הי לכולם

kiril6

New member
הי לכולם

הצצתי בפורום. נראה מעניין. סליחה על הבורות - אבל מה זה דרך הלוחמים?

ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

"דרך הלוחמים" (או דרך האהבה, כך גם אפשר לקרוא לזה) היא כינוי לדרך בה אדם צועד אל החופש שלו. הרבה אנשים משייכים את הדרך לספריו של קרלוס קסטנדה, אך יש המון מקורות השראה לדרך זו. למשל: דון מיגל רואיס אקהרט טול סאנאיה רומן ועוד. אפשר להגיד שכאשר אדם לומד את עצמו, ומפסיק להזדהות עם התכנים שבו, מרפא את מה שיש בתוכו, ולומד להיות חופשי פנימית, הוא צועד בדרך הלוחמים. אני משערת שעוד אנשים יענו ותשמע דיעות נוספות על מהי דרך הלוחמים
שיהיה לך יום מקסים!

אין לי מושג מה זה "דרך הלוחמים" כפי שמוצג

בהודעה שלך. בתוך כוונה חיובית וכנה תרשי לי להגיד שעד כמה שידוע לי הביטוי מתכוון לדרך אל החופש על פי המובן הטולטקי של המילה "חופש". לכן, אני לא רואה מתקשרת ואגו-טריפיסט בתור מייצגים של הדרך. על פי מיטב ידיעתי השם "דרך האהבה" נובע מתרגום שגוי (בכוונה?) של ספר של דון מיגל. יש כמה ספרים שמציגים צדדים כאלו ואחרים של דרך הידעיים, אזכיר כאן חלק: הספרים של דון קרליטוס - אם יודעים לקרוא בין הסיפורים. הספרים של דון מארס הספרים של דוניה פלורינדה הספרים של שרי הכתובים של דון רמירז הספרים של דון מיגל רואיז ממקום אחר שלא קשור ישירות לדרך הטולטקים אך אפשר לקבל מהם מידע הקשור בצורה כזו או אחרת לעניין: הספרים של דן מילמן כה אמר 2 הספרים של באך (זה שהמציא את התמציות) כהרגלי אני מציע לקרוא את הספרים בשפת המקור ולא תרגומים שרובם (אם לא כולם) נעשו על ידי מתרגמים ולא על ידי בעלי ידע מעשי בנושא.

המובן הטולטקי של המילה "חופש".

ומי קובע מה המובן הטולטקי למילה חופש. אתה?
לא הבנתי את המשפט הזה: "לכן, אני לא רואה מתקשרת ואגו-טריפיסט בתור מייצגים של הדרך." איך הוא קשור להודעה שכתבתי? אני לא כתבתי על תקשור או אגו. ומה זה אגו טריפיסט?

לא, אני לא קובע כלום...

אני יכול רק להביא את ההבנה שלי של מה זה חופש במובן הטולטקי. אגו -טריפיסט הוא אדם שחי באגו-טריפ, אקהרט לדוגמא סאנאיה רומן "מתקשרת"... לא? אז... את כן הצגת את שניהם כ-"מקורות השראה לדרך זו." עכשיו את מבינה את הקשר להודעה שכתבת?

ayala sh

New member
דון קרליטוס.. תהייה..

עמנואל שלום, אם אוכל לשאול, אתה כל הזמן מכנה את קסטנדה בשם דון קרליטוס. מדוע?? כרמז לזלזול?? מדוע הזלזול?? הרי רוב המונחים בהם אתה משתמש כמו נקודת מאסף, "ראייה", נגואל שאובים מספריו. מדוע הוא מעורר בך תגובה כזו?

עז

New member
אני חסום לכתיבה בפורום הזה.

כך שהכי הגיוני שאם את רוצה לקבל תשובות ממני תכתבי בקומונת TIS. בהנחה שלא ימחקו את ההודעה הזאת, אענה לך. דון קרליטוס לא נאמר ולא נכתב בזילזול, ממש לא. דון זה תואר כבוד. קרליטוס זה שם חיבה לקרלוס. ביחד הם מראים כבוד וחיבה לאדם מסויים. למה את רואה בזה זילזול? רק את יודעת... אם את רוצה את יכולה להסביר. המונחים שאני משתמש לא "שאובים מספריו", גם לזה אני לא יודע איך הגעת... "מדוע הוא מעורר בך תגובה כזו?" את מדברת על התגובות שלך ושואלת למה הוא "מעורר בי" תגובה כזו? איזה תגובה???

קצת הסטוריה (דרך הלוחמים מהיא)

טלוש אני רוצה בן טל-שחר ו 15:25 | 29/08/01 להנחות אותך לגבי כתיבה בפורום הזה: תכתבי כל מה שמתחשק לך!!! אין נושא בעולם שאיננו קשור לדרך הלוחמים... אני רוצה שנרגיש ונטפח כאן התבטאות חופשית לחלוטין, משולחת-פחד לחלוטין, משוחררת לחלוטין, אמיתית לחלוטין... על כל נושא שבעולם!!! קשקשי בחופשיות!!! כאן אנחנו נוכל לדון על עצמנו, על מה שאנחנו מרגישים, על מה שאנחנו רוצים, על מה שמפריע לנו, על מה שטוב לנו, על מה שאנחנו רוצים!!! "דרך הלוחמים" זה לא דרך חיצונית מסויימת, איזו שהיא שיטה או מכניזם, אלא זה מה שיוצא מתוכנו... לפעמים יוצא מתוכנו פחד אשר מתכופף לנוכח החיים שמולנו - ולפעמים יוצאת מאיתנו אהבה. דרך הלוחמים היא מה שאנחנו רואים שקורה לנו בשניה זו, ברגע זה, בדקה זו, מחר... אז כתבי על מה שאת רוצה, כתבי על הטיול שלך, כתבי על אהבה, כתבי על העבר, כתבי על עצם המהות של "פורום", כתבי על מה שבזין שלך!!!!!! אוהב תמיד ובלי גבולות כלל בן

האם הוא באמת אוהב בלי גבולות?

מה זה לאהוב עם גבולות? האם זאת אהבה? מהי ההגדרה שלכם לאהבה?

עוד הסבר על מהי דרך הלוחמים

"דרך הלוחמים" זה כינוי לנתיב האנושי לצמיחה והתפתחות מלאה. לא מדובר בשיטה מסויימת, אלא בסך כל הדרכים בהן אדם יכול לצמוח באמת. אפשר להגיד שהדגש הוא על צמיחה מלאה, בשונה מצמיחה חלקית. אם תיקח שני אנשים, שכל אחד מהם נמצא בנתיב של התפתחות אישית, אחד מתפתח רק בדברים מסויימים בחייו, והשני ממש מתפתח בצורה כוללנית ורחבה. האם אתה נמצא בהתפתחות אישית כלשהי?

העוזרת

New member
../images/Emo119.gif על פי מה שהבנתי

מהודעת המנהל/ת זה פשוט כינוי לדרכו של יצור הצומח במלואו ("כינוי לנתיב האנושי לצמיחה והתפתחות מלאה... לא שיטה מסויימת, אלא סך כל הדרכים בהן אדם יכול לצמוח באמת... לא שיטות ידועות עם שמות ותרגילים, אלא הדרכים האמיתיות לצמיחה שקיימות במציאות...")

למעלה