טוב, אמנם בחלקים אבל לפי הסדר../images/Emo41.gif
מדריכת כלות- סיגלית רייטר מצוהר- פשוט נפלאה, פגישה אחת (!) מעניינת ומרגשת. הרגשה של שיחה בין חברות, אין כפיה, אין שקרים (תאריך המחזור וכו´). לא שיערתי שאצטער שהפגישה תגמר (ממש כך!). אישה צעירה, עדינה ומעודדת-מומלץ ביותר. מקווה- במצפה בגליל, קצר וקולע (ונקי נקי נקי). התחלתי את ההכנות יומיים קודם (מקווה, קוסמטיקאית, צבע בשיער וציפורניים-באמת צריך יומיים). ביום החתונה (חמישי) אכלנו ארוחת בוקר גדולה אני, החתן, ההורים שלי והאחים שלי. ארוחת בוקר מפוארת שההורים שלי קמו מוקדם והכינו. אח"כ הלכתי למספרה/ איפור/שימלה (זה לא סלון אלא שני מקומות צמודים) ושם פינקו אותי ומזמזו אותי במשך שעות. נהינתי נורא מהיחס החם של כולם, ובראשם של אורית מעצבת השמלה שנכנסה למספרה כל כמה דקות לראות עם "הכלה שלה" מרוצה ומאושרת לפחות כמו שהיא באה בבוקר. נתנו לי תחושה של מלכה (פשוט כולם הסתובבו סביבי) נתנו מחמאות וקיבלו ממני. רוחמה הספרית עשתה עבודה עדינה ונפלאה (אני מוכרחה להודות שלא ממש זכרתי מהתסרוקת נסיון שהיתה כבר לפני זמן רב ). זהבה המאפרת עבדה בפדנטיות וביסודיות ולא הפסקתי לקבל מחמאות. במשך כל הבוקר ליוותה אותי חברה טובה ואמא שלי הופיעה מדי פעם וקראה קריאות התפעלות. בתום הסירוקים\ איפורים\ מיזמוזים לבשתי את השמלה (זוכרים??? בורדו-שמנת-זהב !!!) ושלוש הבנות שטיפלו בי (מאפרת-ספרית-מעצבת) הסתכלו בסיפוק עלי ואחת על השניה, לא הייתי זקוקה ליותר מזה. הן הרעיפו מחמאות בלי גבול ואני זרחתי וקרנתי מאושר. המשך בקרוב-פשוט קוראים לי (רגע)