הי לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הי לכולם../images/Emo9.gif

לא הייתי כאן אתמול וכל כך הרבה הודעות. כיף לראות איך שהפורום פועל ומתפקד. יום שיש ישנתי אצל סבתא שלי כדי שהיא לא תהיה לבד ולמחרת נסענו לסבא שלי והייתי שם כל היום. הוא נראה יותר טוב וכבר הורידו לו את הנקזים מהאף. הוא אוכל ומדבר ואפילו התהלך קצת. הוא עדיין מאוד חלש וצריך את עזרת הסביבה ואנחנו כל הזמן לידו, מתחלפים במשמרות וכל פעם מישהו אחר נשאר לישון שם כך שהוא אף פעם לא לבד. היום בבוקר דודה שלי ( זאת שנשארה איתו בלילה) היתקשרה ואמרה שיכול להיות שהיום הוא ישתחרר אך מחכים לביקור הפרופסור. אני יודעת שתהליך ההחלמה הוא עוד ארוך ושמחכה לנו דרך לא קלה אבל העיקר שכבר יהיה בבית אז זה יותר קל לכול הצדדים. בכל אופן מצב רוחי הישתפר ואני בדרכי ללימודים. אני רק מקווה שאני לא מפתחת משהו כי כואבים לי העצמות וגם הגרון, מקווה שיהיה טוב בכל אופן היתגעגתי אליכם ואני שמחה לחזור- שיהיה יום טוב לכולנו

gaia20

New member
שירי- שמחה שאת כאן

ועוד יותר שמחה לשמוע על סבא שלך, זה באמת יהיה יותר קל כשהוא יהיה בבית אכן תהליך ההחלמה הוא די ארוך, אבל בסופו של דבר סבא שלך יחזור לתפקד רגיל וזה הכי חשוב. הינה- כמו שאת מספרת הוא כבר אוכל ומדבר וגם הולך קצת, לדעתי הוא מתקדם יפה ביחס לניתוח שעבר... אז שיהיה לך ולכולם בוקר טוב!!

למעלה