הי לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הי לכולם../images/Emo13.gif

היום התחלתי לקבל תאריכים למבחנים של סוף הסימסטר. אני כבר מתחילה להיות בלחץ. תמיד סבלתי מחרדות מבחנים שהתבטאו אפילו בתסמינים פיזיים ואני לא יודעת מה לעשות. המבחן שאני הכי מפחדת ממנו הוא בשיטות מחקר ובפסיכולוגיה. אני מקווה לעבור את זה ועוד יש לי חודש שלם להילחץ. היום קבלתי בחזרה פיסקה שכתבתי לעבודת המחקר שלי באנגלית. קיבלתי 90 כך שזה בסדר ( יכול להיות יותר טוב). אני כבר לא יכולה לחקות עד שהשנה הזו תעבור. זו הייתה שנה קשה ועמוסה. מה איתכם? איך עבר אליכם היום?

gaia20

New member
איך עבר עלי היום?

ובכן..... קמתי להנאתי ב 13:30 בצהריים.... הכנתי לי קפה... התיישבתי ליד אדון מחשב ו.... **יש לכם קישורים חדשים** כרגע סיימת להכניס לקישורים סדרה של אתרים על הפיברומאלגיה יש עוד המון, המון, המון אתרים בנושא אבל לא היה לי כוח להכניס את כולם... בכל מקרה, רק צהריים ובנתיים היום עבר בסדר... שלך,

3ויוי

New member
../images/Emo42.gifהיי גאיה../images/Emo8.gif

נהנתי מהקישורים שהבאת, כשזה בעברית אני מזה, שמחה.
תודה,
ויוי.

3ויוי

New member
../images/Emo42.gif בקשר לפיברומיאלגיה

האם קראתם את הקישור בקשר להמצאה האישית של "אלפרד,על הטיפול בפיברו´. אני מאד היתי רוצה לנסות את התמיסה ,של היונים´ נתרן אשלגן סידן ומגנזיום ,אך קודם אצטרך לבדוק אם יש לי חסך מהם בגוף,,איך בודקים ?, אני חושבת שמסקנותיו צודקות לאור העובדה שהוא חקר זאת על עצמו , ועצם ידיעת החומר המדעי על , מה קורה לשרירים שלנו בזמן דחק ולחץ מה הם איבדו וממשיכים לאבד בלי ידיעתנו.יש היגיון לדעתי. תוספי המזון האלה לא מזיקים ,הם מינרלים חיונים ,בנוסף לטיפול הקונבנצ´. וניראה לי שיש סיכוי להקטין את הנזק. שלכם
ויוי.

gaia20

New member
הי ויוי

לצערי אין לי משץ של מושג כיצד אפשר לנסות את התמיסה הזאת אך כמו שאמרתי, יש עוד המון אתרים בנושא התסמונת, זו עבודה ארוכה להכניס את כולם ועשיתי הפסקה קטנה כי לא היה לי כוח יותר..... אולי בהמשך היום אני אמשיך לחפש. אם את רוצה לעזור לי- הקלידי "פיברומיאלגיה" במנוע החיפוש "goggle" תראי את כמות המידע רק במנוע הזה. אם יש לך כוח לזה, את מוזמנת להביא קישורים לכאן ואני אכניס אותם ל"ישורים" כל מי שמעוניין לעזור, בכיף... שלכם,

3ויוי

New member
גאיה

ניכנסתי לגוגול יש המון מידע ,וניראה לי שאת הבאת מספיק חומר מעודכן על הפיברו´.כבר אין מה להוסיף. תמיד לרשותך ויוי.

ל3

New member
איזה כיף לכם......

אני מקנה בכם שאתם יכולים לקום כל כך מאוחר. אני בשעה 7:00 כבר על האוטובוס בדרכי ללימודים

רינתבי

New member
מוכר לי

היי ל3 גם אני סטודנטית במדעי החברה ואני יודעת עד כמה זה מלחיץ נושא העבודות והמבחנים. יש לי לכתוב עבודת ב.א בסוציולוגיה שכפי שאת יודעת היא עבודת מחקר ואני פשוט לא מסוגלת להביא את עצמי לנתח את החומר שנאסף. מבחנים!פתאןם התחלתי בשנה האחרונה ללימודים לפתח פחד נוראי שכמבון החריף את התסמינים. פתאום הזכרון לא עובד,קשה להתרכז ולנתח מצבים ותופעות ,בכלל לכתוב עם לוגיקה כלשהי. אבל מצאתי שיטה לפחות להוריד את הלחץ. להתעלם לחלוטין מנושא הציונים ,תמיד אפשר לנסות שוב,ויום לפני הבחינה לסיים להתכונן מוקדם בצהריים וללכת לפנק את עצמי במה שעושה לי טוב. בכל אופן בהצלחה וכל הכבוד על הציון 90!!!! רינתבי

ל3

New member
שלום לרינתבי

נראה לי שלא ראיתי את שמך מקודם, את חדשה? תודה על המחמאה.הבעיה שאני לא מסוגלת להפסיק ללמוד יום לפני המבחן אני מרגישה שאני צריכה ללמוד עד הדקה התשעים. בכל אופן בהצלחה גם לך בעבודה ותעדכני אותי במה שקורה

למעלה