הי לכולם

אמרלדה

Active member
הי לכולם

אז ככה:

קודם כל הצהרתי שאני, אחרי החג הזה, יוצאת לחופש מהמטבח עד יום העצמאות (האירוח הבא), למעט סלט פה ושם כדי להיות מנומסת אל השלם, חובב הסלטים בערבים.

שנית, רוצה לספר לכם שאני קצת שמחה, כי אני יוצאת לפרישה מוקדמת. אמנם רשמית בסוף החודש, אבל מעשית היום היה יום העבודה האחרון שלי. זה לגמרי מיוזמתי ואני שמחה.

שלישית, בניגוד גמור לכתוב למעלה, יש בכוונתי (אחרי יום העצמאות) להתחיל לשפר את עצמי במטבח.

מה זה לשפר?
1. להקדיש זמן לפתח מטבח יותר נכון עבורנו. הבריא שלנו הוא לא אוטומטי כמו של כולם. יש לי רגישויות משלי. אז בריא לנו.
2. להכין אוכל. בדרך כלל בשוטף באמצע השבוע לא מכינה, אז זה שינוי.
3. להכין אוכל שמתאים לעובדה שאני לא מסוגלת לאכול בישולים כבר זמן די רב, ומחפשת כל הזמן דברים "קלים" במקום אוכל.
4. להתחשב בכך שנקעה נפשי מצלי עוף, שאני ממעטת לאכול בשר, שהשלם הוריד בבת אחת את כמות הפחמימות שלו, ושהדברים
הכי טעימים שהכנתי ואימצתי לאחרונה זה חצילים אפויים עם סלסת עגבניות ומעט גבינה קשה ועגבניות אפויות עם גבינה, בזיליקום
ושום. הבנתם. זה סוג הדברים שאני... מחפשת.

אבל - אחרי יום העצבנות.

עד אז - גם רגליים למעלה, אבל ממש ממש לא רק.

ספר אוכל חדש על דגים קניתי לי לחג, ספר קריאה חדש יש ומחכה לי (מלכת היופי של ירושלים), היום הלכתי וקניתי לעצמי שרשרת יפה מתנה במוזיאון ארצות המקרא, בשבוע הבא
הולכת לעשות מנוי לבריכה ומכון כושר, התחלה טובה יש.

כיף לי.

אמרלדה

Active member
טוב, נו.... שלא תחשבו שרק המטבח על הכוונת

אז אוסיף שגם עבודה עם זוגות צעירים לפני הנישואין בדרכים שונות, החל מאחרי חגי תשרי, וגם לשחק מדי פעם בסבונים שלמדתי להכין בקורס צמחי המרפא, ופה ושם גם דברים אחרים. לא ישעמם. יכול להיות, אפילו, שאשאיר לי יום אחד בשבוע לצאת בו לפנסיה.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בשעה טובה
, בהצלחה, תהני מכל רגע ושאתחיל

לתרגל נסיעות להרצליה???

המאכלים שנראה לי שאת מחפשת מתאימים בול למזג האויר המתחמם, לתשעת הימים ולשבועות, כך שמתאים גם לי בול!

אה, ותתחדשי על כל הרכישות!

קולולולולו איזה יופי

תעשי חיים כל הזמן, מעתה ועד עולם.
ואם בסבונים שאת מכינה אין סודה קאוסטית, אשמח לעבור אצלך שיעור.

אמרלדה

Active member
תודה רבה לכולן על האיחולים

מקווה שלאט לאט הם יבואו פה לידי ביטוי.

איזה כייף לך.כולי קנאה.נראה לי שאת בפתחה

של תקופה מהנה ומעשירה!!
תהני מכול רגע

tzivi1

New member
וואו, איזה כיף לך! פרישה נעימה וכיפית

אם הייתי יכולה - הייתי יוצאת לפרישה כבר היום...

ההתחלה שתכננת בהחלט נהדרת!

אם את אוהבת תרבות (ציינת את מוזיאון המקרא), הייתי ממליצה גם לעשות מנוי לאחד התיאטראות הטובים, ואם בעלך לא בעניין - אפשר עם חברה. פשוט חוויה.

amysh

New member
איזה כיף לך!

מודה שאני מקנאה.... מפנטזת כבר לפרוש (ויש לי עוד הרבה זמן...)
תעשי חיים, אמהות של חברות שפרשו בשנים האחרונות, וגם חמותי, עושות חיים משוגעים ואין להן פנאי!

מנוי לסינמטק יש לך?

אמרלדה

Active member
תודה, תודה לכולן. מנוי לתיאטרון יש לנו, מנוי

לסינמטק לא - לא מרבים לראו סרטים בחוץ. אנחנו הולכים לסרטים רק עם חברים, בשביל היציאה, יחד עם בית קפה. אחרת מחכים שהסרטים יגיעו הביתה.

אבל מקבלים הביתה כל מיני דיווחי תרבות מהאזור, והולכים. לפעמים לבית אביחי, לפעמים לשיר בצובה, כל מיני.

כרגע בתוכניות אני מתרכזת בשעות היום, שהן שלי. השלם עדיין עובד כל יום ומגיע בשש וחצי, שיהיה בריא. יש לנו הרבה חברים ואנחנו מבלים לא מעט, בעיקר בסופי שבוע. אני לא רוצה להעמיס עליו יותר מדי באמצע השבוע. נחכה.

היום פתחתי את היום אצל הקרדיולוג, לביקורת, והוא יש לו משנה סדורה לזוגיות מצליחה: שתי שמיכות, שני חשבונות בנק ורצוי גם שני שירותים בבית. אמרתי שאני לא מתלהבת משתי השמיכות, אמר: כי את אישה. הנשים תמיד סוחבות...

יום טוב.

amysh

New member
אה ונזכרתי בעוד משהו-

את יודעת שיש המון סיורי חינם בירושלים במשך השבוע?
ההורים שלי פנסיונרים והולכים לסיורים כאלה, וגם לקונצרטים בתאטרון ירושלים (יש בימי שני אתנחתא גם בחינם).

אמרלדה

Active member
תודה, חמודה, אבל אני פנסיונרית מוקדמת

ועוד לא בשלב הקונצרטים באמצע היום וכאלה.

אזכור את זה ליותר מאוחר...

למעלה