הי לכולם

Bavmorda

New member
הי לכולם ../images/Emo24.gif

מה נשמע
היום שישי (21:30) יש סרט ב YES 1 שנקרא "עירום מלא" וזה תיאורו: קומדיה המתרחשת בלוס אנג'לס ועוקבת אחרי שבעה אנשים ללא שום מכנה משותף הקשורים בצורה זו או אחרת לתעשיית הקולנוע, שחייהם מתנגשים יום אחד.. עם:דיוויד דוקובני,ג'וליה רוברטס. במאי:סטיבן סודרברג. 2002. .... יש מתלהבות
יש מתלהבים
איך הסרט והאם כדאי לראות אותו.... ובבקשה בלי ספויילרים
. שב"ש לכולם וערב גשום וחמים, BAV.

eve6

New member
האמת שלא ראיתי

אבל שמעתי שיש לדיויד כמה סצינות שם...וחוצמזה שהבמאי אמור להיות מצויין - אז תבדקי את הסרט בבקשה בשבילנו ותדווחי

1Shir

New member
לא ראיתי, נשמע מאוד מאוד מעניין ../images/Emo13.gif

Bavmorda

New member
לך ולאבר6:

אני מתלבטת בין זה לבין פרחים שבורים. אין לי כח האמת לעוד סרט כמו "תמונות קצרות" או אחרים שפתאום לקראת הסוף משהו מקשר בין כל הדמויות. חוצמיזה שסרטים שרוברטס שם, זה לא תמיד בגלל איכות משחק אלא בגלל פרסום הסרט. נראהלי אני אלך על פרחים שוברים ב יס 3 עם ביל מורי: פרחים שבורים 22:00 יום שישי 5/1 דרמה קומית. גבר בגיל העמידה מגלה במכתב שקיבל שהוא אב לבן שלא הכיר, יוצא למסע, לפגוש בנשים שאותן הכיר לפני 20 שנה כדי לגלות ממי נשלח המכתב. עם: ביל מאריי, שרון סטון. במאי: ג'ים ג'רמוש. ארה"ב, 2005
BAV.

eve6

New member
שמעתי ש"פרחים שבורים" מעולה

וגם פה, הבמאי משכמו ומעלה ומומלץ (ג'ים ג'רמוש).

Bavmorda

New member
היה בהלחט מעולה

ביל מוריי מצויין, למרות ובגלל אולי גילו המתקדם. BAV.

Gilliana

New member
לפי מה שאת אומרת...

... ביל מארי נשמע כאילו הוא איזה קשיש, כשהוא בסך הכל בן 56. זה גיל נתקדם???

Gilliana

New member
תשמעי, בעיקרון...

... כל גיל הוא מתקדם, מכיוון חץ הזמן נע קדימה ולא לאחור, אבל "מתקדם" במובן שמייחסים לו בד"כ, גיל 56 הוא ממש לא. אולי לך, בגילך הצעיר, זה נראה כך - אבל את טועה.

למעלה