הי לכולם

michallev

New member
הי לכולם

מה אני אגיד לכן. שבוע אחד של חופש ואני כבר צריכה כמה שעות רק כדי לראות מה השתנה כאן. העבודות של כולן - פשוט מטריפות. לצערי - אין לי כל כך זמן פנוי, אבל אולי אחרי סוכות יהיה לי במה להשוויץ. שאלה קטנה: אני רואה התייחסויות להודעות קודמות בתוך הודעות חדשות, לדוגמה - בתמונה שהציגה POPO11 יש התייחסות לכך שאת התמונה היא לקחה מאתר שהמליצה עליו לילך1 לפני שבועיים. נו, עכשיו לך תחפש..... אז כמה הצעות: 1. בואו נשתדל לצרף לינקים. 2. בואו מתחיל למלא את "קישורים". לזה זה מיועד, לא? ועל החשבון - למקרה שאטבע מרוב עבודה שהצטברה בעקבותל החופשה - שנה טובה לכולן!!!!!!!!!!!!!!!!

av_i_va

New member
יש לך הרבה עבודה../images/Emo140.gif

מקווה שנחת היטב מפני שכפי שאת רואה, יש לך כאן עבודה רבה.
לשאלתך, לוח הקישורים הוא חדש לחלוטין ואני מקוה שאכן יתמלא. לקישור הספציפי, אני בטוחה שאם תפני שללילך או סיון במסר אישי, ישלחו לך את הקישור כפי שודאי שמת לב יש עוד זמן להגיש את יצירת החודש, ובכלל להעלות עבודות. יום נעים

michallev

New member
נו, לפחות כאן העבודה מהנה..

אם כבר אני אשב לי ואחטט אחורה - אולי אוכל לעזור בהעלאת הקישורים. איך עושים את זה?

av_i_va

New member
קישורים:../images/Emo140.gif

ישששש! יופי של הצעה. מה שאני מציעה זה כך: תעתיקי לכאן את כל מה שאת חושבת שראוי להיות מוצג בלוח הקישוירם ומכאן אני אעלה א תהכל ללוח. (כולל מי המליץ וכמה מילים על מה שניתן לראות בקישור). אם תמצאי כתובות של חנויות או המלצה על מורים, עדכני בבקשה את לוח המודעות. זה נעשה ישירות על ידי הגולשים. כנסי ללוח מודעות, תבחרי את הקישור המתאים והעלי את ההעודעה תודה רבה

למעלה