הי לכולם/ן עוד משפחה בדרך

sari s

New member
הי לכולם/ן עוד משפחה בדרך

הי לכל בנות בני? הפורום אנחנו כלומר אני בן זוגי ושלושת ילדינו בדרך לפרינסטון ניו גרזי אני מודה ומתוודה שאני שותפה שקטה לפורום מזה כמספר ימים למעט שאלה או שתיים ששלחתי בשם אחר ssegal (שיניתי במטרה להיות יותר אישית) מאוד מופתעת לגלות שיש בכלל דבר כזה - פורומים וסילחו לי על הבורות יש לי המון שאלות ובד"כ אני מוצאת להן תשובות בפורום הזה או בפורומים אחרים עכשיו צצה שאלה במסגרת ההתלבטויות מה לקחת ומה למכור קראתי את עיצותיה של גלי11 לגבי וידיאו וקלטות בעברית ושמחתי לגלות שיש אפשרות כזאת- גלי האם את בטוחה שכל וידיאו מהארץ מתאים לארה"ב הקטן שלי רק בן 10 חודשים ואני ממש רוצה שיהנה מהקלטות של האחים הגדולים בעברית האם את יודעת אם הDVD גם יתאים? חוץ מזה יש המון התרגשות קצת לחצים אולי הרבה לחצים והמון תקווה שאולי בעצם יהיה נחמד לנו לשנות אוירה לכמה שנים אשמח להיות חלק מהפורום שרי

ברוכה הבאה שרי ../images/Emo140.gif

כשהילד שלי יסכים לנוח קצת או להעסיק את עצמו אני אשב לענות לך בצורה קצת יותר מסודרת...

MASHY BOSTON

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo60.gif

אני מאשי, גרה בבוסטון כבר שנה עוד מעט (איך הזמן טס), בהריון, שבוע 33, עם שבלולה בכורה. בקשר לשאלות, אנחנו כמעט ולא הבאנו כלום מהארץ, אז אני לא יכולה לייעץ לך. בקשר לDVD אני חושבת שהתדרים של הארץ לא מתאימים לכאן, אז לא בטוח ששווה להביא. אבל, אשאיר את התשובות לכאלו שמבינים קצת יותר.

G a l i 11

New member
הי שרי ../images/Emo140.gif

אני אביגיל, אמא למתן (שלוש וחצי) ובדרך לשני. כפי שכבר כתבתי הבאנו הכל! המכולה עלתה מעל 4K (לבוסטון, לדעתי לניו-ג'רסי זה זול יותר) אבל לא נזקקנו כאן לכמעט כלום קניות. חברים שלנו שלא הביאו כלום קנו ריהוט במשהו כמו 12K! השיקול שלנו היה שכבר קנינו הכל בארץ קצת לפני המעבר אז למה לקנות הכל חדש. מעבר להכל, זה נתן כזו הרגשה טובה של בית לשבת בסלון שלנו ולישון במיטה שלנו ולאכול בפינת האוכל שלנו, היינו ממש בהי כשהמכולה הגיעה. לגבי DVD אין לי מושג, לא היה לנו בארץ ורכשנו פה משהו בפחות מ-100$ שמתאים גם לסרטים מישראל וגם לאמריקאים ופועל היטב גם עם הטלויזיה הישארלית וגם עם האמריקאית. הוידאו שלנו מהארץ היה מולטי-סיסטם, אבל אני חושבת שכל וידאו עובד, כמובן רק עם הטלויזיה הישראלית. ואחרי הכל, יהיה נחמד לשנות אוריה. ההתחלה תהיה טיפונת קשה, כמו כל התחלה, אבל רגוע פה לאללה ואתם גם מגיעים בעונה טובה. המון בהצלחה ותרגישי חופשי להמשיך ולשאול

משהו לגבי וידאו ו-DVD (על רגל אחת)

בדרך כלל רב מכשירי הוידאו (בכל אופן החדישים יותר) וה-DVD יודעים לעבוד גם על 220V וגם על 110V. יש להם בורר כלשהו (בד"כ בחלק האחורי) שמעביר ממתח אחד לשני. הבעיה היא יותר בקטע של שיטת השידור, שהיא שונה בין ארה"ב לישראל. אם את רוצה רק לשדר קלטות/דיסקים מהארץ, בכלל לא צריכה להיות לך בעיה (בהנחה שתביאו גם את הטלביזיה מהארץ - חלק מהטלביזיות גם הן עובדות על שני המתחים). אם את רוצה להקרין גם סרטים שתקנו בארה"ב, את צריכה וידאו מולטי-סיסטם ו/או DVD שהוא multi zone. אם תרצי יותר פירוט, אוכל לתת הערב, אחרי שאחזור מטיול בסן פרנסיסקו.

sari s

New member
תודה לכולם על היחס הנפלא

אני לא כל כך יודעת עדיין איך מתייחסים לכל אחד שעונה לי אז נא לא לקחת את הפנייה הכוללת אישית או אולי בעצם כן ממש שמחתי לקבל את כל התגובות נראה לי שאני מוותרת על עניין מכשירי החשמל אולי פשוט נקרא קצת יותר ספרים לילדים צמאי הדעת שלנו חוץ מזה הם כנראה יהיו מאוד עסוקים בללמוד אנגלית הגדולה עולה לכיתה ג הסנדביץ עולה לכיתה א כולכם עושים רושם של ממש מרוצים מלחיות לא כאן אני ממש עוד לא יודעת איך להתייחס לעניין הפרידה מכל מה שכל כך מוכר לי אבל מאמינה שצריך להתייחס לעניין כולו כחוויה שרי

17205

New member
בנושא קלטות וידאו ואמריקאים

אולי את מודעת לזה אבל רוב האמריקאים חושבים שהם היחידים בעולם, ולכן מכשירי הוידאו והטלויזיה שלהם מתאימים רק לשיטה האמריקאית. לעומת זאת ב 10 שנים האחרונות 99 אחוז מהמכשירים בארץ מתאימים לכל השיטות (למעט הצרפתיים שזה סיפור נפרד) . אני הייתי משוכנע שכאן כל המכשירים הם מולטי-סיסטמם, מה לעשות שגיליתי את הפורום אחרי רק אחרי שנסענו (טסנו). יש הרבה שיטוח להתגבר על התאמת הקלטות. הכי פשוטה זה לקנות וידאו שמכיל ממיר (עולה בערך 300 דולר) ואז אפשר לראות כל קלטת על כל טלויזיה. אנחנו הבאנו מלאן קלטות והוידאו התקלקל בטיסה, והאמת שהילדים כל הזמן מול הערוצים המקומיים באנגלית ויכול להיות שככה עדיף,

הי שרי

אנחנו בקנדה והפיתרון שלנו ( שהוא קצת יקר אבל משתלם ) הוא שרכשנו מכשיר וידאו מולטי סיסטם ( אפשר לראות קלטות Pal מהארץ ) ואותו הדבר לגבי D.V.D ככה הטייס יכול לראות סרטים שהמשפחה שולחת לו מאירופה והקטנה רואה סרטים מהארץ וכולם מרוצים ! בהצלחה בחיים החדשים

למעלה