הי לכולם צריכה את דעתכם..

דנה 00

New member
הי לכולם צריכה את דעתכם.. ../images/Emo26.gif

היי לכולם! אני עושה עבודת סמינריון . אם אתם זוכרים עזרתם לי מ א ו ד לפני כמה חודשים עם השאלון שלי ... הנושא הוא דימוי גוף של בני נוער. ומיועדת לבני נוער . אנא כנסו לקישור ואימרו לי מה דעתכם :
על המסר?
על התמונות?
על הצבעים?
האם התחברתם לרעיון?
מה אתם חושבים על הרעיון של פוסטרים כאלה וחלוקת פליירים כאלה בבית ספר שלכם ?
ובכלל מה אתם חושבים על המסרים שהמדיה מעבירה לכם של כל הדוגמנים והדוגמניות ועל מודל גוף אחד בלבד?
הערה: התמונות המקוריות הם של בני נוער אמיתיים , ישראלים ולא תמונות "אמריקאיות"
(זה היה כבד מידי..) תודה רבה!! דנה
אם מישהו מעוניין לשלוח לי תגובות ישר למייל: [email protected]

עונה. ^^

מסר- מסכימה מאווווד. תמונות- מסכימה, רק ממליצה להגדיל קצת את כל התמונות. וחלק מהתמונות נראות קצת מתוחות.. אבל אולי זה רק אצלי. צבעים- בסדר גמור, אפשר להוסיף מסגרות שחורות עבות טיפה מסביב לתמונות. רעיון- התחברתי.
חלוקת פליירים ופוסטרים- לא יודעת אם יעבוד, אבל הרעיון מעולה. :] המודל של "גוף אחד בלבד"- לא מסכימה איתו. ^^ אני חושבת ש'הפרסומות' הזו מעולה, אני מסכימה איתה מאוד. אשמח לשמוע עוד בנושא הסמינריון שלך.

L I L O C H

New member
עונה...=]]

על המסר
מה לדעתי המסר
שהאושר לא צריך לודווקא להתבטא ביופי החיצוני.... אלא שהאושר בא בעצם מהפנימיות... ממך.... ואני מאוד מסכימה עם זה...
אני חושבת שזו החשיבה הנכונה... כי לא כל מי שיפה [חיצונית] מאושר... אבל אלא שיפים מביפני בדר"כ הרבה יותר מאושרים... כי אוהבים אותם יותר.... על התמונות
היה באמת נחמד יותר לראות את התמונות המקוריות.. אבל התמונות לדעתי מנסות להביא ולנביע את המסר... על הצבעים
הצבעים של הרקע? אני לא יודעת כ"כ מה יש ואפשר להגיד עליהם.. אני אוהבת את הצבעים והם גם משתלבים יפה...
האם התחברתם לרעיון
כן מאוד התחברתי אליו.. אני מאוד מסכימה איתו ותומכת בו....
מה אתם חושבים על הרעיון של פוסטרים כאלה וחלוקת פליירים כאלה בבית ספר שלכם
אממממ אני חושבת שזה טוב ונכון... אבל הרבה ילדים בכלל לא יתייחסו לדבר כזה... יזרכו אותו ויתעלמו ממנו.... יהיו ממש מעט אנשים שזה יחדור אליהם... ואלו האנשים שכבר חושבים ככה ומסכימים אם זה..... אלו שצריך לראות את זה ולשנות את התפיסה שלהם לגבי יופי האדם לא יתייחסו לזה....
ובכלל מה אתם חושבים על המסרים שהמדי(נ)ה מעבירה לכם של כל הדוגמנים והדוגמניות ועל מודל גוף אחד בלבד
לא כ"כ הבנתי את השאלה... אבל אני בכל זאת אנסה לענות... לדעתי זה לא נכון שמעבירים את המסר שכולם צריכים להיות יפים... אבל טיבעו של האדם לרצות להיות ולחקות את מי שיפה ו"מושלם"... זו דרך של פירסום משהו.... אז אני לא כ"כ מאשימה אותם... וזו גם לא המדינה אחרית לכך כ"כ... אלא יותר החברות והפירסומאיים.... מקווה שעזרתי לך....
ובהצלחה בסימנריון
=]]

למעלה