הי לכולם- לגבי הצאט

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הי לכולם- לגבי הצאט

אני מצטערת אבל היום אני לא יוכל לקחת בו חלק. אנחנו יוצאים כל הכיתה לחגוג את סיום השנה באחת מהמקומות שליד הדולפינריום- יש שם מקום בשם דניאלס אם שמעתם וזה עם מלצרים מזמרים, קריוקי ועוד. מקווה שיהיה כיף. האמת נראה לי שאני מתרגשת יותר מדי כי כואבים לי קצת הפרקים ונראה לי שיש לי קצת חום. אני אעדכן אותכם איך הייתה המסיבה ומקווה שתהנו היום בצאט. שלכם תמיד, שירי

Dawn19

New member
ואוו תהני ../images/Emo166.gif

אני וכמה חבר´ה רצינו לצאת לשם הרבה פעמים אבל בסוף זה לא יצא. שמעתי שזה מקום מצוין. תכתבי איך היה? שחר

רינתבי

New member
היי ל3

שירי מה שלומך? שמעתי שהרגשת ממש רע,קיבלת סטרואידים,אני מקווה שהמצב נרגע קצת. גם אני הרגשתי גרוע בזמן האחרון,אחת הסיבות שנעלמתי...גם בגלל השביתה של המנהלה באונ´. היו ימים שלא יכולתי לחשוב. איזה מפחיד,אתמול כמעט דרסתי מישהו,פשוט לא ראיתי אותו,יש ימים שהראש לא עובד,אני חושבת שזה בגלל התרופות,קראתי בפורום שעוד כמה תיארו תופעות כאלו ביכולת הקוגניטיבית. שמעתי שהיה לך מבחן קשה מאוד,אני מבינה אותך ואת הלחץ הזה מסביב לציונים. יש לי בעייה דומה כיוון שבשנה האחרונה ירד לי הממוצע באחד החוגים ואין לי כח לגשת לקורסים שוב,כך שאני לא יודעת מה יהיה לגבי תואר שני. נראה.....האמת מה שהכי מפריע לי עכשיו זה העבודה,אני כל כך לא מרוכזת שאני עושה טעויות בסיסיות ואני שם כבר שנתיים וחצי. אני מקווה שלא יפטרו אותי,המצב במשק ממש גרוע ועם זה שאני מחפשת במקביל דירה חדשה אין לי זמן לחפש גם עבודה. טוב אני צריכה לסיים ,אני צריכה ללכת לעבוד וקודם אנוח קצת כי התעייפתי מהשיעור,3 שעות ארוך מדיי שלך רינת

ל3

New member
רינתבי

בעצם עדיין לא התחלתי עם הסטרואידים. הראומטולוג אמר שאני אנסה קודם שבוע נקסין ואחר כך אם זה לא יעזור אז סטרואידים. בנתיים המצב השתפר, אתמול הרגשתי זוועה והיה לי קצת חום אך במסיבה הכל נעלם כאילו לא היה. אני מקווה שזה לא יחזור כי זה אומר שאני צריכה להתחיל שוב את הסטרואידים ואני לא רוצה. אני מכירה את התופעה של חוסר ריכוז זה באמת מפריע. איך הפסקת להיות לחוצה מהמבחנים? למה אני על כל 80 מרגישה כישלון? נורא קשה לי עם זה אך אני כל הזמן חוזרת לסורי. אני אשמח לקבל עצה איך להפטר מהעול הזה.

רינתבי

New member
ל3 אני שמחה

שמחתי לשמוע שיותר טוב. האמת התיעצתי עם דר´ לוורבר מרמב"ם לפני חודשיים והיא גם רצתה לתת לי סטרואידים. בסוף המשכתי עם המתוטרקסט והמצב של דלקת המפרקים קצת השתפר. לגבי הציונים אני פשוט החלטתי שעדיף להתמקד קודם בהרגשה הפנימית ,כלומר בבריאות שלי,כי ברגע שיש יותר כח,יותר אנרגיה וחוסן גופני המחלה נסוגה ואז אפשר להפנות את האנרגיה ללימודים. בנתיים אני אהיה בינונית ולא הכי טובה כדי שבעתיד אוכל להצליח יותר. צריך להכניס הכל למימדים נכונים זה הכל. טוב אני צריכה לחזור לעבודה אז לילה טוב שיהיה לך, נשיקות וניפגש שלך רינת.

למעלה