הי לכולם חזרתי
- תודה למברכות

ניצניצ

New member
הי לכולם חזרתי ../images/Emo70.gif- תודה למברכות

ולמאחלות (/לים?) היתה חתונה משגעת, יותר מושלמת ממושלמת, הכל דפק כמו שעון שוייצרי- פשוט לא האמנו שיהיה כזה כיף. מהרגע הראשון היינו שנינו רגועים ונינוחים והכל זרם. חשוב לי נורא לתת קרדיטים (אעשה זאת בהמשך היום) וחשוב לי מאוד לומר שהתגעגעתי מאוד לפורום הנפלא הזה

dorlim

New member
מזל טוב , אנחנו ממתינים ...../images/Emo42.gif

אם כי אין לנו הרבה סבלנות

ניצניצ

New member
טוב, אמנם בחלקים אבל לפי הסדר../images/Emo41.gif

מדריכת כלות- סיגלית רייטר מצוהר- פשוט נפלאה, פגישה אחת (!) מעניינת ומרגשת. הרגשה של שיחה בין חברות, אין כפיה, אין שקרים (תאריך המחזור וכו´). לא שיערתי שאצטער שהפגישה תגמר (ממש כך!). אישה צעירה, עדינה ומעודדת-מומלץ ביותר. מקווה- במצפה בגליל, קצר וקולע (ונקי נקי נקי). התחלתי את ההכנות יומיים קודם (מקווה, קוסמטיקאית, צבע בשיער וציפורניים-באמת צריך יומיים). ביום החתונה (חמישי) אכלנו ארוחת בוקר גדולה אני, החתן, ההורים שלי והאחים שלי. ארוחת בוקר מפוארת שההורים שלי קמו מוקדם והכינו. אח"כ הלכתי למספרה/ איפור/שימלה (זה לא סלון אלא שני מקומות צמודים) ושם פינקו אותי ומזמזו אותי במשך שעות. נהינתי נורא מהיחס החם של כולם, ובראשם של אורית מעצבת השמלה שנכנסה למספרה כל כמה דקות לראות עם "הכלה שלה" מרוצה ומאושרת לפחות כמו שהיא באה בבוקר. נתנו לי תחושה של מלכה (פשוט כולם הסתובבו סביבי) נתנו מחמאות וקיבלו ממני. רוחמה הספרית עשתה עבודה עדינה ונפלאה (אני מוכרחה להודות שלא ממש זכרתי מהתסרוקת נסיון שהיתה כבר לפני זמן רב ). זהבה המאפרת עבדה בפדנטיות וביסודיות ולא הפסקתי לקבל מחמאות. במשך כל הבוקר ליוותה אותי חברה טובה ואמא שלי הופיעה מדי פעם וקראה קריאות התפעלות. בתום הסירוקים\ איפורים\ מיזמוזים לבשתי את השמלה (זוכרים??? בורדו-שמנת-זהב !!!) ושלוש הבנות שטיפלו בי (מאפרת-ספרית-מעצבת) הסתכלו בסיפוק עלי ואחת על השניה, לא הייתי זקוקה ליותר מזה. הן הרעיפו מחמאות בלי גבול ואני זרחתי וקרנתי מאושר. המשך בקרוב-פשוט קוראים לי (רגע)

ניצניצ

New member
פרק ב´-הצילומים

את הזר הביאה אמא (כן כן אמא כי החתן לא סיים להתלבש) ולקחה אותי הביתה, כולם חיכו לי בחוץ (החתן שלא הצליח לסגור את הפה מרוב התלהבות, אבא, סבתא והאחים). ירדתי מהאוטו, עשיתי סיבוב ומיד נסענו לעתיקות קיסריה, לצילומים. שם חיכו לנו שתי חברות שלי והצלם יוסי מסה. כאן המקום להודות לאיש ה ג ד ו ל הזה, שהרים לנו (הכלה והחתן החתיך) את המצברוח לשמים. הצילומים היו ברובם ספונטנים (כמו שכל כך רצינו-לא אהבנו תמונות מבויימות ולכן בחרנו ביוסי). הבאנו יין אדום טוב וכולנו הסתובבנו עם חיוך מרוח על הפרצוף
. הצילומים היו כיפים בצורה לא רגילה והתנהגנו בטבעיות, כאילו כל יום אנחנו מול מצלמה. כבר הזכרתי שהכימיה ביננו לבין יוסי (הצלם) היתה PERFECT

ניצניצ

New member
התאורים בנתים קצת ארוכים מדי, לא../images/Emo35.gif

תגידו אם נסחפתי קצת

שמופית

New member
מה פתאום ארוכים ../images/Emo35.gif

תמשיכי, אנחנו מחכים במתח לסיפור החתונה

ניצניצ

New member
חלק ג´ - קבלת הפנים ../images/Emo96.gif

טוב, אתחיל שוב. הספרית והמאפרת הציעו לי לחזור למקצה שיפורים לאחר הצילומים, אבל לא היה צורך והיו פקקים אז ויתרתי על החזרה ונסענו ישר לגני ברקאי. הגענו יחד עם חברותי, אחי (שנהג) והצלם. פגשנו את הדי ג´י אלעד ממקסימום (קומפלימנטים בהמשך) ואת אסף והצוות שלו מאייס בר- הבר האקטיבי (מחמאות באחד השרשורים הקודמים בהמלצות על בר אקטיבי). ואז התחילו להגיע, בהתחלה ההורים, אח"כ האחים, החברים הטובים ושאר האורחים. אנחנו וההורים הסתובבנו בין האורחים ששתו, אכלו ופטפטו (כמו בסיפור-למי שמכיר). לא "עמדנו בשורה", אלא פשוט ריחפנו לנו מאושר בין האורחים. כולם התרגשו אבל היתה הרגשה נינוחה (שלא ציפינו לה). פשוט כיף צרוף.

שמופית

New member
איך היה אלעד הדיג´יי ../images/Emo35.gif

גם אנחנו לקחנו אותו. החתונה בינואר...

ניצניצ

New member
אני זוכרת שביקשת חוות דעת../images/Emo62.gif

הוא היה מעולה מעולה מעולה כל הזמן הרחבה היתה מלאה בסוגים שונים ומשונים של אנשים ומוסיקה, צעירים ומבוגרים, גדולים וקטנים סבנטיז ישראלי וטכנו וכל מה שביניהם, סאונד מדהים ומעברים לא מורגשים בין השירים. מה צריך יותר מזה
לא אמרתי שהוא חמוד ונורא כיף לעבוד איתו, יש לו הכל ומה שאין הוא משיג
. הוא ידע שהחתן אוהב סלסה (גם הכנו ריקוד) והכין לו מראש דיסק אוסף מתנה

שמופית

New member
תודה ../images/Emo13.gif איזה כיף לשמוע ../images/Emo70.gif

אפילו שאני יודעת את זה, כי הייתי בחתונה שתור הקהל המשולהב שהוא הרקיד, אבל זה נחמד לשמוע את זה מעוד מישהו.

ניצניצ

New member
חלק ד´-החופה../images/Emo127.gif

אחרי שהגברים "חתמו" ואני עוד ריחפתי קצת בין האורחים, קראו לנו לחופה. אציין שבגני ברקאי לא מוסיפים תשלום על עיצוב החופה והם באמת השקיעו. שזרו בדים בגוונים של שמנת וזהב (כמו השמלה-זוכרים
) והיא היתה פשוט יפיפיה. הכניסה לחופה היתה "בנים לחוד בנות לחוד", זה נראה לנו יפה ומרגש. הדרך לחופה היתה ארוכה מאוד (כך לפחות זה נראה לנו) ולכל אורך ה"מסלול" עמדו האורחים ומחאו כפיים (אורחת אחת אפילו עשתה קולולו-איזה כיף לנו). הרב היה ממש מדליק, יש לו חוש הומור משגע שהפיג את הלחץ (שהחל לבצבץ בעיקר אצל החתן). כל האורחים צחקו נורא והתפלאו שאיך אצל שני פולנים אשכנזיפטים יש חתן תימני
. המהלך כל החופה החזקנו ידיים ושלחנו נשיקות אחד לשני. הרב סחף את כל האורחים לשיר שני שירים
, אני שמתי לחתן טבעת ואמרתי לו משפט קצר. בקיצור היה מצחיק, מרגש ומיוחד

ניצניצ

New member
חלק אחרון../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif../images/Emo65.gif

לאחר החופה החלה מסיבת ריקודים מדהימה בניצוחו של הדי ג´יי אלעד ממקסימום. הריקודים הופסקו למספר דקות לצורך ברכה מרגשת שהקריאה סבתא שלי וברכה נוספת מאת אחותו של החתן. אה וגם ריקוד סלסה שלנו (החתן שתה קצת יותר מדי אבל עדיין זה היה לא רע). מסיבת הריקודים נמשכה ולא ירדנו מהרחבה כל הערב (אני מקווה שהאורחים לא נפגעו מכך שלא עשינו סיבוב "תודה שהגעתם"). החברים והצעירים במשפחה עוד המשיכו להשתולל איתנו גם כשיתר האורחים עזבו. לאורחים העוזבים חיכתה הפתעה בחוץ- על כל רכב נקשר בלון (אדום או לבן) שעליו נכתב "ים של תודות," השמות שלנו ותאריך החתונה. לא ידעתי כמה זה משמעותי עד שהחלו הלגיע התגובות (נלהבות נלהבות נלהבות) זהו, הערב המשגע נחתם בסוויטה בגני ברקאי במיטת אפיריון וג´קוזי מרענן.

שמופית

New member
איזו חתונה משגעת ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif

הרעיון עם הבלונים נשמע אחלה
אצל מי עשיתם
ממליצה

ניצניצ

New member
הבלונים-../images/Emo91.gif

הם היו נהדרים ולא מורגשים: באו בשעה שכל האורחים כבר היו, נפחו את הבלונים בהליום ותלו אותם על המכוניות, לקחו את הצ´ק והלכו לפני שראשוני האורחים עזבו. לאישה שמפעילה את זה קוראים אורית ארז ואין לי כרגע את הטלפון, כשאכנס מהבית, בערב אוכל לתת לך. ו
לך ולאתי @ על הברכות ניצניצ

שמופית

New member
תודה ../images/Emo70.gif אני אחכה למספר טלפון...

אגב, את יכולה לספר לי באיזה סידרי גודל של מחיר מדובר

למעלה