הי לכולם.. יש לי שאלה, יותר נכון

michalipa

New member
הי לכולם.. יש לי שאלה, יותר נכון

שאלות.....
אנו 4 בנות שמתכוונות לנסוע לאיה נאפה לשבוע באמצע ספטמבר (לפני החגים) האם זה שווה לנסוע בחודש כזה? שאלתי ה2 היא: מישהו מכיר את מלון הדירות anthea הבנתי שהוא במרכז העיר? זה נכון? הוא קרוב גם לדיסקוטקים? ועוד שאלה קטנה בקשר לכסף: כמה כסף לדעתם כדאי להביא לשבוע שלם גם לדיסקטוקטים גם לארוחות וגם לקניות? תודה מראש מיכלי

shayavr1

New member
מנסה לענות

1. המלון אנטאה הוא מלון טוב ממה שהבנתי כמעט כל הישראלים הולכים אליו. הוא נמצא במרכז. קראתי פה בפורום שהתעוררו בעיות. אנשים הזמינו למלון וכשהיגעו לאיה נאפה אמרו להם שהמלון מלא והעבירו אותם למלון אחר. אם אתם מזמינים את המלון הזה אז תדאגו לוואצ'רים. קישור למלון 2. אני נוסע עוד 3 שבועות ולוקח 500 $ (ועוד כמה רזרבה). זה אמור להספיק לשבוע ולחיים טובים כולל בילויים אוכל קטנוע וכו'. זה תלוי בהרגלי הבילוי שלך ובכמה את מתכננת לבזבז. אני בזבזן.... 3. אין לי מושג מה קורה שם בסמפ'.. הבנתי שקצת מתרוקן שם..:(

michalipa

New member
תודה לך

אני רק מקוה שבספטמבר לא יהיו ילדים קטנים בני 17-20 בגלל זה בחרנו את ספטמבר כי זה אחרי החופש הגדול.. אבל השאלה שלי אם יהיה שם מסיבות וכאלה ואטרקציות? אני מאוד מקוה שכן......

shayavr1

New member
חח בגלל זה אני נוסע

בסוף אוג' :) סמפטמבר נראה לי שיהיה קצת ריק.. נראה לי.. תבדקו אגב, זו גם הסיבה שלא הלכתי לאנטאה אלא למלון אחר (צוקוס נאפה). אני בן 24 ואין לי כח לילדים בני 16 שיזיינו את המח כל היום והלילה בברירה ובלובי.

michalipa

New member
אז זהו שבספטבר כולי תקווה

שלא יהיו ילדים בני 16 אנחנו בנות 22-23... איך אני יכולה לבדוק מה יהיה בספטמבר? יש לך הצעה? ואיך המלון הזה שאתה הולך אליו? הוא זול? יש בריכה? איפה הוא ממוקם? סליחה על השאלות המציקות שלי אני פשוט מתרגשת! ותודה שוב

michalipa

New member
חחחח.... קצת בעיה

אם זה היה באותו החודש אז בכיף.. אבל זה לא.. לא ענית לי איפה המלון שלך? והאם הוא זול.. ועניתי לך בהודעות הפרטיות.... ראית?

למעלה