הי לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הי לכולם

רק רציתי להגיד שמאוד התגעגתי אליכם. הייתה לי בעיה במחשב ולכן לא הייתי פה אבל אני אנסה להשלים את החסר ולהגיב על ההודעות. מצטערת אם הדאגתי אותכם אוהבת, שירי

ilush

New member
ברוכה הבאה !!!!

הי שירי, איזה כיף שחזרת- היית חסרה... אז מה שלומך, את מרגישה טוב? מקווה שכהכל בסדר ושחזרת אלינו עם כוחות מחודשים. לפחות המחשב, כך אני מבינה, מרגיש יותר טוב, נכון? שמת לב מה התרחש פה בימים שלא היית? אנשים התחילו לעשות ספורט, הפסיקו לעשן..מה תגידי? העולם השתגע ! סתם,בצחוק... בסה"כ היה פה די פעיל לאחרונה ומאוד מאוד מעניין- אז קחי את הזמן ותתעדכני (וגם תעדכני אם בא לך..). אז זהו בינתיים, חיבוק גדול, אילנית.

ל3

New member
אז ככה

גאיוש´- תאמיני לי שהזמן עובר מאוד מהר ולפני שתספקי להרגיש אחותך כבר תחזור. הנה, אחותי טסה לחמישה חודשים לארה"ב ( היא טסה ביוני) ובאוקטובר היא אמורה לחזור ובאמת שהזמן עבר מהר. איזה כיף לה, הודו תמיד הייתה אחת מהפנטזיות שלי. בכל אופן, אני מקווה ובטוחה שהיא תהנה ותמיד תוכלו לשמור על קשר טלפוני ואפילו אימיליים ( אם זה אפשרי שם). לגבי העישון, אני ממש גאה בך- כל הכבוד! עידית- " אשת חייל מי ימצא" אני חושבת שאת עושה מעשה יפה מאוד כשאת עוזרת לחברתך ואני יודעת שזה דורש גם אומץ לא מועט כי זה מחזיר אותך לאותה תקופה אבל אני בטוחה שהיא מעריכה מאוד את מה שאת עושה ובאמת כל הכבוד לך, כן ירבו כמוך. קטיפונת- אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. קראתי את ההודעה שלך ואני רוצה להגיד לך שאת חייבת להיות אדון לגופך. תקחי הכל בקצב שלך ובכלל אני ממליצה בחום שאחרי שאת באה מבית ספר תקחי לך חצי שעה לפחות למנוחה מוחלטת. תני זמן לגוף שלך להתאושש. מחכה לשמוע בשורות טובות אילנית- תודה על מילותייך החמות, גם אתם חסרתם לי. אני גם מאוד מאמינה שפעילות גופנית רק עוזרת ואפילו יותר לנפש מאשר לגוף אך לצערי אני לא מצליחה לבצע אותה. אני לא יודעת אם זו עצלות או לא אבל אפילו כשאני הולכת לעיר ( והליכה באמת איטית) אני מרגישה חולשה כזו שממש רועדות לי הרגליים והידיים אז לא נראה לי שהלכיה מהירה וקל וחומר ריצה יתאימו לי. אישור למכון כושר הרופאה לא רוצה לתת לי בגלל הלחץ דם הגבוה כך שאני בבעיה. אבל אני מניחה שעיסוק בפעילות גופנית משחרר אגרסיות וזה אכן מומלץ בחום ריטה- תודה שהודעת לכולם שאני בסדר ושזה היה רק תקלה במחשב. אוהבת אותך אז זהו, אומנם קצת באיחור אבל אשמח לשמוע איך עבר עליכם החג. אוהבת, שירי

gaia20

New member
ניצול שירשור, הודעה מכוכי

כמו ששמת לב, כוכי נעלמה בימים האחרונים. הכל בסדר איתה, דברתי איתה היום בטלפון, מסתבר שהמחשב שלה עושה לה צרות לא קטנות ולכן היא לא יכולה להגיב, רק מידי פעם לקרוא וגם זה לא תמיד. כוכי מוסרת לכולם חיבוקים ונשיקות, מתגעגעת לכולם ומוסרת דש"ים חמים. זהו לעכשיו, לילה טוב.....

קטיפה

New member
שירו´ש!

תודה תודה אני באמת אקח לי קצת "חופש" וינוח לי מעט הפסקתי לעשות שטויות ולכן אני גם מרגישה יותר טוב.. יום טוב שירלי

למעלה