הי לכולם.

MONTIR

New member
הי לכולם.

הי זו עדן, החלפתי את שם המתמש שלי. למונטיר. יש לי שאלה. יש לי דוד בצרפת שלא מבין כלום בסוסים או בציוד. מכיוון שהוא מגיע לארץ בעוד שבוע חשבנו לבקש ממנו לייבא לנו ציוד, מפני שהעלות של הציוד בחו''ל נמוכה מהעלות בארץ. האם זה כדאי?

לדעתי לא ממש.

אם הוא לא מבין, אז איך הוא ידע איזה ציוד להביא? הכוונה, למשל, מתג, איך הוא ידע איזה מידה? אוכף כנ"ל ראשייה גם כנ"ל מגנים כנ"ל לגבי שמיכה אני לא יודעת. חבלים ומושכות, לא תהיה בעיה (נו באמת
) העניין הוא שבגלל שהוא לא מבין בציוד הוא לא ידע מה עדיף, מה גדול מה קטן, ואת לא שם אז לא תוכלי להדריך אותו.

The Bitter End

New member
מה הבעיה במגנים?

אין טווח מידות כל כך במגנים, מגנים לפוני ומגנים לסוס רגיל או משהו כזה. אפשר לייבא מגנים, שמיכות, בנדז'ים, חבלים, ראשיות בית, וציוד אישי[מן הסתם, כי את יודעת מה המידות שלך] כמו מכנסי רכיבה, שוט, קסדות וכו'. סה"כ אני בעד, לא יודעת עד כמה המחירים שם שונים, וכל הקטע של המכס, אבל אני בעד.

לפי מה שאני יודעת יש לארג' מדיום שמאל

ראשיון בית גם יש כל מיני גדלים. אז ציוד אישי אפשר. אבל ציוד לסוס שמצריך מידות, לדעתי לא ממש כדאי.

The Bitter End

New member
אהמ

תאמיני לי שהיא בטח יודעת מה מידת הראשיית בית או המגנים של הסוס השלה.

MONTIR

New member
אבל אני אוכל ללהדריך אותו דרך פלאפון, או אימי

אימייל זו לא הבעיה...

הממ לא יודעת כ"כ בקשר למחירים...

יש מצב שאפילו דברים מסוימים יהיו יקרים יותר אז לא לתפוס במילה אף אחד. מה שכן תהיי בטוחה שיש יותר מבחר אם הוא ילך למקומות הנכונים. את פשוט יכולה לחפש באנטרנט חנות שהוא יכול להגיע אליה ולעשות רשימה לפי הקטלוג באתר (תמיד מציינים שם מידות/צבעים/מלאי) ממש רשימה עם שם המוצר החברה והמידה. כשמדובר במישהו שלא מבין בסוסים ובדברים שאת לא יכולה למדוד - תמיד יהיה סיכון
אבל מצד שני כל דבר אפשר למכור למישהו בארץ...

MONTIR

New member
חח צודקת.. אבל איפה לעזזל אני אמצא אתר ציוד

בצרפת?

SNTQ

New member
תנסי ככה:

www.google.fr www.yahoo.fr ותכתבי "ציוד רכיבה" באנגלית

MONTIR

New member
אני צריכה את זה ספציפית בצרפת.. איך אני עושה

את זה?

SNTQ

New member
horse equipment in france

ואיפה בדיוק בצרפת הוא נמצא? אני אנסה לברר לך דרך החווה שלי על חנויות.

חיפשתי ככה אבל זה מצא מלא שטויות.

אני אברר ואודיע לך במסר ושוב תודה רבבה!

kenz

New member
padd

www.padd.fr גם לא נורא יקר, וגם את יכולה לעשות כבר הזמנה משם או לתת לו מספר קטלוגי של המוצרים שאת רוצה. רק באמת שימי לב לצבעים ולמידות. (וכן, האתר בצרפתית, אז קחי מישהו שיתרגם לך, האתר האנגלי עוד לא עובד)

תודה! יש מישהו שמייבא מהפורומים אוכפי פרסטיז'

לא? אני חייבת אוכף דחוףף!

למעלה