הי לכולם, קצת ממה שעובר עלי...

gaia20

New member
הי לכולם, קצת ממה שעובר עלי...

טוב, אז התחלתי את השבוע ככה-
לאט לאט זה הפך להיות-
אחרי כמה שעות כבר הרגשתי -
לקראת יום שלישי היתי-
ועד אתמול בערב היתי-
ולמה כל הסיפור המרגש? נתחיל מיום ראשון התחלתי להרגשי כמו התחלה של שפעת, הרגשתי לא טוב. אין חום, אין כלום, רק צמרמורות, והרגשה מוזרה בדרכי הנשימה נגמר היום... בערב עשיתי "ויפרד" מחבר שלי היה לי מאוד קשה לדבר איתו, אפילו התחלתי לבכות כי בהתחלה הרגשתי שעשיתי טעות, אבל אחרי כמה זמן שחשבתי על זה, הגעתי למסקנה שזה הכי טוב בישבילי, והרי מגיע לי הטוב ביותר...
אז עד עכשיו יש לי ספקות לגבי הפרידה הזאת, הפרטים על זה בפעם אחרת, לא בא לי לחשוב על זה עכשיו. יום שני עדין הרגשה נאחסית, שוב כמו התחלה של שפעת והפעם התווסף עוד משו- ראיה כפולה. נשבעת לכם שזה הדבר הכי מוזר שקרה לי אי פעם. פשוט כל פעם שהסתכלתי לצד שמאל, ראיתי כפול עם כאב חד בעין ימין.... בקיצור, כל מי שעמד בצד שמאל שלי, חשב שאני פוזלת
כן, טוב... עדיף לצחוק על זה מאשר לבכות על זה... לא?....
בכל מקרה, אמרתי לעצמי, יום בחירות זה יום חופש- אני אלך לישון כל היום... בערב יום שני, התקשרתי לוודא שכולם מחזיקים מהעמד במשרד בלעדיי (ממש קשה לעשות את זה
) הסתבר לי שהמשרד טובע בעבודה ושאם אני לא אבוא מחר, זה אומר לעבוד בשישי שבת... ואת זה אני לא יכולה להרשות לעצמי (שישי שבת זה זמן איכות עם גאיה כי אני מזניחה אותה כל השבוע...
) קיצר, אמרתי לעצמי... נו, נבוא ב 10 בבוקר לעבודה, נקבל שכר של 200 אחוז.. מה רע? תוספת למשכורת העלובה שלי
אז כמו גדולה באתי לעבודה ביום הבחירות (לא בחרתי, ד"א) היתי עם עוד שתי בחורות עד השעה 5 אחה"צ.... שווה, לא?...
אז יום שלישי- עבודה, עבודה, עבודה... עין כואבות ופוזלת ובעיקר הרבה צחוקים... אני ועוד שתי הבנות שהיו איתי, התחלנו (מרוב יאוש על כמות הטפסים שיש במשרד) לחקות אנשים מהמשרד... תשמעו, הרבה זמן לא צחקתי ככה... (חוץ מהפעמים שאסף כותב הודעה ואז אני מתגלגלת מצחוק...
) בשעה 5 כבר התחלתי להרגיש את הגוף שלי זועק למנוחה, פרשתי הביתה ונכנסתי למיטה מהשעה 6 בערב עד לשעה 6 בבוקר... שינה של 12 שעות... כמה נוח
קיצור, היום קמתי אחרי השינה הארוכה שלי כמו חדשה, אומנם הרגשתי היום מאוד לבד ונפל לי האסימון שנפרדתי מהחבר שלי ולרגע נכנסתי לפאניקה שאני שוב לבד... אבל כשראיתי את ערימות הטפסים בעבודה... לא יכולתי לחשוב על שום דבר אחר מאשר טפסים... טפסים... וגם על טפסים חשבתי... זה עשה לי הסחת דעת מעולה..... וזהו... הגיע עכשיו רביעי בערב. מידי פעם נופלים לי חיוכים פה ושם... והמצב די סביר... בקשר לראייה הכפולה, כמובן שאימי הפולנה מיד הזמינה לי תור למחר בשעה 4 אחה"צ ושהבנות במשרד שמעו שאני יוצאת מוקדם הן רצו להוריד לי כיסא על הראש.... בכל מקרה, אני הולכת להרגע לי במיטה החמה שלי, עם הרדיאטור פועל על פול חום.... ואי, כמה שאני עייפה... מחר יום חדש! לילה טוב לכולם.

גאיה´לה...איזה שבוע מתיש ../images/Emo3.gif

והוא עדיין לא נגמר....אבל יופי שאת מרגישה יותר טוב עכשיו. איך לפעמים 12 שעות שינה טובות יכולות להבריא ממש. ותתעודדי עם החבר, אם החלטת שזהו, אז זה בטח לא סתם. וכמו שכולפ אומרים (וצודקים) יש עוד הרבה
בים. ולך מגיע הדג השווה ביותר
אז תחזחקי מעמד, ותרגישי טוב, עדית.

lupland

New member
ידעתי שזאת את האשמה...

כבר עמדתי לסגור ת´מחשב (בדרך לקפה עם אבא.לשמוע עוד קצת ירידות על הצורת חיים שלי). אז רק התיחסות קטנה עד שאחזור עוד מעט גאיה. לפחות עכשיו אני יודע את מי להאשים בכל שתנועת עלה ירוק לא נכנסה אתמול.

שי פ

New member
מקווה שאחרי השינה הכל טוב.....

היי חברה. כתמיד, מבקר פעם בכמה זמן. מה שלומכם? אני הייתי מאושפז שבת ראשון בתה"ש. הזאב התפרץ בדלקת קרום הבטן, סרוסיטיס. ביקשתי להשתחרר כי לבתי הבכורה היה יומולדת 5, ולא רציתי לצער אותה כשאני בב"יח. מחר אולטרסאונד. אוף, הצום הזה. בדR"כ אני לא רעב, אבל כשזה כפוי, אני מת מרעב. יאללה, שנהיה בריאים, לישון..................

lupland

New member
מי אמר שאין עוד גברים מסוג זה?

הלוא הלוא שי איפה אתה בורח.חכה דקה. טוב בטח נכנסת למצב מאוזן. מצטער לשמוע שנאלצת לבקר בתל השומר.אם היית מודיע צוות הכוננות השבועי היה קופץ לבקר אותך (גאיה אם אני לא טועה זה התור שלך לביקורי מאושפזים) טוב זו שוב פעם השעה. שי.תרגיש טוב.ומה אני אגיד לך אחרי שכתבת שלא רצית לצער את ביתך הבכורה...אין מילים. שיהיה בהצלחה עם האולטראסאונד ותחזור לדווח אח"כ.מחכים לשמוע אסף

ל3

New member
שי

החלמה מהירה. אומנם חצי נחמה היא נחמת טיפשים אבל בכול אופן "מזל" שזה קרה בחופשת סימסטר לא? ( כמובן שזה נאמר במרחאות גדולות ובציניות רבה). מזל טוב לילדה והמון בריאות

lupland

New member
הדר שוב שברה לב בדם קר.ידעתי.

היי הדרי.קודם כל אני לא יודע מאיפה המתקפה הזו באה עלי פתאום.אני בחור מצחיק?יאללה יאללה חפשו לעצמכם ליצן אחר.בטח תמצאו באתר WWW.MUKION.COMרק שתדעו שאני בחור מאוד רציני והרבה מאוד שנים עבדתי על טיפוח האישיות הרצינית שלי.בסביבתי הקרובה אני נחשב לאדם שקול.מחושב.מוכשר ובעל מעוף. אז אנא מכם.במטותה. טוב ועכשיו להבחנה שלך. למעשה הכל החל כבר לפני יותר משבועיים.כאשר התחלת לחשוב על החבר שלך בצורה של "מה אני עושה איתו?" ומהר מאוד פנית ל...(שם שמור במערכת) חברה מאוד טובה שלך שרק לפני כמה חודשים התגאית בפניה על...(שמור במערכת) שהוא אחד הדברים הטובים ביותר שקרו לך.אבל היות והדבר כבר התעורר אצלך למעשה שעון החול התהפך וזה רק היה עניין של זמן עד "העימות" והאימות של המצב בינו לבינך.את אולי דחית זאת בראשך אבל הגוף.הוי הגוף היקר שלנו.אותו לא ניתן לרמות.וכשהוא רק מרגיש שלא משתפים אותו הוא מגיב בדרך היחידה שהוא יודע...מתקפה.אשר אצלנו באה לצערי על חשבון המערכת החיסונית. את מבינה אחותי.סערת הנפש שהתחוללה אצלך היא הטריגר שעורר אותו.לכן המסקנה היא אחת.ברגע שמתעורר דבר כלשהוא-יש לטפל מייד. לגבי ...(שם שמור במערכת) אין לי מה להגיד לך חוץ מאשר<b>תתבישי לך</b>.בזה הרגע מתהפך על יצועו אחד מאחי הגברים לאחר ששוב אחת מאותן...(נוותר על הברכות) שברה את ליבו.מסכן.בטח שוכב לו במיטה ספוגת דמעות.ואני מתוך הזדהות לא יישן הלילה.הגיעה הזמן שבכנסת יקימו ועדה לכל אותם גברים שבורי לב שעברו התעללות ממושכת על ידי אותן...(נוותר שוב על הברכות).ואולי גם יוקם בשבילם מדור בביטוח הלאומי שיכיר להם בנכות מסויימת על כך.בטח לא ניסית לחשוב ולו לרגע מה יעבור עליו ב 50 שנים הקרובות.איזו אטימות.פשוט רוע לשמו. כל כך צפוי היה שתגידי שבכית.כאילו שאני מאמין לך.בטח עשית מסיבה גדולה.אך פשוט כאב לב. סוף הדבר: דרה.אני שמח בשבילך שהגעת לצומת וקיבלת החלטה שבהחלט לא קלה.(אני מנוע מלהגיב אם הייתה נכונה או לא מכיוון שלא שיתפת אותנו כאן בפורום בפרטים העסיסיים כלומר האינטימיים של אותה מערכת יחסים וחבל שכך.אנחנו המשפחה לא?) ואכן אם את חושבת שמגיעה לך אחד יותר טוב אז בהחלט כך (אין שום סיבה שתישארי עם גבר מכה ואלים מילולית.יש בחוץ גם גברים עדינים ונחמדים.רק כדאי שתחפשי מהר כי הם עומדים להיגמר עוד מעט) לגבי הפזילה הזמנית אין לי מה להשיב למעט תקווה כי מדובר בסימפטום שנוצר כחלק מהסערה הפנימית שעברה עלייך ומקווה כי כבר נעלם. צר לי כי קמת לאחר 12 שעות ונפל לך האסימון.רק להזכירך שני דברים: א.אם הוא היה שם היית רוצה לישון 12 שעות.במקרה הטוב היית חוטפת תנומה קלה בין לבין של שעתיים. ב.אם זה רק יקל עלייך לדעת אז תחשבי על זה שכאן בפורום יש אנשים שיותר מ-48 שעות העבירו את זמנם ללא יעלי לדוגמא לצידם.(איזה רוע.היית חייבת להכאיב הא? ידעתי את זה מהרגע הראשון שראיתי אותך בכנס.כן כן.את בדיוק מהסוג ההוא...) כיסא על הראש החברות רצו להוריד לך? אני הייתי מוריד עלייך לא פחות משולחן. יופי.לפחות לסיכום אני שמח שעכשיו גם את כמונו הולכת לישון עם רדיאטור לצידך. זהו הגיע הזמן לפרוש.הדרי.שיהיה בהצלחה אצל הרופאת עיניים.וכשתשימי את הסנטר על המכשיר שלה והיא תבקש להסתכל קדימה דחילאק.אל תפזלי. תחזרי לספר איך היה.ובקשר ל...אני כבר לא זוכר על מי ועל מה דיברנו.נו טוב.זה כבר היסטוריה. אסף.

gaia20

New member
אני בהחלט מכתירה אותך לליצן השנה!

אספי, אספי.... ההודעות שלך פשוט גומרות אותי... אני יושבת מול המסך, מתפקעת מצחוק... ואמא שלי לא מבינה למה ביתה המשוגעת יושבת וצוחקת בקולי קולות.... בהחלט הצלחת (שוב!!) להעלות צחוק מתגלגל על שפתיי..... טוב, עכשיו קצת רצינותתתת..... (מותר לחייך עוד חיוך קטן?
) אז היתי אצל הרופא, כמובן שהיום בבוקר הפזילה המצחיקה החלה דועכת עד שנעלמה לגמרי... ושוב, כמו שקורה לי ברוב הפעמים, הגעתי לרופא והוא לא מוצא שום דבר לא תקין... הכל בסדר..... סורי, הסרט הזה לא יגמר כך... באמת יש לי משו בעין. לא משו רציני- פשוט צילינדר..... אז צריך לחזור אליו בשבוע הבא עם המשקפיים שאני לא שמה בכלל אחרי שהוא יבחן את המשקפיים הוא יתן לי הפנייה למכון כולשהו ששם אני יעבור עוד איזה בדיקת ראיה ואז יעשו לי מספר חדש עם צילינדר. זהו, זה כל הסיפור של הראיה המעוותת שלי...
אוקי, אז רוצים קצת פרטים, משפחתי היקרה? (על החבר שנטשתי, כמובן, לא על הרופא עיניים...) טוב, אז בכלל שהתחלתי איתו את הקשר הוא דיבר על זה שהוא רוצה לטוס לקנדה, ששם יש לו חברים ממש טובים של המשפחה שלו. מאחר והרעיון הדבילי הזה שממש שנאתי אותו רק צץ לו, אמרתי לעצמי שזה בטח אחד הרעיונות שיכנסו לתיבת הרעיונות שלא יוצאים לפועל. אז הקשר התפתח לו ואני פתאום הבחנתי בעובדה שהבחור לא מפסיק לדבר על הטיסה הזאת... זה כל מה שיש לו בראש... רק הטיסה ומה הוא יעשה שם, וכמה כסף הוא ירוויח שם... והטיסה והטיסה והטיסה..... קיצר, טיגן לי את המוח עם הטיסה הזאת... טוב, התעלמתי... (מנגנון ההתעלמות מאוד עוזרת לפעמים
) אבל עם הזמן שכבר לא יכולתי להתעלם, תפסתי איתו שיחה אמרתי לו שאני מרגישה שהקשר הזה לא זז לשום מקום, זה כמו להשקיע את הרגשות שלי בכלום... מאז השיחה שום דבר לא השתנה, הוא עדין דיבר על הטיסה הזאת 24 שעות ביום... ואז ביום שישי האחרון, באתי אליו, כמו כל סופשבוע, ישנתי אצלו ואז הוא התחיל לדבר על דברים שהוא רוצה למכור בשביל להשיג כסף לכרטיס טיסה. ברגע שיצאו לו מהפה המילים "כרטיס טיסה", שמעתי את האסימון נופל ממש חזק על הרצפה... ובאותו רגע החלטתי שאני חייבת לחתוך את הקשר. אז הגיע יום שבת, ניסיתי להתנהג כאילו הכל בסדר (מה שהלך ממש יפה, הוא בכלל לא הבחין שמשו לא בסדר אצלי, וזה אולי קצת מצדיק את ההחלטות שעשיתי) עבר יום שבת וגם עבר כל יום ראשון ושהגיע הערב היתי חייבת לדבר איתו. כל אחה"צ ניסיתי להשיג אותו בטלפון.... רק בערב הצלחתי לתפוס אותו ואמרתי לו כל המ שאני חושבת (כל מה שכתבתי למעלה) בתוספת שנראה לי הכי טוב בשבילי שנסיים את הקשר. הוא היה קצת בהלם, קצת מופתע, אמר שהוא לא ידע שאני מרגישה ככה. (הצלחתי ממש להסתיר את זה... בדרך כלל זה לא הולך כל כך טוב...
) הוא בהתחלה רצה שנשאר ידידים, מה שממש לא מתאים לי, בכל זאת יש לי רגשות כלפיו.... קצת קשה להיות ידיד של מישו שיש רגשות כלפיו. וזהו, מיום ראשון בערב הוא לא התקשר אלי ואני לא התקשרתי אליו. אם זה באמת הכי טוב בשבילי, אני מניחה שהמנגנונים בגוף יודעים את זה לבד וגם אם הלב מרגיש שהוא עשה טעות, כשאני מנסה לחשוב על זה כמו צד שלישי, אני בהחלט מסכימה עם עצמי שזה הכי טוב לי. זהו חברים יקרים- אלו כל הפרטים... אז שיהיה לכולם המשך ערב נעים. נשיקות

ל3

New member
הדרי

אני מניחה שעכשיו כשהגעת למסקנה הנכונה לאט לאט זה יהיה קל יותר. את תמשיכי בחייך והאמיני לי שאת ראויה להרבה יותר - לאחד שירצה כל הזמן להיות בחברתך ולא לטוס ממך. כנראה שהבחור לא יציב וכלל לא רציני ואת לא צריכה אחד כזה. אז יאלה, שיקח כבר את מטלטליו ויעלה על המטוס -קנדה כן מחכה לו. שולחת לך המון חיבוקים.יהיה טוב, לא?

ל3

New member
הדרי../images/Emo24.gif

אלוהים, כשקראתי את זה הייתי צריכה לעצור כמה פעמים כדי לקחת אוויר- איזה עומס.אני בטוחה שלמשרד קשה להיסתדר בלי אחת מקסימה ואחראית כמוך אבל אם צריך אז לא תהיה להם ברירה נכון? את ובריאותך הם בראש ובראשונה ואם אחרים לא מקבלים את זה אז בעיברית צחה ז'בשם.... קחי לך את שישי שבת הקרובים רק לנוח , לישון ולצבור כוחות ואני מקווה ששבוע הבא יהיה לך: יום ראשון-
יום שני-
יום שלישי-
יום רביעי-
:- D: יום חמישי-
יום שישי-
יום שבת
:-
, שירי נ.ב בבקשה גשי לרופא עיניים: the sooner the better

למעלה