הי לכולם! יש לי שבוע קצת קשה

הילית*

New member
הי לכולם! יש לי שבוע קצת קשה

ואני מאוד שמחה להיות כאן שוב. רציתי להגיד לכם שאני מתחילה להיות מאוד לחוצה מהחתונה(מה שבד``כ לא מאפיין אותי) וזה בעיקר בגלל שיש לי לחץ נוראי בעבודה שגורם לכך שאני פשוט על סף התמוטטות. למשל היום קבעתי ב- 16:30 עם מעצבת ההזמנות וזה אחרי שלקחתי המון עבודה הביתה ועוד יש לי ארוע היום וישיבות מחר על הבוקר (לא יודעת איך אני מספיקה דברים שהבטחתי עוד הלילה...) חוץ מזה שיש המון סידורי חתונה שאני ממש לא מספיקה לעשות ומתחילים להלחיץ אותי. זהו, הייתי צריכה לפרוק את הלחץ שבתוכי. אני מאוד משתדלת שלא יראו עלי אבל אני כמעט מתפוצצת... תודה על ההקשבה...

שלום הילית. תחזיקי מעמד.

עוד כמה זמן החתונה? תקחי דברים אחד אחד. פרוייקט פרוייקט ותגמרי את זה. אני גם בשבוע מטורף בעבודה, וההזמנות מחכות לנו בבית הדפוס מיום ראשון כבר, ועוד לא הלכנו לקחת, וגם לא נלך עד יום שישי... מה כבר מאורגן? מה עוד נשאר לכם? בכל אופן אנחנו כאן לתמיכה...

הילית..

תראי, אני ``מדרובית`` רצינית.. באמת, לא שאני מעידה על עצמי, רק שבמקרה הנוכחי אין לי ברירה. כל פרוייקט שנמשך חודשים אני גומרת בימים(על זה אפילו יש לי אישורים רפואיים..היפראקטיבית) תרשמי לי מה בדיוק נשאר לך לעשות, ואכין לך תוכנית עבודה מדוייקת. אם לא נוח לך כאן העבירי לי למייל גם את שעות העבודה שלך והאמיני לי תזמון מדוייק של ביצועים שאפילו בעלי שיחיה איש שחי צבא בערך 25 שנה יהיה גאה בי. ונראה יאפה אפשר יהיה להוריד ממך עומס ואיפה אפשר יהיה לעזור. וחוץ מזה? עדיף שתהני עכשיו החתונוה נגמרת אחרי 4 שעות.

הילית*

New member
בנות, מאוד ריגשתן אותי על התמיכה...

ושימו לב באיזו שעה אני כותבת כאן (פשוט לא מצליחה לישון וזה בד``כ לא אני...). פשוט לחץ נוראי.... אז ככה, החתונה היא בעוד חודש. וחסרים לי כ``כ הרבה דברים ובעיקר חסר לי זמן.... אתי מתוקה, אני מאוד אשמח אם תוכלי ליעץ לי. אני אשלח לך מייל עכשיו... בכל מקרה, רציתי לתת המון פירגון לך ולכולם על הפורום החדש שהוקם מהר והפך להיות בית נהדר לכל המתחתנים. אתי, עשית כאן עבודה נ ה ד ר ת בזמן כ``כ קצר וזאת למרות היעדר פרגון של הפורום המתחרה, לרבות מחיקות של הודעות שם מצד המנהלת שלו. מעבר לזה, שעל אף היותי בחורה סגורה בד``כ, הצלחתי בזכותכן להיפתח כאן ולספר מה אני מרגישה עכשיו אז תבואו על הברכה. באהבה רבה הילית

הילית*

New member
אם לא הייתי יודעת שאת בחו``ל

הייתי חושבת שאת מטורפת כמוני... (לא מצליחה לישון...)

גם כאן די מאוחר

23:30 ואני כבר שלוש שעות על המחשב אני היום (חדשיים לפני) לא מצליחה להירדם בקלות אני לא רוצה לחשוב מה יקרה יומיים לפני... הצעירה

אתי@

New member
הילית, הנה עוד סיבה למה אנחנו צריכי

צריכים את הפורום הזה :) . למי אפשר לספר על תקופה קשה בלי להישמע היסטרית (אנשים בד``כ אומרים: ``זה רק חתונה... B-p ``). אז תחזיקי מעמד ותתכנני את הזמן שלך ככה שבמשך כמה ימים תתעלמי מההכנות לחתונה ותקדישי את כל מירצך לעבודה, וכמה ימים תקדישי להכנות, אבל ברצף ובלחץ ככה שתספיק הרבה. כשעושים כמה דברים בבת אחת - זה מלחיץ. עדיף שתעשי כל פעם משהו אחד... אם את צריכה אותנו... את יודעת איפה למצוא אותנו ;-) (כולל אי מייל!!!). שיהיה בוקר טוב... אתי@

הילית*

New member
תודה. כולכן כאלו נהדרות....

באמת יש דברים שאחרים לא יבינו (אפילו אנשים שעברו כבר חתונה וזוכרים רק שזה היה כייף...)

*שיר

New member
הי הילית, תחזיקי מעמד- אנחנו פה :cool:

לשמוע את כל הצרות והקיטורים ולעזור לך בדברים הקטנים אם אפשר.

הילית*

New member
תודה, את מתוקה!

טוב, אני הולכת עכשיו ליום העמוס שלי. מה שמעודד אותי שבסוף היום יש לי מדידה ראשונה.... אני כ``כ מתרגשת!

*שיר

New member
בהצלחה! ותמסרי ד``ש ליאיר

תגידי לו שהוא היה מקסים !!! אולי אני עוד אחזור אליו...

תמרה*

New member
תמסרי לו ד``ש גם ממני

ותגידי לו שלא שכחתי אותו ושתמונה שלנו בדרך אליו

שרונס

New member
הילית, מה כבר סגור?

אולי תכתבי לנו מה עוד את צריכה לסגור ואיפה וננסה למצוא לך המלצות בפורום הקודם? מנסיון של חברות שלי, את כנראה נמצאת בשלב של הסידורים האחרונים. אחרי שתגמרי איתם, פתאום הכל יהיה כבר סגור ומסודר ותוכלי לנוח... הכל מסתדר, חמודה, אל תדאגי. בכל מקרה, חשוב שתגיעי לחתונה רגועה. כמו שאתי אמרה, זה רק ארבע שעות והכל נגמר אז חבל להלחץ. אולי כדאי שתחלקי מטלות בין בני המשפחה? בהצלחה! שרון.

הילית*

New member
טוב, אז ככה

חזרתי עכשיו למשרד לחצי שעה ואני כ``כ עייפה. בקושי ישנתי בלילה וגם נתקעתי בפקקים הנוראיים שהיו היום... המקום- סגרנו. אבל צריך לסגור עד יום ראשון על תפריט, עיצוב שולחנות, עיצוב מקום וכד` צלמת- סגרנו. צריך להיפגש איתה עוד שבועיים לפני הארוע. תקליטן סגור- גם איתו צריך להיפגש שבועיים לפני שמלה- יש לי עוד 3 מדידות (והראשונה היום- אני כ``כ מתרגשת ומצד שני כ``כ עייפה מהיום הזה) נרשמנו ברבנות ולי יש פגישה עם הרבנית וחסרה לי עדיין תעודת רווקות אנחנו גם צריכים להיפגש עם הרב של בנין שלם. יש לי מאפרת הזמנות, אני לא מרוצה מהסקיצה שקיבלתי ונראה שצריך לעשות עוד עבודה ואנחנו כבר לחוצים בזמן. התחלתי בהכנת רשימת המוזמנים באקסל לפי מאטשרים וכד` (בסוף העבודה אני אעביר כאן את מה שבניתי שיהיה לכן יותר קל). וזהו. למעשה חוץ מזה אין לנו את שאר הדברים לגבי עזרה- בן זוגי עובד אפילו יותר קשה ממני (כולל יום שישי). אמא שלי היא בן אדם מלחיץ- כבר עברה את כל דיזינגוף וכיכר המדינה טעוד לא מצאה לה שמלה... (ואני גם איתה צריכה להסתובב בקשר לבגד שלה). אמא שלי פה ושם עוזרת לי בעצות אבל היא גם מאוד מלחיצה אותי...(אני יותר החלטית ממנה ולראיה מה שבחרנו עד היום היה ממש טוב ותקתקנו את הדברים די מהר...) זהו בינתיים. אני כנראה צריכה חופש ומהר (לפחות בשביל הבריאות שלי...) ושוב תודה שאתן כאלו בסדר. אוהבת אתכן מאוד!!! הילית

תמרה*

New member
אמא שלי והאחיות שלי הזמינו שמלות

אצל צביקה בר, מעצב מדיזינגוף שנמצא 3 חנויות מיאיר ג`רמון את גם יכולה לנסות לבקש מיאיר המלצות לאן ללכת לחפש שמלה לאמא שלך, נראה לי שהוא יכול לעזור

סרינה

New member
יהיה בסדר - אל תדאגי!

רק מניסיון אישי - אני הגעתי למצב מאוד דומה בשבוע שלפני החתונה - דווקא אז החליטו בעבודה שלי שסוגרים גירסה (איזה חוסר התחשבות...), וציפו מכולנו להישאר שעות נוספות, לקחת עבודה הביתה, ובקיצור לעבור לגור שם פחות או יותר. וכמובן שעוד היו המון דברים קטנים לסגור. זה הגיע למצב כזה שביום חמישי (החתונה היתה ביום ראשון שאחרי) באתי לעבודה עם הידיעה שאני הולכת לבלות שם עד שעות הערב המאוחרות, כי התחייבתי לסיים איזה פרויקט. במבט לאחור, הייתי צריכה לבקש חופש מראש, כמובן, לפחות ליום ההוא. אבל לא עשיתי את זה, כי אני פשוט רגילה לקחת על עצמי עוד ועוד, ויש לי הרגשה שגם את כזאת... הסוף היה שבסביבות 12:00 בצהריים הרגשתי כ``כ נורא - ממש חליתי, ולדעתי בעיקר בגלל הלחץ (קראתי איפהשהוא שיש קשר בין לחץ למערכת החיסונית). אז הבוסית שלי היתה נחמדה במיוחד, ונתנה לי ללכת הביתה בלי לשאול שאלות. וסגרו גירסה בלעדיי, ושום דבר נורא לא קרה. ובחתונה (וחצי מירח הדבש) הייתי על אנטיביוטיקה, אבל נורא נהניתי. אז א) חייבים לדעת לשים את העבודה בצד (וההצעה של אתי@ בקשר לחלוקת הזמנים נשמעת לי מצוינת) ב) אפילו שזה נשמע התסריט הכי נורא בעולם (חולה בחתונה - מה יכול להיות גרוע יותר?), האדרנלין והאופוריה עשו את שלהם, ולמשך ה-4-5 שעות האלו לא הרגשתי שום דבר חוץ מאושר גדול. אז לנשום עמוק, ואנחנו כאן בשבילך! נשיקות, ס.

הילית*

New member
כן, אנחנו מאוד דומות

ולצערי אני כזאת- לוקחת על עצמי המון וגם פרפקציוניסטית מדי.... ההצעה של אתי@ מעולה. אבל נראה לי שקודם צריך לסגור את כל העניינים של החתונה כי אחרת אני לא רגועה... ואני גם מפחדת שאני אשאיר דברים לרגע האחרון. (דרך אגב על הדלת של המשרד שלי כתוב ``אם זה לא היה בגלל הרגע האחרון שום דבר לא היה מתבצע`` וזה כ``כ נכון...

*שיר

New member
צריך לדעת מתי להגיד ``די`` בעבודה

אני ממש מבינה את הלחץ בעבודה מחד ואת הרצון לסיים דברים מאידך. אני חושבת שאת יכולה ליישם את ההצעה של אתי@ בקטן. כלומר, להניח לדברים של החתונה יום אחד (ואפילו לא להכנס לפורום )-: ) ולהתרכז כל כולך בעבודה. הידיעה שיש לך יום אחד חופש תגרום להתרכז בעבודה, אך לא תביא ללחצים לגבי החתונה כי זו דחייה של רק יום אחד... כל פעם כשעולה לך משהו לגבי החתונה, אל תתעסקי בו, אלא פשוט תרשמי על פתק (בטח תצטרכי בלוק גדול) ולמחרת תעברי על כל הפרטים שרשמת. ...ובערב כשאת באה הביתה, קחי כוס לימונדה קרה, כפית וגלידה טובה, שבי במרפסת עם הרגליים למעלה ותנשמי. (-8

למעלה