הי לכולם...

הי לכולם...../images/Emo51.gif

רציתי להגיד תודה על קבלת הפנים החמה שקיבלתי בכניסתי (המרשימה...). אני מקווה שבאמת הועלתי לך, יעלי, ולו במעט.גם לי יש אור שלי בבית
לך, רולן, אני עוקבת אחרי שלבי החלמתה של הסיחה שלך ויש לי תחושה, שעם מערכת משפחתית כזו תומכת ואוהבת, הסיחה שלך תהפוך מהר מאוד לסוסת מירוצים יפיפיה
לך, b4icu, כתבת מילים מרגשות ונוגעות ללב. ליבי איתך. פרידה מאדם אהוב אינה נעימה אבל אתה בודאי כבר יודע, שכאן אפשר למצוא חום ותמיכה
ולכל האחרים - אני רוצה לאחל לכולנו, שתהיה שנה טובה ומוצלחת יותר ממה שחווינו בימים האחרונים, שיהיו לכולנו הכוחות למגר את מה שלא מתאים לנו ולהנות ממה שנעים לנו. רולן, אני חייבת להוסיף, שלמרות ההתמודדויות הפרטיות שלך, את מנהלת בנועם פורום, שנוצרו בו קשרים חמים ומקסימים. נעים לי להצטרף אליכם (למרות שאני לא דברנית כל כך גדולה...
)

yaeli4

New member
היי לך, "מה שאת רוצה:"

אני מנסה למצוא שם לפנות אלייך בו, וקשה לי למצוא כי הניק שלך ארוך כל כך. שמחה שהגעת לכאן. כמובן שנשמח לראות ולשמוע אותך יותר. בוודאי שהמילים שלך היו נוגעות ללב ולנשמה, אבל הסיפור עם אור שלי הוא כל כך ארוך ונפתל. אני עדיין מתקשה לפתור את כל הבעיות אבל משתדלת למרות שהיא מקשה עליי מאוד את הדרך ולמרות שיש לי בן זוג אוהב ותומך, המערכה איתה, היא עליי ועל גבי בלבד. וזה קשה נורא. תודה על כל המילים שלך, ובקרי כאן יותר.

rolan

New member
מהשא'לה יקרה

את מרשה לי לקצר את שמך למהשא?...
כבר קיבלתי ממך מסר פרטי ברוח הדברים שכתבת כאן ואני שמחה ששיתפת את כולם בתחושותייך. כמו שכתבתי לך, את בהחלט רצויה ומועילה אצלנו, השארי ושתפי ככל יכולתך וצרכייך, אין כאן מינון בו חברי הפורום צריכים לעמוד...
וכן, אנחנו בהחלט משפחה קטנה, מיוחדת ותומכת!!! תודה על הדברים היפים שכתבת לנו

למעלה