הי לכולם - מישהו היה ביערות הכרמל

ortam

New member
הי לכולם - מישהו היה ביערות הכרמל

לאחרונה? איך השירות/מקום/אוירה....? זקוקה לחופש בריא!!!

הייתי לפני כמה שנים...

מלון קסום ברמה 5* דה לקס, מעוצב יפה, האוירה במלון מיוחדת ,מרגיעה ,מפנקת,כיפית,הם שמים דגש על הפרטים הקטנים, האוכל מאוד מושקע-שילוב של גורמה ובריאות,יש אפשרות לצעוד ביער סביב המלון, להנות מהאויר הצלול...ישנן כל מיני הרצאות ושיעורים כמו יוגה למשל שכלולים במחיר , הלא זול בכלל, שהם גובים. מה שפחות אהבתי: מאלצים אותך להתארח על בסיס פנסיון מלא, אני אוהבת את חופש הבחירה. אם יש לך את אפשרות כלכלית להתארח שם,מומלץ בחום!

ortam

New member
תודה רבה

האמת היא שאפשרות כלכלית לי אישית - קשה לאמר שיש. אבל אני בודקת אופציה 'להגיע' לשם בדרכים עקיפות....

ortam

New member
דווקא לא - אני מחפשת לקנות מזרן ../images/Emo6.gif

והבנתי שמי שקונה את המזרן החדש של קינג קויל מקבל איזשהו נופשון ב'יערות הכרמל' (כי ביערות הכרמל משתמשים עכשיו במזרנים האלה) - אז גם אשן כמו נסיכה (סוף סוף...) - וגם אקבל פינוק כזה - מה רע? אבל לפני כן - אני בודקת טוף טוף (את יודעת - מזרן זה בכל זאת הוצאה של פעם ב 10 שנים בערך...). זה די עושה חשק להחליף מזרן - לא???

efratol

New member
הייתי ונהניתי- הם מקפידים על כל פרט

ובטח שגם על חווית השינה - מיטות גדולות ונוחות להפליא. המבצע שווה , כי כשאנחנו נפשנו שם זה היה בעלות של מזרן ..

ortam

New member
../images/Emo6.gif אז גם הנופש וגם המזרן יעלו לי

1/2 מחיר כל אחד... נשמעת עסקה משתלמת
אבל עכשיו ברצינות! אם הם כל כך מקפידים על השם שלהם (ויש להם שם!!) - נראה לך שאני יכולה להתייחס למבצע הזה ברצינות? הבנתי שהם משתמשים במזרנים האלה של המבצע - אז אני יכולה להבין שמדובר באמת במזרן 'של נסיכות'?? (או שזה סתם גימיק כזה?)

thegreengirl

New member
חחחחחח

לא הבנתי .... רק אחרי שכתבתי את התגובה הבנתי שמדובר במזרן.....לא הבנתי למה היא מתכוונת...

ortam

New member
../images/Emo6.gif זה נראה כמו שיח חרשים...

פשוט תהיתי למה הגבת ב'סמיילי שוקיסט'.... עכשיו אני חושבת שאני מבינה....
ימים שמחים

thegreengirl

New member
חח כן...

בכל מקרה - תתחדשי על המזרן, אם את קונה. אני קניתי מזרן וקיבלתי אותו לפני יומיים... תענוג.... לא יכולה לצאת מהמיטה...

למעלה