הי לכולם צריכה את דעתכם..

דנה 00

New member
הי לכולם צריכה את דעתכם..

היי לכולם! אני עושה עבודת סמינריון . אם אתם זוכרים עזרתם לי מ א ו ד לפני כמה חודשים עם השאלון שלי ... הנושא הוא דימוי גוף של בני נוער. ומיועדת לבני נוער . אנא כנסו לקישור ואימרו לי מה דעתכם :
על המסר?
על התמונות?
על הצבעים?
האם התחברתם לרעיון?
מה אתם חושבים על הרעיון של פוסטרים כאלה וחלוקת פליירים כאלה בבית ספר שלכם ?
ובכלל מה אתם חושבים על המסרים שהמדיה מעבירה לכם של כל הדוגמנים והדוגמניות ועל מודל גוף אחד בלבד? תודה רבה!! דנה
אם מישהו מעוניין לשלוח לי תגובות ישר למייל: [email protected]

ליאורנר

New member
מחשבה שעלתה לי בראש....

איך מיטלמן יופיע גם באמפי וואהל וגם בכוכב נולד? משהו חשוד פה ביותר, מקווה שלא יתקעו עכשיו את דניאל, זה מה שחסר לי

TairAtias

New member
חחח

נראה לי שתאלץ לסבול את הגוץ השמן הזה... ששר כאילו תופסים לו את הביצים

ליאורנר

New member
דניאל סתם מעפן.....

שהוא היה בתעויוט אז היו הופעות כאלה מעפנות שלא היו כמותם ולא ידעתי מה הסיבה לכך, שמילטמן חזר אז גיליתי שהכל בגלל סלומון, שמיטלמן הגיע פתאום התחילו שירים נדירים שלא נשמעו שנים על גבי שנים גם בהופעות אינטימיות וגם עם התעויוט.... קיצר דניאל הוא טעות בתעויוט

תחשיבו לדיסק "מחוץ לתחרות"

אבל ממש תקשיבו. לדעתי דניאל מעולה. ממחזר את השירים שלו, אבל קלידן מקסים. חלולים במחוץ לתחרות
שמיטלמן יחזור לנגן בכוכב נולד.. שימו לב לתנועות גוף שלו [ותיזכרו בריקוד ברווזים עם שליין בעשור למכתב] ואז תראו שהוא מתלהב. למטלמן יש טכניקה, לדניאל גם נשמה!

ליאורנר

New member
אאאאאממממממ....

מיטלמן בהופעות עומד, מתרוצץ, עושה צחוקים, מרגיש כל שיר ושיר בהופעה ונותן את כל הרגש.... דניאל יושב על הכיסא כמו איזה זקנה שרואה את מלרוז פלייס מהתחלה וחושב על מה הוא יוכל לקנות לאכול בכסף של ההופעה, קיצר.... מיטלמן - IN סלומון - OUT

אפשר להפסיק עם הבדיחות על זה שהוא שמן!

אתם כאלה דוחים לפעמים.. כ-ולם מקבלים אנשים שמנים , וכולם יורדים על דניאל שהוא שמן. חבורת צבועים , לכו,לכו תשמעו איזה שיר של אביב על זה שלא מקבלים את החריג..

ליאורנר

New member
רק לפעמים....

זה קורה לפעמים, תמיד זה לפעמים, לפעמים זה תמיד אני בן אדם בוגר מאוד שאני רוצה[הבעיה היא שלרוב אני לא רוצה]

התעוט

New member
חחחחח...האמת שגם אצל דניאל היו

נדירים,כמו ב2004, האמת,מחוץ לתחרות, הולך לאיבוד,לילה,הנעימה של פלאפון(שכחתי את שמה) ועוד...

למעלה