצת באיחור (הם היו נורא רעבים אז הם עצרו לאכול שיפודים
) מה שקיצר את הצילומים המקדימים. בגלל שרצינו להימנע מפקקים, הלכנו להצטלם במזכרת בתיה לא רחוק מהגן (ירוק על המים). כשהחשיך, הגענו לאולם וזה היה מאוווווד מוקדם. זה איפשר לנו לבקש כמה שינויים באולם (להרחיק שולחנות כדי להגדיל את הרחבה) וגם לטעום משהו לפני הצום. ואז... האירוע התחיל ואנחנו לא הפסקנו לשאול אחד את השניה אם זה באמת זה... הכל היה כמו חלום ואנחנו הרגשנו מרחפים בתוך ענן של אושר. כמעט בלי שנרגיש הגיעו האורחים, וכאילו שניות אחר כך כבר קראו לנו לחתום על הכתובה, טוב נו, קראו לגיא אבל אני ביקשתי להיות נוכחת (אחר כך הצלם אמר לי שהוא מבין למה לא נהוג שהכלה נוכחת בחתימת הכתובה – פשוט כי היא מסיחה את דעתו של החתן – הרבה היה צריך לאמר לגיא כל דבר פעמיים). מיד אחר כך התחילה החופה. ההורים של גיא נכנסו ראשונים, אחריהם ההורים שלי ואחריהם אנחנו. לפנינו צעדה אחותו הקטנה של גיא כשהיא מפזרת עלי כותרת על השביל. ברקע התנגן שיר הכניסה לחופה שלנו – nothing else matters של מטאליקה ומאותו רגע נפתחו הברזים בעיני ולא נסגרו עד הריקודים, התרגשתי כל כך שלא יכולתי להפסיק לבכות. שיר היציאה מהחופה היה I’m a believer מתוך הסרט שרק. הרב שלנו היה הרב דני לוי מקרית מלאכי. בחור צעיר, מבין עניין, ונחמד שגם עזר לי בבעיות עם הרבנות. החופה היתה יפה וקצרה ובכל זאת הוא הצליח להפנות את תשומת לב האורחים לנעליים המדליקות של גיא... אתם תצחקו אבל, כשהסתיימה החופה, הרגשתי מן נפילת מתח שכזאת שכל מה שרציתי היה פשוט לישון
. אבל מיד אחרי השיר הראשון והדרינק הראשון (הבר האקטיבי כבר נכנס לפעולה) האדרנלין התחיל להציף אותי ולא הפסקתי לרקוד לרגע. כל האורחים היו בטוחים שאנחנו שיכורים כי לא הפסקנו לחייך ולרקוד, אבל אנחנו היינו כל כך על הקרקע וכל כך נהנינו... למרות שהאירוע שלנו היה אירוע הגשה, ביקשנו מהתקליטן שהמוסיקה תאפשר לאנשים לרקוד – זה גרם לרחבה להיות מפוצצת כל הערב! בלי הפסקה! עד שתיים בלילה עוד המשכנו לרקוד ואמרתי לגיא שהיינו צריכים לארגן גם AFTER PARTY (ואת זה אומרת אחת שהפעם האחרונה שהיא יצאה לרקוד היתה לפני איזה שנתיים). שיר הסיום שגם היה שיר הסלואו היחיד בערב היה ship song בביצוע של פרל ג´ם עם ניק קייב – מקסים! בסוף הערב השארנו את כל הצ´קים להורים ונסענו לחדר שאמא שלי הזמינה עבורנו במלון דייויד אינטרקונטיננטל. יום למחרת נסענו לחופשה קצרה במרמריס ושם חילקנו את זמננו בין הים, החדר וחדר האוכל – סתלבט מוחלט! היינו צריכים את זה אחרי כל האירועים וההתרוצצויות שקדמו להם.... בסופ"ש האחרון עוד היתה שבת חתן אצל ההורים של גיא וזה היה מופע הסיום של פסטיבל גיא ושרון. ועכשיו, עדיין בהי לא נורמלי מתקשים לחזור לשיגרה אנחנו פשוט לא מאמינים שזה כבר מאחורינו, שלא נחשוב יותר על שירי כניסה/יציאה, קבלת פנים וכו´ שלא נעשה עוד רשימות אינסופיות של "מה עלי לעשות מחר?" ושהערבים יהיו פנויים סוף סוף.... מאחלים לכולכם אושר, שמחה ואהבה כמו שהיו אצלנו בחתונה.
שרון וגיא

אתי@

New member
אינצ´ה - שיהיה רק טוב ../images/Emo20.gif

ותהיו מאושרים כל החיים כמו האושר שחשתם ביום חתונתכם
(סליחה על השמאלציות ועל חוסר המקוריות...
) שלך אתי@
נ.ב. אני מתה לראות תמונות (איך יצאה השמלה בסוף
)

tamar111

New member
איך אני שמחה בשבילך!

נשמע שבאמת היתה חתונה מדהימה... איזה כיף זה הקריקודים... גם אני אחת שלא נוטה לפזז, אבל בחתונה לא הפסקנו להשתולל... (טוב , זה לא אני, זה הכלה...). אני מאחלת לכם חיים נפלאים ומאושרים, המון אהבה והתחשבות הדדית. נ.ב. אני מצטערת שגנבתי לך את אתי מוקדם
יכולנו לסדר את זה זהיא היתה נשארת אצלך עוד קצת ואני הייתי ממשיכה לראות טלויזיה (גם ככה היא הגיעה באמצע התוכנית
דרך אגב, מה עם תמונות?

שמופית

New member
אינצה, אני מתרגשת כשאני קוראת

את הסיפורים שלך... הם כל כך חיים ומוחשיים ואני כל כך משתתפת בשמחתכם ובהתרגשויות... הרבה אושר ואהבה גם לכם ובהצלחה בהמשך הדרך

J-סיקה

New member
כמה דמעות זולגות לי

זה כל כך אמיתי שתהיי לי בריאה !!!! המון אושר וכיף וכושר לעוד המון ארועים יפים וטובים

*שיר

New member
../images/Emo20.gif גם אני הזלתי דמעה מרוב התרגשות

אינצ´ה, התיאורים שלך מקסימים ומרגשים. נשמע שהיה לכם יום ממש קסום! אני כלכך מבינה אותך בעניין נפילת המתח, ושפתאום לא צריך לחשוב על אלפי פרטים קטנים, ופתאום אין מליוני טלפונים לעשות. אלא ש-ק-ט. דממה.

וואו - איזה מקסים , האושר שלכם

ממש יוצא מהסיפורים, שיהיה לכם רק אושר וכייף תמיד
והמון אהבה ושמחה

אינצה

New member
אני יודעת שזה ארוך, אבל רק עוד קצת

אני פשוט מרגישה שאני חייבת לתת את הקרדיטים לאנשים המקסימים שעשו לנו את הערב אז פרק IV ואחרון - תודות איפור - אתי אלבכרי – עזבו את האיפור. הוא חשוב, אבל זה לא העיקר פה! חשוב שתהיה לידכן אחת כמו אתי ביום החתונה. היא דואגת גם בתחומים שלא קשורים אליה, מפנקת, מעודדת ותומכת ברגעים הכי חשובים. ומעבר לכל זה היא מאפרת מקסים בזמן אפסי (חשוב מאוד ביום לחוץ שכזה). עד היום אנשים לא מפסיקים לדבר על האיפור שלי... השמלה - עמנואל – מיכל ומזל פשוט מקסימות. הצליחו לסבול את השיגעונות שלי, גם כשאני כבר לא יכולתי... השמלה היתה יפהפיה וקצרה מחמאות מכל מי שראה אותי. כל האורחים בלי יוצא מהכלל צעקו עלי למה עשיתי דיאטה כל כך חריפה לקראת החתונה ואני נאלצתי להודות שלא רק שלא עשיתי דיאטה, אלא שהמשקל הנוכחי שלי הוא הגבוה ביותר בשנה האחרונה...
חליפה לחתן – דורון אשכנזי – החליפה של גיא לא היתה חליפת חתן רגילה, היא היתה זרוקה כזאת. החולצה היתה בחוץ ועל העניבה היו מצוירים ביד פרפרים. כל מי שטיפל בנו, דורון, אשתו – רחל, גילי, ענבר ושי היו נחמדים מאוד ועשו מעל ומעבר כדי שנהיה מרוצים. הם הגדילו לעשות כשבהתראה של כמה ימים תפרו לגיא חולצה להחלפה מבלי שנצטרך להגיע אליהם. ועוד יותר, כשהם תפרו תוך מספר שעות בשלט רחוק (עם הסברים טלפוניים) חולצה לאחי החייל שלא יכול היה להגיע למדידות וגילה שהחולצה שלו צמודה מדי יומיים לפני החתונה... מוסיקה - אילן הניג (קליאנטה) – הגדול מכולם!!! הרחבה לא היתה ריקה לרגע, דאג לשים מוסיקה טובה ומגוונת לכל אורך הערב. חוץ מזה, הוא זכר גם כל מיני שירים שהזכרנו בדרך אגב בפגישה איתו ואפילו עזב את העמדה כדי לתפוס את אחות של גיא ולראות אם אחד השירים שהושמעו היה זה שהיא אוהבת. צילום סטילס - ספי מגריזו – האחד והיחיד!!! הרבה אורחים באו לשאול אותנו אם הצלם חבר שלנו? באותו ערב, הוא פשוט היה החבר הכי טוב של שנינו ושל ההורים שלנו. אף אחד לא הרגיש אותו ובכל זאת הוא היה שם תמיד כשצריך, הוא לא הפסיק לרקוד איתנו ולהשתולל על הרחבה. הוא היה שם בשבילנו בכל דבר. טרח ללחוש לי משפטים מרגיעים כשהיה צריך וגם דאג לכל הלו"ז ביום החתונה. ידעתי שאפשר לסמוך עליו בכל דבר, גם אם הוא לא היה קשור לצילום. עוד לא קיבלנו את התמונות אבל בטוח שאנחנו מרוצים. צילום וידאו – תומריקו (ודניאל) – בינתיים קיבלנו מהחתונה שתי קלטות של שלוש שעות כל אחת!!! תומריקו רקד איתנו כל הערב ועשה רושם שגם הוא נהנה. למרות שהרחבה לא היתה מרווחת במיוחד עם כל האנשים שעליה, הוא לא הפריע לאנשים לרקוד הוא פשוט צילם! עוד לא קיבלנו את הסרט הערוך אבל עד כה הסרט הארוך (שתי קלטות של שלוש שעות!!! ) לשביעות רצוננו. בר אקטיבי – שוTים – הביאו משקאות תוצרת חוץ והרבה אטרקציות לרחבת הריקודים, כמו כדורי פירות באלכוהול, סוכריות נחשים באלכוהול, פונדו שוקולד אלכוהולי והלהיט – קרמבואים אלכוהוליים. או כמו שחברה שלי סיכמה: "הם לא היו קרציות, אבל בכל כיוון שסובבת את הראש הם היו עם משהו חדש." גן אירועים – ירוק על המים – היו מעולים מהרגע הראשון וזה הלך והשתפר. כבר בערב הטעימות קיבלנו הרבה אקסטרות בחינם. היו קשובים לכל בקשה שלנו , והכי חשוב, ניסו ככל יכולתם לחסוך לנו כסף בנושא הושבת האורחים. במקום לפתוח רזרבות שעולות כסף הם דאגו להושיב את האורחים שהיו לא בטוחים במקומות הריקים, כך שלא שילמנו שקל מיותר. וחוץ מזה, כולם (כולל כל המלצרים) היו כל כך נחמדים. נעליים – נעלי אלינור – עשו לי זוג נעליים שלא היה לי נוח. כשסיפרתי להם שהנעליים לא נוחות, הם עשו לי נעליים חדשות שהיו נוחות מאוד, בלי תוספת מחיר ואפילו עם חיוך. מומלץ להגיע זמן רב מראש ולא לסמוך על זריזותם – לזוג נעליים לוקח כשבועיים. כשאני הגעתי לקחת את הזוג הראשון, מיד לפני מדידת אורך של השמלה, הדבק היה עדיין רטוב ואסור היה לנעול אותן בחצי השעה הקרובה. אבל בסך הכל, השירות והאיכות מעולים. וכמובן תודה רבה לכל חברי הפורום המקסים הזה שלא מפסיקים לפרגן, לתמוך ולעזור

nikit1

New member
שרון, נשמע שהיה נפלא ../images/Emo59.gif ../images/Emo65.gif

נשמע שהיה לכם יום חתונה נפלא וכך גם החתונה עצמה! אז שוב- המון מזל טוב, שכל חייכם המשותפים יהיו מלאי שמחה!

galitm

New member
תאמינו לי - היא היתה כלה מ-ק-סי-מה ../images/Emo70.gif

כן מניקור, לא תלתלים - אינ´צה, היית כלה מקסימה ושמחה ומאושרת והיה לי נורא כיף לראות אותך ככה !! אני מאחלת לשניכם חיים מאושרים עם הרבה אהבה ובריאות
נשיקות ו-
גלית

הילית*

New member
שכל החיים יהיו לכם את חגיגות

"שרון וגיא"- תמיד באושר, בשמחה, בהתרגשות, עם זוגיות ואהבה גדולה !
ורק שתדעי שלעומת פרוייקט החתונה, קניית בית והחיים שאח"כ הם הרבה יותר מורכבים...אז יאלה לעבודה, מחכים לכם חיים מלאים התרגשויות ומשימות....

למעלה