הי לכולם מה העינינים?

tamidb

New member
הי לכולם מה העינינים?

חלק כבר יודעים ולאלה שלא אנחנו בתהליך של קבלת ילדה במסגרת אומנה פתחתי וזו הפרישה האם-10 מטות נקבל-הנזיר ילדה-7מטבעות בחודש הקרוב-מגדל סיכום-אס המטות מה דעתכם האם התהליך מתקדם????????????????

הי תמי

האם-10 מטות נקבל-הנזיר ילדה-7מטבעות בחודש הקרוב-מגדל סיכום-אס המטות לדעתי השאלה שלך מנוסחת בצורה לא נכונה, כי היא ממש נבואית (האם נקבל ילדה) בכל אופן, ממה שאני רואה לא תקבלו את הילדה לצערי בחודש הקרוב, ואס המטות ממליץ לך ליזום ולנקוט בפעולה כלשהי כדי לקדם את הנושא משום שנדמה שהמצב די תקוע (הנזיר, 10 מטות).

תמי, לדעתי תקבלו את הילדה רק

בעוד עשרה חודשים. בדקאן האחרון של מזל קשת - עשרה מטות, כפי שהעלתה הפריסה הראשונה של השאלה הזאת, אלא שאז חשבנו שזה יקרה מיד, ועכשיו אני חושבת שזו פשוט היתה דחייה לשנה.

צ ל י ל 8

New member
עפרה ../images/Emo12.gif

על סמך מה הגעת ל-10 חודשים? עפ"י מספר הקלף? ואם היה יוצא לך אס בתור קלף של "האם", אז היית אומרת לה בעוד חודש??? אנא הסבירי

עשרה מטות על פי שחר הזהב

הוא הדקאן האחרון של מזל קשת, כלומר בעוד עשרה חודשים.

צ ל י ל 8

New member
מה שאת אומרת זה ש...

את הולכת לפי האסטרולוגיה של הקלף.. קלף 10 מטות קשור למזל קשת ולכן את משערת שזה יקרה בחודש דצמבר??? האם את תמיד עושה זאת עפ"י הקלף הראשון בשאלה? הרי היא לא שאלה "מתי", אלא היא שאלה "האם"...

הלכתי לפי האסטרולוגיה של הקלף

אבל התייחסתי במיוחד לעשרת המטות בגלל פריסת קלף אחד של "מתי" שערכתי לשאלה הזאת בדיוק לפני זמן מה. הקלף הופיע שוב ביחס של השואלת לשאלה, כלומר, פריסת הקלפים שלה יוצאת מנקודת הנחה שהתשובה שקיבלה תקפה עדין. עכשיו, כיוון ששאלת, אני מסתכלת שוב על הפריסה, והפעם בהתאמה אסטרולוגית: נזיר, שבעה מטות, מגדל - סיכום - אס מטות. הסיכום - אס מטות על פי ההתאמה של פפוס לאסטרולוגיה (שחר הזהב לא מתאימים לאסים מזל) - הדקאן הראשון של מזל טלה. כלומר, יש סיכוי לקבל את הילדה בסוף מרץ אם יינקטו הצעדים המתאימים, שהם: 1. הנזיר - בחינה של המעשה לעומקו, וירידה לסיבות ולגורמים המניעים את התהליך, וגם להפסיק את הפעילות ולבחון מחדש את המצב 2. שבעה מטבעות - להבין שהקיפאון כרגע הוא המצב הנתון ולא להתנגד לזה 3. מגדל - לחכות לגורמים שיפילו את הגורמים המגבילים את השואלת, ומונעים ממנה אפשרות לפעול, וקלף זה, אחרי קיפאון כפוי מסמל יציאה לחופשי ובנייה של היסודות ממקום בריא יותר. פריסה פשוט מצוינת, כאשר לדעתי כדאי לתמי לקבל את התשובה הראשונית שקיבלה מהקלפים - עשרה מטות (הדקאן האחרון של מזל קשת) ואולי, אם תפעל ברגיעה על פי עצת הקלפים הנוכחית, יקדים הזמן ולפני פסח היא תחבוק את הילדה החדשה.

tamidb

New member
הי עפרה

תודה על הפרוש. נראה לי בסוף אחרי שנתיאש אז דברים יקרו ואולי צליל צודקת והבעיה היא המילה ילדה ואם אחליף בילד הרי הכל ישתנה? נ.ב. מחכה עדין לטלפון ממך

blackcat2

New member
הי תמי../images/Emo41.gif

השאלה בעייתית כי זו שאלת כן או לא. כדאי היה לשאול: מה הפוטנציאל שלנו לקבל ילדה ב- X זמן הקרוב? סה"כ 6 קלפים- 5 קלפים+ 1 קלף מסכם. למרות שהשאלה בעייתית אני מבקשת להתיחס לקלפי הפריסה. ניכר כי הסיכוי לקבל ילדה החודש הקרוב הוא נמוך. שילוב 7 המטבעות עם המגדל מעיד לטעמי על תחושת כישלון, חוסר אונים ואפילו אובדן תקווה. אולם אס המטות כסיכום הפריסה מעיד על כך שהפוטנציאל קיים אולם לא נראה כי זה יקרה החודש. כדאי להתעודד. למה שלא תפרסו על תקופה מעט ארוכה יותר. מה דעתך? בהצלחה יקירה.

ואני הייתי עושה את הקלטית שלי ../images/Emo3.gif

ושואלת - מה ההתפתחות הצפויה לכם בתחום הנ"ל בתקופה מסוימת. נכון שאני נודניק לא קטנה ?

tamidb

New member
תודה לכל המפרשות

האמת שדי ראיתי שזה לא יקרה אני אמשיך לפרוס על פי עצתכן אבל מאוחר יותר כרגע הבן שלי מנגס תודה נתראה מאוחר יותר

tamidb

New member
פריסה נוספת בנושא-פוטנציאל

מה-קיסרית הפוטנציאל-העולם שלנו-השוטה לקבל ילדה-7 חרבות בחודש הקרוב-8 חרבות סיכום- 8 מטות

צ ל י ל 8

New member
כמו שכבר נאמר.. ../images/Emo13.gif

יש פוטנציאל ממש טוב לאימוץ, אבל לא בחודש הקרוב! ומשום מה גם לא בטוח שזו תהיה דווקא ילדה

רשף כשף

New member
הפירוש שלי

נקודת המוצא כקיסרית יכולה לבטא רצון כן ואמיתי להרחיב את המשפחה במובן החיובי. יכול גם להצביע על בעיות פוריות (8 חרבות), אבל נקודת המוצא במטרה לאמץ ילדה היא חיובית במהותה. הפוטנציאל שלכם הוא אחלה. יש לכם את כל הכישורים לעשות זאת, הבעיה היא לא אצלכם אלא אצל הילדה הספציפית שאותה אתם רוצים לאמץ. הילדה עברה הרבה בחייה וכרגע ניתן לומר שהיא במצב נפשי לא קל. יכול להיות שיש בעיות בירוקרטיות בנוגע לאימוץ, כי בחודש הקרוב תיתקלו בהרבה מחסומים שמעבר לשליטתכם. קלף הסיכום יכול להצביע על כך שיש התנהלות מאחורי הקלעים כאשר בפועל אתם לא מרגישים את ההתקדמות, ולכן פיקחו את עיניכם ואת אזניכם למתרחש מאחורי הקלעים במיוחד בקטע הבירוקרטי. גם אם לא בחודש הקרוב, נראה שבסופו של דבר תממשו את השאיפה שלכם, קצת סבלנות והרבה ערנות תהפוך את ההמתנה לקלה יותר. בהצלחה!

tamidb

New member
הי רשף

ראשית תודה על הפרוש. אני רוצה להתיחס לדבריך ולהבהיר שאין בעית פוריות, יש לי ילד ביולוגי מקסים בשם טבע שהגיע לעולם בצורה טבעית וללא בעיות. האומנה ולא אימוץ זה שני דברים שונים מאד. בשלב כזה שעדין אנחנו איננו יודעים על ילדה ספציפית ולכן מאד מסקרנת ההתיחסות למצב הילדה. יכול להיות כפי שצינת שמתרחשים מאחןרי הקלעים אבל לנו אין כל יכולת לדעת על כך.

ועדין הפירוש של רשף תופס

שימי לב לעצה שלה. להיות ערניים בעניינים הביורקרטיים. חשוב לדבר עם השירות לילד. זה עשוי לקדם את העניין.

למעלה