הי לכולם

אסנת14

New member
הי לכולם../images/Emo188.gif

אני עוקבת אחרי התגובות בפורום כבר מס´ ימים, וכמו רבים כאן נראה שהפורום הזה מתאים לי. שמי אסנת הגעתי הנה דרך האתר של אמיר דרור, וזה הסיפור: אני עובדת בחברה הנוכחית כ- 10 שנים, מנהלת לשכת מנכ"ל,(מזכירה בכירה) ועוזרת מנהל שיווק (עד לפני מס´ חודשים), בעקבות התפתחות הוחלט לשנות את המבנה הארגוני ולהקצות לשיווק עזרה במשרה מלאה, הייתה לי תחושה די טובה בהתחלה לגבי קבלת התפקיד (הגשתי מועמדות באופן רשמי), עד שהמציאות תפחה על פני ושוב השובניזם ניצח, לא קודמתי!!! לא קיבלתי את התפקיד!!!! בעבר קיבלתי אות העובדת המצטיינת, ביצעתי עבודה של 4 אנשים וכל הבלה בלה... הזה, אך מטעמי נוחיות בלבד (כנראה של הארגון) לא קיבלתי את התפקיד. (אלק מצטיינת!!!!!) זה מס´ חודשים שהעיסוק בנושאי שיווק "נלקח ממני", הסמנכ"ל עזב, מנכ"ל נוסף הועבר (בגלל חילוקי דעות וכו´) ופתאום..... אני מוצאת את עצמי מטפסת על קירות. (למנכ"ל זה לא מפריע) בשלב מסויים החלטתי לא לשקוע ולכעוס על כל העולם ופשוט לנצל את המצב לטובה ולמצוא הזדמנות מהמצב שנוצר. מהון להון בחיפוש אחר "האור בעבודה" הגעתי לאמיר דרור ולפורום זה. בשיחת ייעוץ עם אמיר, אני מבקשת להודות לו בהזדמנות זו, התבהרו מס´ דברים, והתחדדו מס´ ספקות ביניהם, השיווק זה לא "באמת" מה שמתאים לאופי שלי, והנה אני מתחילה בתהליך שלא חשבתי קודם שיקרה לי - חיפוש אמיתי של ה- "אני שלי", אני יודעת זה יקח זמן, אך בהחלט אפשרי גם מקבלת רעיונות, עידוד ושיתוף של חברי הפורום ושל גילויים שלהם (על עצמם ועל אחרים). "הבא נשגיח על ההתחלות שלנו - התוצאות תצמחנה בעצמן" (קיקרו) אשמח לשמוע תגובות, תודה - אסנת

avivaht

New member
בוקר טוב אסנת ../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה אלינו אני אספר לך שכשקראתי את מה שכתבת נזכרתי בימי מזכירת המנכ"ל שלי. גם אני טיפסתי על הקירות, וכך היגעתי לאינטרנט. כשאני מסתכלת עם התקופה הזאת, שהיתה לי מאוד קשה נפשית, זה הדבר הטוב שאני רואה בה - את גילוי האפשרויות שיש באינטרנט... אני אתייחס לסיומת שלך "הבא נשגיח על ההתחלות..." לא יודעת מתי בדיוק הן קורות, ולא יודעת איך "להשגיח", דברים קורים כל הזמן בכל מיני כיוונים, ואחרי זמן מה יש חיבורים בין כל הדברים, היום אני משתמשת בנסיון שצברתי באומנות, שיווק, מזכירות, ניהול מכירות ועוד הרבה נוספים. זאת נקודה שמתנקזים אליה הרבה דברים ולכן אני לא יודעת מתי היתה ההתחלה... מה שמשמח אותי בכל זה...זה... שכך גם לעולם אין סוף... יום נהדר אביבה

שבוע טוב לאסנת ואביבה

אתן עוד לא מכירות, אולי בעצם רק קצת אבל לא רחוק היום. שבוע של קסם. אמיר

איך באמת מדליקים את האור?

מדברייך, אסנת, אפשר בהחלט להבין וללמוד שאת האור מדליקים בפנים, ולא בחוץ. היית מועסקת בתפקיד מנהלת לשכת מנכ"ל, תפקיד שלעיתים נתפס באירגונים כתפקיד "שירותים", ולמרות האחריות הגדולה בו, אין ממנו קידום "למעלה", ובנוסף, למרות מחוייבותך והצלחתך כעוזרת מנהל שיווק, שוב, האירגון לא תמיד רואה את העובדת המצטיינת, משום שיש עליה תווית מסויימת ("מזכירה", "עוזרת"...), או בגלל העדפות או התחייבויות כלפי אחרים, או אולי בגלל פרוטקציות או לחצים המופעלים ע"י אנשים, ובעיקר בגלל שהאירגון הוא מארג מסובך מאד ושברירי מאד של קשרים, שבו התפקידים לא תמיד מוענקים לאדם המתאים ביותר, אלא לאדם בעל הקשרים הטובים עם הדמות המתאימה ביותר... עצוב, אבל אמת. מה שאני מוצאת בכוח ובעוצמה שאת הצלחת לגייס הוא "הדלקת האור הפנימי" שלך, התחברות פנימה, ובדיקה אמיתית של מה הרצונות הכי מוצפנים שלך, אלה שלפעמים אנחנו לו מודים בהם בפני עצמינו, כי אנחנו עסוקים בעניני אגו ("מה פתאום נתנו את התפקיד למישהו אחר, הרי אני הייתי כאן קודם!", או "איך זה שאני משקיעה כל כך הרבה ולא רואים אותי", וכד´). את התעלית מעל לצורכי האגו שלך, והתחברת לרצונות הכמוסים הפנימיים, ולכן היית מסוגלת לראות מה באמת יהווה עבורך תפקיד רצוי, מתגמל, שיאפשר לך להגשים את עצמך. את בעצם שאלת את עצמך את השאלות הנכונות ביותר, ועל כך, אני מסירה בפנייך את הכובע!

אסנת14

New member
היי מירה

לפי השם (מירה חניק) אשר מוכר לי מאוד, ב- 93´ השתתפתי בקורס של תפנית לימודי חוץ של האונב´ הפתוחה, " הכשרת נשים לעמדות ניהול" - אם אני לא טועה את הייתה המרצה? (או אולי אני טועה?)

זיהית נכון

שלום אסנת. הלוואי והייתי יודעת איזו אסנת את, אבל אני מנחשת. כן, זו אני, ואני מקוה שאוכל להשתתף כאן אתכם. נהנית מתגובותיו של אמיר ומהגישה שלו. מקוה שאוכל גם לתרום מן הידע שלי.

ברוכה הבאה

שלום מירה תודה על הפרגון והתרומה. כל שיחה פתוחה ואישית תמיד לוקחת אותנו קדימה ואני שמח לכל הזדמנות להיכרות חדשה. מוזמנת לא רק להביא ידע גם חוויות. יום רך וזורם. להתראות, אמיר דרור

מרחבתיין

שמחה להיות פה. אוהבת את האנרגיות החיוביות ואת החשיבה הפתוחה. את השאלות שלך ואת היכולת להוביל כל דבר פנימה קצת יותר עמוק.

מרחבתיין

שמחה להיות פה. אוהבת את האנרגיות החיוביות ואת החשיבה הפתוחה. את השאלות שלך ואת היכולת להוביל כל דבר פנימה קצת יותר עמוק.

seeyou

New member
"העובדת המצטיינת"?../images/Emo153.gif../images/Emo140.gif

אצלנו ,היה כמעט בדיחה! "העובד המצטיין",היה סימן לפיטורין קרובים!!(להמתיק את הגלולה המרה!! יש פתגם שאומר: "חייל טוב לא עושים אותו קצין"...למה? מסיבה פשוטה-דרך החשיבה של חייל היא שונה מדרך שרכו של קצין! הקצין חייב להנהיג חייל –צריך לבצעה! עוד דבר,בחברה(מקום עבודה) שאת " גדלת בה"-מקבלים "תדמית"... קשה לשנות את הדעה של אנשים או את התדמית,באותו מסגרת עם אותם אנשים! למנכ"ל זה לא מפריע?? לא רק שנוח לו עם עובדת טובה, הוא גם מפחד ממך!! את יודעת את החולשות שלו,של הארגון.. בתפקיד החדש,שאת רצית בו, הוא לא יוכל להטיל עליך את סמכותו כפי שהוא עושה כיום!

למעלה