הי לכולם חזרתי

ורד.ג

New member
הי לכולם חזרתי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

לפני שעתיים מאסותא לאחר ניתוח אצל ד"ר סובחי ומה אגיד ומה אומר כפי שהבטחתם הניתוח עבר בהצלחה וסובחי היה מקסים ואני כעת שעתיים בבית וכבר מתגעגעת אליכם ומתה לספר לכם שהנה מתחיל דף חדש מהיום .... אז זהו אני יושבת ולוגמת נוזלים ומתה לכתוב לכם שהכל בסדר אצלי! לאחר שהתאושש קצת אשמח עם תכתבו לי היכן מתקימות פגישות שלכם על מנת שאנסה להגיע ולהכיר אתכם. חג שמח לכולכם ממני ורד.ג

gal33

New member
איזה כיף לשמוע! שיהיה בשעה טובה

ומוצלחת!! הפגישות שלנו אינן משהו סדיר, הן מתקיימות אחת ל... ותמיד לפני מתאמים אותן מעל דפי הפורום. חג שמח. גל

שלגיה**

New member
יופי,ברכותיי

המון בהצלחה בהמשך התהליך! אנחנו איתך כאן לתמוך לאורך כל הדרך שיהיה לך חג-שמח והתאוששות מהירה. שלגיה

באיה

New member
ורד שמחה שחזרת אלינו

כל טוב לך בהמשך הדרך. שהיה לך חג שמח.
הא הא הפסדת, לא תוכלי יותר לאכול סופגניות ולביבות, רק להיסתכל.
לשישתמע באיה

batl

New member
ברוכה השבה ורד../images/Emo39.gif

יופי!!שנות השומן ילכו ויהיו מאחור! מעתה שינוי משמעותי בחייך - רדי והצליחי! מפגש מתקיים ב-27 בחודש ברמלה בשעה 7 בערב נשמח לראות אותך!

SARA120

New member
לורד../images/Emo39.gif

תיתפנקי לך בבית כמה ימים.אל תרימי דברים כבדים.ותקראי את כל המאמרים של רייקו. הם מאד עוזרים להתחלה.

ורד *

New member
היי לורד ג. שיהיה לך יומולדת שמח../images/Emo39.gif

כמו שאמרתי לך אתמול תתייחסי ליום הזה מידי שנה כאל יום הולדתך השני. מכאן והלאה מוטלת עליך משימה למלא בקפדנות אחרי ההוראות ע"מ להנות מהפרות בבוא הזמן. ואפילו אם את מועדת מידי פעם, אנחנו כאן לתמוך לעזור ולהיות איתך. חנוכה שמח. ורד

amnon_p

New member
ורד!

ברוכה השבה. שמח לקרוא שהכל כשורה, בהצלחה בהמשך הדרך. אמנון

star22.

New member
אחלה של מצב רוח יש לך ובצדק!!!!

המון המון המון המון בצלחה

למעלה