הי לכולם....טוויטי רציתי לשאול אןתך

sara_00

New member
הי לכולם....טוויטי רציתי לשאול אןתך

משהו... כשילד חדש נולד ורושמים אותו בתעודת זהות . מה לרשום בשם האב, ומה בעצם לנות על השאלה הזאת כך שיהיו פחות בעיות בעתיד ? חוץ מזה ידוע לך במקרה לגבי בי"ח תל השומר, לך או לכל מי שיודע האם הם גמישים בנושא המידע על התורמים הישראלים ו האם הם משמידים מידע ? פשוט קראתי את כל השרשורים האחרונים וקצת נכנסתי ללחץ כי בתה"ש הם מאד נחמדים אבל יש לי תחושה שקפדנים. מה אפשר לשאול אותם ומה שמעט שחשוב לדעת שיהיו מוכנים לאמר ? לי אישית עדיין אין מחשב בבית כך שלא תמיד יוצא לי להכנס לפורום אז שני מנסה להדפיק את החסר מדי כמה זמן. אז אני מאחלת לכולם המון בריאות ובהצלחה ושביחד נצליח להתגבר על כל החומות והמכשולים....אולי מדי פעם צריך לערוך מפגשים כמו שפעם ניסינו לעשות אז זהו - כל טוב לכולם !!!! טלי

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo24.gif טלי חביבתי

נדמה לי שלא רשום כלום או שרשום לא ידוע בתעודת הזהות. לגבי תל השומר והמדיניות שלהם בנושא, אין לי מושג, מה שכן,,,וזה התברר לי בעצם רק היום - שאין חוק בכלל בנושא הזה. ואז זה לא שיש פירצות, אלא כל אחד עושה כטוב בעיניו. אני מציעה לך לא להיכנס לזה כרגע, כי את לפני לידה וחשוב שתהיה רגועה עד כמה שאפשר, יהיה לך עוד מספיק זמן כדי להפוך עולמות
ותסמכי עלי, שאני לא יושבת בשקט
לא אני ולא עוד קובץ בנות שהנושא בוער בעצמותיהן. אז אנא ממך, תתרווחי תרגעי, כי הלחץ לפחות כרגע לא יתרום לשום דבר. לגבי המפגש,,,,,חשבתי לעשות אחד כשהפורום קצת יתעורר ויווצרו פה חברויות שיגרמו לרצון בלהפגש. אבל אפשר גם לפני, ואני מוכנה לנדב את הבית שלי למפגשון ובכייפ, רק תחליטו אם מתאים לכן ומתי - אבל מהרררררר כי את לפני לידה

TWEETY =^.^=

New member
איך ידעתי שאת תתלהבי הראשונה../images/Emo6.gif

מה שלומך בימים טרופים אלו יקירתי

זואי11

New member
איך באמת ידעת?

אני עדיין בודקת וחושבת. כבדה הא ? מקווה להיות בהיריון מתישהו בקרוב. בינתיים מבצעת את כל הבדיקות הגנטיות. איך אצלך ?

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo151.gif פסדר בנתיים - אין עוד תשובות

משמחות אבל מקווה שהפסח הזה
הלוואיייייייי אמן

sara_00

New member
שלום לכולן....טוויטי...

טוויטי - נראה לי יותר השם singlemother קצר וממצה חוץ מזה נדמה לי שדבורי לא אמורה עוד ללדת אבל אולי בכל זאת כי היא עם תאומים...היא ואני פחות או יותר באותו שבוע וזה אומר 36-37 אבל אולי בכל זאת, למה את חושבת שהיא כבר ילדה ? ואם כן הלוואי שהכל בסדר והיה קל. חוץ מזה ניסיתי לשאול את טוויטי ואת שאר הבנות לפני מספר ימים אבל נראה לי שההודעה "התפלקה " מה אומרים בבית החולים כשרושמים תינוק שנולד -בדרך שלנו -לגבי שם האב והם יש דבר חשוב כלשהוא שעלי לדעת בנושא ? ועוד שאלתי את טוויטי אם יש לה מושג לגבי התורמים מ ביח´ תל השומר האם גם שם משמידים במשך השנים אינפורמציה ובכלל הם לדעתכן למעט הפרטים הדלים שקבלתי בהתחלה לגבי תכונות חיצוניות כלליות האם יש צורך וכדאי לבקש עוד מידע כל שהוא שאולי יסכימו לתת ואולי יהיה נחוץ ? האם עןלה בדעתכם משהו כזה ? אז שיהיה לנו שבוע אביבי ושקט ! טלי

TWEETY =^.^=

New member
הממממממ,,,,,

עניתי לך טלי, רק ששרשרתי את ההודעה בשרשרת רלוונתית, אבל היא נמצאת עם תשובה. לגבי פרטים נוספים, אין לך מה לשאול כי לא יתנו לך יותר פרטים ממה שנתנו לך בהתחלה. ולגבי דבורי, אכן עם תאומים זה שונה ולפעמים אף מוקדם יותר, אבל לפי מה שהבנתי הרופא שלה אישר לה ללדת כבר לפני איזה שבוע או יותר - הוא אמר שמבחינת עוברים בשלים, הם בשלים ולא יזדקקו לטיפול מיוחד. ואמןןןןןןןןן שיהיה לנו שבוע שקט

TWEETY =^.^=

New member
אגב טלי,,,,,,,,

קל מאוד לזהות פה את ההודעות שלך מאחר והן מודגשות יותר מאחרים - ז"א כל אחד רואה את שלו יותר מודגש משל האחרים כדי שקל יהיה לזהות. בנוסף, ליד הודעה שלא קראת יש סימן של שמש - ואם כבר קראת, אז יש סימן וי. להודעות מלפני כמה ימים השמש כבר שוקעת, אבל אם תקראי אותן בכל זאת יהיה לך סימון וי. עד פה פינת גלגלצ של אפרוחנו גור צלל מכין

sara_00

New member
הי טוויטי

תודה, מצאתי את השרשור.....חשבתי שאני עשיתי משהו לא בסדר. אז תודה וכמובן שאנחנו נלחם כמו אריות !! אני מקווה שבפסח זה תשמחי סוף סוף כי זה מגיע לך !!!!! מחזיקה אצבעות טלי

למעלה