הי לכולם

דלידל1

New member
הי לכולם../images/Emo13.gif

הרבה זמן לא הצלחתי להכנס למחשב וירוס....למחשב די רציני וגם חופש קצר באיטליה ועל זה רציתי לספר לקחנו את הדיסק החדש של שלומי וגם הישן עם פאבליטו כמובן והוא הנעים לנו את הנסיעות הארוכות מעיר לעיר וזו היתה "פנטזיה מטורפת" לשמוע את שלומי באיטליה בדרכים ללא הפסקה כשהיתה ההופעה בעפולה בעלי ואני עשינו לנו הופעה ברכב בדרך לרומא... אוריין מזל טוב הרבה אושר ואהבה
גל

karoleking

New member
../images/Emo99.gifאת מזכירה לי נשכחות...

לפני שנתיים גם אנחנו עשינו טיול לאיטליה, עם רכב שכור, וגם אנחנו כמובן לקחנו דיסקים של שלומי בעיקר, והיינו מרביצים פול ווליום בדרכים הבין-עירוניות...והיה פשוט נדיררררררררר....כיום יש שירים שאני שומעת וישר מזכירים לי את הדרכים המפותלות שבדרום איטליה...זה פשוט מחזיר אותי לשם...את תראי, גם לך זה יקרה!

דלידל1

New member
../images/Emo9.gifקרול זה מטורף אבל כבר קורה לי

אתמול הייתי בהופעה של פאבלו פעם ראשונה בלי שלומי וזה היה מוזר בטרוף .....

karoleking

New member
מה כל כך מוזר?

זה טבעי...ככה זה שירים! תמיד מזכיר משהו... לטוב או לרע! מחזיר אותך לאותן התחושות של החוויה! בגלל זה לפעמים כשקורה לי משהו לא טוב, אני נמנעת מלשמוע שירים שאני מאוד אוהבת...שלא לקשר ביניהם. שלא יהיה מצב למשל שלא ארצה לשמוע שיר מסויים בשביל לא לזכור חוויה מסויימת.
טיפ לחיים

דלידל1

New member
לא הבנת אותי יקירה

כתבתי שני דברים שונים הראשון שזה כבר קורה לי -מה שכתבת לגבי זכרונות מאיטליה בהקשר לשירים של שלומי והשני... (לא קשור לראשון) שאתמול פעם ראשונה ראיתי את פאבליטו בהופעה ולי היה מוזר ממש לראותו ללא שלומי המתוק
גם בעלי אמר זאת מה שאני מנסה להגיד שבזכות שלומי גם פאבלו נכנס לנו ללב אך...לא רגילים לראותו בהופעה לבד . יש כבר צפי לגבי הופעות של שלומי לבד?

karoleking

New member
לא כל כך מהר, לצערינו

נצטרך להסתפק ב"פסטיגל" בחנוכה, ורק לקראת קיץ הבא יהיו הופעות לבד. ולעיניין השני גם אני הכרתי את פבלו בעקבות ההופעות עם שלומי.

למעלה