הי לכולם , טוב , הבהרה.....

אבישג20

New member
הי לכולם , טוב , הבהרה......./images/Emo63.gif

התקשרתי למכון הזה......הם רצו שאני אשלח להם את ה-85 שקלים שהם ביקשו שאשלם, הם רוצים שאמלא את טפסי הבריאות , ואת זה כבר הבאתי לרופא שלי , ושאלתי אותם אם זה לא הפרה של החיסיון הרפואי .הם אמרו שלעומת החוק הזה, יש חוק יותר מחייב , שאומר שאם יש שינוי במצב הבריאותי שיכול לסכן אחרים , הם חייבים לקבל דיווח , אז עכשיו אני גם סכנה ..... נחמד נחמד .....
מה שכן , הם הסבירו לי שהתשלום הוא עבור העובדה שאת הטפסים הם שולחים לרופא מטעמם , וזה עולה כסף...יופי עוד לסחוט אותנו , אבל אני מקווה שעד שבוע הבא זה ייגמר , ואני אוכל לחזור לנהוג בשקט...לילה טוב לכולכם !

RomiVais

New member
ערב טוב גם לך מורני... ../images/Emo24.gif

אני ממש מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר עבורך!! אל תרגישי רע... אל תרגישי שאת סכנה או שסוחטים אותך.. חבל על האנרגיות השליליות שמשקיעים בלהרגיש כך. תחשבי שהכל יהיה בסדר... ומחר <או בעוד כמה ימים> תצחקי על זה...
גדול...

אבישג20

New member
ערב טוב רומי מתוקה ....../images/Emo23.gif

אני לא משקיעה אנרגיה שלילית , פשוט כל החום הזה , שכל כך מתיש אותי , ועכשיו זה , אני יודעת שזה שטויות , אבל את יודעת..זה מאותם דברם מעצבנים קטנים...... זה יעבור , אני עכשיו חזרתי משעה שחיה , עשיתי 50 בריכות ואני מרגישה קרירה , ורעננה !

RomiVais

New member
יפה... עשית לי חשק לשחות... ../images/Emo8.gif

אני מאוד אוהבת לשחות.. ואני בטח אחזור לזה בהזדמנות... אני שמחה שאת לא משקיעה אנרגיות שליליות... וזה בהחלט יעבור! בהחלט חם... את לא מתארת לעצמך כמה חם פה באילת. היום עבדתי מ- 8 בבוקר עד 8 בערב רצוף.. ןאיזה כיף!!! המזגן לא עבד... למה לא הזמנת אותי לבוא לשחות איתך? לא יפה!!
חביבתי, תשמרי על החיוך ושיהיה לך ולכולם ערב נפלא לילה טוב ויום של קסם מחר.. נשיקות...

אבישג20

New member
רומי את מוזמנת תמיד חומד....../images/Emo66.gif

הכתובת היא *!@#$$%^!@#$%^&**&^%%#* רשמת... ???
ובאמת תחזרי לשחות , זה מאוד מרגיע , חוץ מזה שזאת פעילות גופנית , וטובה לנו !!!!! אוהבת , אני .

למעלה