הי לכולם, קצת ממה שעובר עלי...
טוב, אז התחלתי את השבוע ככה-
לאט לאט זה הפך להיות-
אחרי כמה שעות כבר הרגשתי -
לקראת יום שלישי היתי-
ועד אתמול בערב היתי-
ולמה כל הסיפור המרגש? נתחיל מיום ראשון התחלתי להרגשי כמו התחלה של שפעת, הרגשתי לא טוב. אין חום, אין כלום, רק צמרמורות, והרגשה מוזרה בדרכי הנשימה נגמר היום... בערב עשיתי "ויפרד" מחבר שלי היה לי מאוד קשה לדבר איתו, אפילו התחלתי לבכות כי בהתחלה הרגשתי שעשיתי טעות, אבל אחרי כמה זמן שחשבתי על זה, הגעתי למסקנה שזה הכי טוב בישבילי, והרי מגיע לי הטוב ביותר...
אז עד עכשיו יש לי ספקות לגבי הפרידה הזאת, הפרטים על זה בפעם אחרת, לא בא לי לחשוב על זה עכשיו. יום שני עדין הרגשה נאחסית, שוב כמו התחלה של שפעת והפעם התווסף עוד משו- ראיה כפולה. נשבעת לכם שזה הדבר הכי מוזר שקרה לי אי פעם. פשוט כל פעם שהסתכלתי לצד שמאל, ראיתי כפול עם כאב חד בעין ימין.... בקיצור, כל מי שעמד בצד שמאל שלי, חשב שאני פוזלת
כן, טוב... עדיף לצחוק על זה מאשר לבכות על זה... לא?....
בכל מקרה, אמרתי לעצמי, יום בחירות זה יום חופש- אני אלך לישון כל היום... בערב יום שני, התקשרתי לוודא שכולם מחזיקים מהעמד במשרד בלעדיי (ממש קשה לעשות את זה
) הסתבר לי שהמשרד טובע בעבודה ושאם אני לא אבוא מחר, זה אומר לעבוד בשישי שבת... ואת זה אני לא יכולה להרשות לעצמי (שישי שבת זה זמן איכות עם גאיה כי אני מזניחה אותה כל השבוע...
) קיצר, אמרתי לעצמי... נו, נבוא ב 10 בבוקר לעבודה, נקבל שכר של 200 אחוז.. מה רע? תוספת למשכורת העלובה שלי
אז כמו גדולה באתי לעבודה ביום הבחירות (לא בחרתי, ד"א) היתי עם עוד שתי בחורות עד השעה 5 אחה"צ.... שווה, לא?...
אז יום שלישי- עבודה, עבודה, עבודה... עין כואבות ופוזלת ובעיקר הרבה צחוקים... אני ועוד שתי הבנות שהיו איתי, התחלנו (מרוב יאוש על כמות הטפסים שיש במשרד) לחקות אנשים מהמשרד... תשמעו, הרבה זמן לא צחקתי ככה... (חוץ מהפעמים שאסף כותב הודעה ואז אני מתגלגלת מצחוק...
) בשעה 5 כבר התחלתי להרגיש את הגוף שלי זועק למנוחה, פרשתי הביתה ונכנסתי למיטה מהשעה 6 בערב עד לשעה 6 בבוקר... שינה של 12 שעות... כמה נוח
קיצור, היום קמתי אחרי השינה הארוכה שלי כמו חדשה, אומנם הרגשתי היום מאוד לבד ונפל לי האסימון שנפרדתי מהחבר שלי ולרגע נכנסתי לפאניקה שאני שוב לבד... אבל כשראיתי את ערימות הטפסים בעבודה... לא יכולתי לחשוב על שום דבר אחר מאשר טפסים... טפסים... וגם על טפסים חשבתי... זה עשה לי הסחת דעת מעולה..... וזהו... הגיע עכשיו רביעי בערב. מידי פעם נופלים לי חיוכים פה ושם... והמצב די סביר... בקשר לראייה הכפולה, כמובן שאימי הפולנה מיד הזמינה לי תור למחר בשעה 4 אחה"צ ושהבנות במשרד שמעו שאני יוצאת מוקדם הן רצו להוריד לי כיסא על הראש.... בכל מקרה, אני הולכת להרגע לי במיטה החמה שלי, עם הרדיאטור פועל על פול חום.... ואי, כמה שאני עייפה... מחר יום חדש! לילה טוב לכולם.
טוב, אז התחלתי את השבוע ככה-