הי לכולם, שאלה למנוסים,

הי לכולם, שאלה למנוסים,

מה אתם עושים עם כיסאות בטיחות לרכב כשאתם מגיעים לארץ עם תינוקות/פעוטות . סוחבים כיסאות איתכם? מחזיקים אחד נוסף בארץ? בטיסה הקודמת סחבנו איתנו את הסלקל, בטיסה הבאה כשיהיה בן שנה, העולל כבר לא יכנס לסלקל כנראה ונצטרך כיסא של גדולים. אבל לסחוב אחד כזה נראה לי הזוי, גם ככה יש כל כך הרבה דברים...

Mottek

New member
אצלי ההורים השאילו כיסא

ממשפחה או חברים. הם באו לשדה תעופה לאסוף אותנו עם הכיסא כבר באוטו שלהם.

alphadelta

New member
הנה הסיפור

כשהיו קטנים , אבל כבר לא בסלקל, לקחנו את הכיסאות למטוס והם ישבו עליהם בטיסה. כך היה להם מוכר ונעים. קל להם לישון בזה יותר מאשר בכסא הענקי במטוס. הם היו קטנים לפני המון שנים. לא יודעת אם אפשרי היום. כדאי לשאול מראש את חברת התעופה. בכל מקרה, זה צריך להיות כסא שמאושר על ידי איגוד הטיסה. כשהם עברו ל׳בוסטר׳ המשפחה בארץ הלוו לנו והגיעו לקחת מהשדה מצוידים. יש גם כסאות אוטו שהופכים לעגלה. אבל מעולם לא השתמשתי באחד לילדי. אז אין לי הרבה מה לספר על זה. מקווה שעזר.

אני צריכה לבדוק את זה,

חשבתי שאפשר להעלות רק את הסלקל לטיסה (במידה ומזמינים עוד מושב), אבל יכול להיות שאפשר גם כיסאות יותר גדולים. גם ככה עוד לא ברור לי איך תינוק בן שנה אמור לשבת במושב מטוס רגיל, צריך משהו לקשור אותו, אבל עוד לא בדקתי את הנושא.

een ogenblik

New member
בדרך כלל

רוב מי שנוסע עם ילד עד גיל שנתיים קונה כרטיס של עשרה אחוז ממחיר הכרטיס, המיועד לתינוק שיושב בחיק המבוגר האחראי עליו.
אם רוצים להעלות כסא מיוחד עבור כסא הילד, קודם כל צריך לקנות עבור התינוק כרטיס ילד, שבדרך כלל עולה 75% ממחיר כרטיס מבוגר. רק אז אפשר לברר בנוגע לכסא.

זה מה שעשינו פעם קודמת,

קנינו כרטיס תינוק ב10 אחוז מהמחיר, זה טוב ויפה אם אפשר להשתמש בעריסה. חוצמזה שהם אף פעם לא מתחייבים לתת עריסה, בגיל שנה הוא כבר גדול מדי לעריסה, ואני לא רוצה בכלל לחשוב על טיסה של 5 שעות, עם תינוק אנרגטי על הברכיים. סיוט. לא יודעת איך אחרים עושים את זה.

אספרסו2

New member
עשיתי את זה פעם

זה כיף,לא משעמם לרגע

אבל איך אפשר

לאכול סנדוויץ פילה אמריקן עם תינוק עליך? הוא מעיף את זה לכל עבר...

een ogenblik

New member
אין לי מושג

אני רק זוכרת ויכוחים עם סוכני נסיעות מהמגזר החרדי, על כך שהם משפחה עם שלושה ילדים מתחת לגיל שנתיים, והם רוצים לשלם עשרה אחוז ממחיר הכרטיס לכל אחת מהשלושה, כשנוסעים רק שני מבוגרים (ולפעמים המבוגרים האלו נוסעים בכלל על מחיר "צעיר" בעצמם). העובדה שהגדרת הכרטיס זה "ילד יושב בחיק מבוגר" לא עניינה אותם. אז מה אני יכולה לומר, זה כנראה אפשרי.

לנו היה כיסא בישראל. השארנו אותו כאשר עברנו לחו"ל.

אני לא מכירה את נושא התינוקות שלא משלמים להם כיסא, אבל אני מניחה שהם זכאים למזוודה. ניתן לשלוח לבטן המטוס כיסא לאוטו (תארזו היטב) צריך לוודא שהמשקל הכולל של המזוודה והכיסא מגיעים למשקל המותר לתינוק עבור מזוודה. אני מקוה שכתבתי ברור

תקנו כיסא, בהנחה שזה יותר זול במדינה בה את נמצאת, ותקחו איתכם לישראל ושישאר שם (בהנחה שיש איפה לאפסן)

חשוב לזכור לוודא של המזוודות, עגלות וכו' יכולות להכנס לרכב כאשר מגיעים לישראל. עוד סוגיה מורכבת

R750-Girl

New member
היינו נוהגים להשאיל כסא

הפעם הזו קנינו כסא חדש, להשאיר בארץ - וחסכנו דילמות לפעמים באות

ההורים שלי היו בהתחלה משאילים מחברות של אחותי בארץ

ואחרי כמה זמן נשבר להם והם קנו שיהיה להם בבית.

minime12

New member
אנחנו עוטפים בשמיכה ושמים בשקית זבל ענקית

ושולחים עם המזוודות. זה לא נחשב ככבודה נוספת (בכמה חברות שטסנו) ומעולם לא חייבו אותי.
מצאתי את הדרך הזו כשהכי נוחה, יותר מאשר להתחיל לחפש למי יש כיסאות בשבילנו.
דרך נוספת לקנות כיסא נוסף ולהשאיר בארץ

תודה לכולם על התשובות! נבדוק כאן מחירי כיסאות,

אולי באמת נקנה אחד אקסטרה שנוכל להעלות לטיסה, ואחר כך נשאיר בארץ.

למעלה