הי לכולם!!|

kerenkamhi

New member
הי לכולם!!|../images/Emo91.gif

רציתי לשאול האם אתן רואות בעיה עם הריון מיד לאחר החתונה? יצאתי עם בעלי 4 שנים לפני החתונה, ואנחנו מדברים על הענייןץ הרבה תגובות מסביב אומרות לחכות.......מה דעתכן? דרך אגב נישאתי לפני חודש!

הילית*

New member
קודם כל מזל טוב וברוכה הבאה לפורום

ולשאלתך- לדעתי כל זוג איך שהוא מרגיש מבחינת הבשלות הזוגית שלו והחיים שלו (לימודים, כסף וכו´) אם גרים ביחד לפני הנישואין אז זה פחות משמעותי בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

תוכי

New member
מזל טוב

לפי דעתי הכל עניין של מוכנות אישית שלכם לא משנה מה שכולם אומרים העצה שלי היא שאם אתם רק עכשיו עברתם לגור יחד חכו תכירו קודם אחד את השני יותר טוב ובכל מקרה ההחלטה היא שלכם ולא של "מסביב" לדוגמא אנחנו מחכים לקנות בית ורק אח"כ להכנס להריון למרות שחושבים המון ואפילו...... יש כבר שמות לילדים בהצלחה וברוכה הבאה

אתי@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לפי דעתי זה עניין של הרגשה וזה לא ממש משנה אם התחתנתם לפני חודש, שנה, או שבכלל לא התחתנתם... יכול להיות שלאנשים שאומרים לכם לא למהר יש נימוקים הגיוניים, שוה להקשיב להם, אבל להחליט לבד לגמרי. רק את והוא בלי השפעות חיצוניות... אם אתם מרגישים בשלים וחושבים שהאחריות הזאת מתאימה לכם, אז למה לא? אם יש מניעים אחרים, כמו כסף, אז כדאי לחשוב פעמיים ואולי לא למהר לעשות ילדים..

dili

New member
אין לזה מתכון קבוע...

כל אחד עושה לפי מה שמתאים לו... בכל מקרה אני חושבת שעדיף לגור יחד תקופה מסוימת ואז לראות איך מסתדרים, אם גרתם יחד לפני החתונה אז זה פחות משמעותי... אנחנו למשל יצאנו 7 שנים לפני החתונה, אבל לא גרנו יחד ואחרי 3.5 שנות נישואים החלטנו להכנס להריון (אבל מצד שני גם התחתנו מאוד צעירים, אז לא היה לאן למהר...למרות שמבחינה כלכלית היינו מסודרים כבר מההתחלה). זה באמת ענין אישי ויש המון פרמטרים מעבר לעניין של הברשי זמן בין החתונה להריון... בכל מקרה מזל טוב ובהצלחה

dorlim

New member
מסכימה עם כל מה שאמרו קודמותי ../images/Emo9.gif

זה עניין מאד אישי ותלוי בכ"כ הרבה גורמים - בסופו של דבר כל אחד והמוכנות שלו לעניין.... ברוכה הבאה ומזל טוב (אגב אנחנו התחתנו לפני 3 שבועות, מחר
)

kisses

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

אני לא רואה בעיה עם הריון מיד לאחר החתונה זה כמובן תלוי רק בכם אם אתם רוצים לעשות דברים שילד לא מאפשר לעשות אותם אני ממליצה לחכות אבל עם אתם מרגישים מוכנים אז למה לא. שיהיה בהצלחה

fila

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני חושבת שהריון זה לא רק שאלה של מוכנות אלא של עוד נסיבות והחשובה שבהם היא הרצון להיות הורה, כשהרצון והמוכנות ישתלבו אז זה יהיה העיתוי המושלם. אנחנו נשואים 7 חודשים ובעלי רוצה מאוד ילד אני פחות אז זה עוד בדיון

שירי71

New member
לכי עם הלב שלך

מה שאני מתכוונת זה שלשמוע מאחרים זה סבבה אבל הכי חשוב באמת באמת זה לשמוע מה הכי מתאים לך. מכל הבחינות. אני לא חושבת שמישהו מהצד יכול קבוע מה נכון לך אלא מקסימום לנסות לפעמים לגרום לך לחושב שזה מה שנכון... זו עצתי לך...

kerenkamhi

New member
תודה רבה לכולכן!!!!

אנחנו חיים ביחד מעל ל 3 שנים. אך עדיין זה שונה טיפה בעניין של "לקחת את הרגליים וללכת" כל הזמן אני שומעת על מקרים של בעיות בפוריות ותמיד יש משהו שלא בדיוק מתאים להביא ילד......אז קדימה לעבודה!!!!

למעלה