הי לכולם-פורום תפירה, יש חיה כזו?

nochi

New member
הי לכולם-פורום תפירה, יש חיה כזו?

הפורום הזה פשוט מדליק! בעתיד אצרף תמונות ממגוון הדברים שאני עושה. KEEP IT UP

שירי99

New member
אני שותפה לאהבת התפירה שלך ../images/Emo163.gif

כבר כמה ימים שאני קוראת את ההודעות בפורום, ומנסה ליישם חלק מההצעות שבהן
אני שירי, בת 17, נעים להכיר
אני לא מתעסקת באמנות - רק בתור תחביב. אני מאוד אוהבת לתפור, ההנאה הגדולה שלי היא להסתובב בנחלת בנימין בין עשרות חנויות הבדים, למשש, ולדמיין מה אני אעשה עם הדברים מאוחר יותר בבית. ואם בתפירה עסקינן, יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות עם המון שאריות בדים בצבעים וסוגים שונים? נסיתי להכין שמיכת טלאים, אבל יצא מכוער למדי...
בזמן האחרון גם התמכרתי להכנת נרות, מכל הסוגים, הצורות, הצבעים והריחות. אני בעיקר עושה ניסויים, כדי למצוא את הנוסחא לנר המושלם! :) זהו... זו הייתה ההכרות הקצרה שלי אתכם. אם יהיו לי שאלות אני לא אהסס להפנות אותן אליכם, וגם אשתדל לסייע במתן עיצות משלי... שירי

לילך1

New member
WELCOME ....../images/Emo24.gif

ממש כיף לראות מצטרפים חדשים... ולגבי השאלה בנושא שאריות בדים יש המון אפשריות לשלב שאריות בדים בעבודות כמו -כרטיסי ברכה עטיפת קופסאות עוד ... אני בטוחה שחברי הפורום ישמחו לעזור לכן ברעיונות....

nochi

New member
לכל אוהבי התפירה../images/Emo39.gif ותודה ללילך1

אני מתגוררת בארה"ב והייתירוצה לדעת ככה לידע כללי האם מוכרים בארץ גיזרות מחברות אחרות מ"בורדה"? ועוד שאלה, האם יש לכם מושג איפה ניתן להשיג שאריות בד ממפעלי טקסטיל/מתפרות?

לילך1

New member
כמעט ואין חוברות תפירה ....

בורדה הולכת בארץ ויש עוד חוברת אחת שאני ממש לא זוכרת את השם שלה אני חושבת משהו כמו סטייל או משהו דומה וגם ממש נדיר למצוא .... בכלל אני מעריצה את החוברות של בורדה הם פשוט נהדרות !!!!!!

שירי99

New member
זמ מה שאני עושה...

פשוט הולכת לחנויות המפעל של חברות טקסטיל שונות (לורד קיטש למשל), ומבקשת שאריות, או מוצאת אותן בתוך שקיות זבל ענקיות מחוץ לחנות. תמיד אפשר למצוא שם מציאות וחתיכות בד גדולות יחסית. אז בארה"ב הגדולה אין "לורד קיטש", אבל אני בטוחה שתמצאי משהו בסגנון...
הכל שם הולך במילא לזבל, ככה שלאף אחד אין התנגדות אם תקחי קצת שאריות...
שירי

dili

New member
שאריות בדים

רוצה לתת לי?
את יכולה לנסות לתפור מהם בובות (ולמלא בצמר גפן או אקרילן) לתפור כיסוי לכריות קטנות לגזור דמויות או צורות ולתפור על בד שלם (וכך להכין כל מיני דברים, כיסוי מיטה, שמיכה, וילון, תיקים וכו´) תהני מהיצירה

שירי99

New member
פעם תפרתי....

פעם תפרתי בובת וודו לחברה מדוכאת... יצא נורא מושקע ונורא דומה למקור העשוי בשר ודם...
שירי

לילך1

New member
זו בדיוק דעתי.......ברררררר

אני תפרתי בגדים בעזרת בורדה ....נהנתי והפסקתי !!!!! דווקא יצאו לי דברים לבישים ביותר .... תפרתי אפילו שימלת ערב נחמדה ....

למעלה