הי לכולם שבת שלום - אולי מישהי יודע יודעת איך מכינים קישוט לנייד?
H hoch New member 4/2/06 #2 לדעתי כמו מחזיק מפתחות, אבל עם חיבור מיוחד שכמו שהבנתי ניתן לקנות באבגד ודומיו. שבת שלום
ת תמי שבט New member 4/2/06 #3 לי יש סלולרי "ענתיקה" שיש בו חור להשחלה. אני יודעת שיש עוד מכשירים שיש בהם חור. תבדקי את שלך. (לא הצלחתי לצלם את הסלולרי על הצד, אבל משהו בכל זאת רואים).
לי יש סלולרי "ענתיקה" שיש בו חור להשחלה. אני יודעת שיש עוד מכשירים שיש בהם חור. תבדקי את שלך. (לא הצלחתי לצלם את הסלולרי על הצד, אבל משהו בכל זאת רואים).
H hoch New member 4/2/06 #4 לדעתי לכל הסלולרים יש חור להשחלה, והשרשרת שלך פשוט כולה מהממת, אבל הדג מטריף. שבת שלום.
א אילאיל זיו New member 4/2/06 #6 לפני כמה זמן צבעוניות העלתה רעיון מטריף לסגירה לקישוט לפל'. מיד אימצתי אותו בשמחה. להשתשמש בחוט שעווה או עור ובקצה סוגר רגיל של חוט עור וחישוק סגירה רגיל. עובד נהדר!!!!!
לפני כמה זמן צבעוניות העלתה רעיון מטריף לסגירה לקישוט לפל'. מיד אימצתי אותו בשמחה. להשתשמש בחוט שעווה או עור ובקצה סוגר רגיל של חוט עור וחישוק סגירה רגיל. עובד נהדר!!!!!
H hoch New member 4/2/06 #7 אילאיל, נעזוב שניה את הרעיון המעולה הקישוט שלך לפלאפון העלה על פני חיוך שלא נמחק. הוא כזה מתוק, חבל על הזמן.
אילאיל, נעזוב שניה את הרעיון המעולה הקישוט שלך לפלאפון העלה על פני חיוך שלא נמחק. הוא כזה מתוק, חבל על הזמן.
S silver and cold New member 4/2/06 #8 את יכולה להכין קישוט של מספר חרוזי פימו (בערך 3) ובינהם חרוזים שונים.