הי לכולם רוצה לשתף אותכם במשהו אישי

מיריאל1

New member
הי לכולם רוצה לשתף אותכם במשהו אישי

אני רוצה לספר לכם על חוויה מדהימה שחוויתי עם משפחתי. לפני שבועיים איציק הפתיע אותי בנופש בצפון, יחד עם זה הוא שילב טיסה רומנטית בשמי הארץ . החוויה היתה כל כך מסעירה ומיד שאלתי את הטייס האם אפשרי לארגן טיסה כזו גם לילדים בכלל ולילדים מיוחדים בפרט. מיד גם הסתבר לי שהוא מחפש משהי שתארגן לו את יומני הטיסות וההזמנות והיות שהתפטרתי מעבודתי, החלטתי לקבל על עצמי את המשרה הזו. בקיצור.... טסנו ביום שישי גם עם רום והיה מדהים חבל על הזמן. טיסה אינטימית, נעימה- ומלאת חוויות. רום כל כך נהנה במטוס וישב גם ליד הטייס במקביל כל החוויה צולמה בוידאו. ממליצה בחום לילדים שלכם ולאחים לחוויה מסעירה. וגם לכם לזוגיות ולחידוש ירח דבש לטיסה לילית. אז... כנסו לקישור ואני מחכה לשמוע ממכם גם תגובות על האתר ועל הרעיון. קישור מעניין אוהבת נשיקות מירי

../images/Emo49.gif../images/Emo50.gifמירי על העבודה החדשה../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קראתי את דברייך ונכנסתי לקישור. אחלה רעיון . את חושבת שאם אקח את ניסים יהיה איזון במטוס?...{האף...}... הרעיון הוא נפלא, ומרגש אותי לחשוב על רום במטוס יושב לו ליד הקוק-פיט ואומר לו בחיוך המלאכי שלו : "ימינה ושמאלה..." מתאים לקרוא לילדים המיוחדים האלו בעת הטיסה :" מלאכים בעננים"...אה?... איזו התרגשות, איזו חווייה., ואני כל כך מאושרת בשבילך שמצאת לך עבודה בכזה תפקיד. נשמע חלומי. בהצלחה אהובתי. אמא שלי שאלה אותי מה לתת במתנה לעדי ורועי ליום ההולדת שחלף להם ולא ממש ידעתי, מה, עוד חולצה? עוד משחק מחשב? כסף? אופניים? הכל שטויות. חומר, בולשיט... אולי חווייה חד פעמית שכזאת היא רעיון חביב, אחר, מיוחד, משהו שישאיר חוויות וזכרונות. אהבתי ביג טיים. תודה חומד ששיתפת אותנו בזה. מחזיקה לך אצבעות להצלחתך. אוהבת אותך תמיד.

smo

New member
קודם כל איזה יופי של רעיון ועוד יותר שמצאת

עבודה.... בתור פחדנית גבהים...המטוסים הקטנים האלה עושים לי
ביחד.. טסתי כמה פעמים במטוסים הקטנים של ארקיע (הדאשים האלה) משדה דב עם כיסי האויר מעל הכינרת.........בדרך לקרית שמונה
למי שלא מפריע לו............אחלה רעיון

נשמע כל כך מרגש ומיוחד, כל הכבוד לאיציק על

הרעיון , איזו אהבה יפה יש ביניכם.....
שיהייה לך כייף בעבודה החדשה? באיזה איזור של הארץ זה יהייה? (בעצם בטח בירושלים כי את לא נוהגת מחוץ לה....
) נהדר שמדי פעם יש חוויות מסעירות וממלאות כאלה עם כל המשפחה - מה שנותן כוחות ל"משברונים קטנים שבדרך..."

מיריאל1

New member
הי מיכלי יקרה שלי,../images/Emo23.gif

ראשית התנצלות מראש שלא טלפנתי אליך אני יודעת שגם את היית בתקופה לא קלה. אנא קבלי התנצלותי- הייתי בתקופה מאוד מבולבלת כמו שהבנת... העבודה למעשה היא מהבית - וזה מעולה בשבילי גם קצת לנוח מהנסיעות והפקקים. בכל מקרה אכן כן חוויה מטריפה ומתנה מדהימה. תודה נשמה . אוהבת מאוד ואשמח שנדבר בקרוב. נשיקות מירי

וואוו מירי, נשמע מרגש.

גם ההפתעה, גם הטיסה הרומנטית, וגם מה שיצא מזה. נכנסתי לקישור. רעיון מגניב. אני מדמיינת את רומצ'וק יושב ליד הטייס ונהנה מכל רגע. שיהיה בהצלחהההההה!!! נשיקות, אורלי

מעניין ומרגש שמחה מאוד שרום../images/Emo47.gif נהנה

הלוואי ונריה יהיה מסוגל לטוס לא מאמינה בכלל, למעלית לא מצליחה להכניס אותו פחדן חבל"ז. מירי מתוקה, שתהיה לך הצלחה במשרה החדשה
מימי

וואלאק מירי מאז שאת בעננים את גם לא עונה

לטלפון... אולי תנחתי כאילו????? לא מספיק היית מעופפת בטבעי, עכשיו קיבלת כנפיים תרתי משמע??? אין, פשוט אין עבודה תפורה על מישהו כמו זאת עלייך.... יאללה... מגדל הפיקוח נתב"ג למירי.... תנחתי ותעני לטלפון אם לא אבוא עם הפינצטה...אחת, אחת....

מיריאל1

New member
ארי נשמתי המצחיקה-

אם היו יודעים כאן מה את עושה עם הפינצטה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין עליך!!! היום באמת היה יום עמוס. אבל שתדעי שתטלפנתי אליך יפה שלי ואת לא ענית לי. מתגעגעת אליך המונים love you נשתמע מחר...... חולה עליך המונים. מירי

מיריאל1

New member
מימוש נשמה- אל תהי כמוני תקשיבי:

איך אהרון שלנו תמיד אומר: אם לא מנסים לא יודעים. לדעתי זה יהיה נפלא לנריה וזו חוויה אדירה בכלל לילדים שלנו. אבל.... את חייבת לפני זה לעשות לו הכנה. יש אווירונים כאלה בחנויות צעצועים שמשמיעים קול של המראה אולי תנסי לעבוד איתו קצת כדי להסיר לו את הפחדים. לכי תדעי אולי הוא עוד יבקש שהוא גם רוצה להיות במטוס. אי אפשר לדעת. בכל מקרה נשמתי שתדעי שבחברה שאני עובדת יש להם גישה לילדים מיוחדים והם מאוד אוהבים אותם ומתייחסים אליהם חבל"ז. תודה על הפירגון נשמתי, מירי

היי מירוש יקרה!

היית צריכה לשמוע את נריה היום. היום לאחר שדיברתי עם חני שלנו ואמרה לי שהטיסה הזו בתכנון שלהם, אמרתי לעצמי אם חני ומירי שהם גם חוואפיות כמוני מסוגלות אולי גם אני. שאלתי אותו אתה רוצה שנטוס במטוס? ענה לי לא רוצה אני ימות, כשהסבתא שלו ז"ל נפטרה, אמרנו לו שהיא מתה והיא בשמיים. הוא נתפס בזה כבר שנתיים שסבתא מתה והיא במטוס בשמיים. אמרתי לו במטוס לא מתים, רק מטיילים כמו אסתר (אחותי חזרה מארה"ב) והנה היא חזרה והביאה לך מתנות, אמר לא היא גם מתה,( ועוד הוא מדבר איתה בכל יום כמעט) זה מה שהחליט ולכי תזיזי אותו מיזה. עוד נדון בזה יקירה אז בנתיים לילה טוב.
מימי.

מיריאל1

New member
סיגליייייייייייייייייי אל תכעסי עליי...

לא דיברנו, לא חזרתי אליך - גועלית שכמותי. חוץ מהחיים הדינמים אין לי תרוצים. נדבר ביום ראשון- תודה ממי על הפירגון בעבודתי. הלוואי ויבוא יום שאת ואדיר תוכלו לטוס גם ולהנות או את עם בן זוגך בעתיד..... מי יודע? נשיקות ממני

היי מירי רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך...

זה בסדר מירי, לא כועסת האמת שלפני מס' שנים באחד מהטיולים של אקים רמלה טסנו במטוס אני אדיר ואליקו שלי, ואדיר החולה הגה ישב ליד הטייס

למעלה