הי לכולם!!!

מאיה Ms

New member
הי לכולם!!!

מה המצב? חזרתי אתמול מטיל שנתי והיה ממש ממש ממש כיף!!!!! כל הטיול חרשתי על שירים של דה קולינג ונראה לי שאני שרופה עליהם עוד יותר ממה שהייתי!! (אם זה אפשרי- טוב אולי אני לא מתה עליעם כמו אנשים אחרים פה בפורום אבל יחסית לאחת שאף פעם לא העריצה להקות אני ממש מתה עליהם..) ושמתי
שהצטרפו לפה אנשים חדשים (או שדמיינתי את זה..) ובכל זאת- ברוכים הבאים..

mayjen

New member
מאיה...

אני מבינה מה קורה לך...
הם פשוט טובים!!!!!!!!!!!!!!!

Michalush f

New member
מאיה!!!

(תראי איזה מתחשבת אני, אפילו עשיתי מה שביקשת...) אני דורשת התיחסות!!! אני נכנסת לכאן רק בשבילךואת לא שמה עלי!! נחמד מאוד!!! אני מקווה שלא שיגענו אותך בטיול עם יותר מידי ווסטלייף... דרך אגב, את כבר צרודה? !´love ya

Adrienne

New member
ברוכה השבה! אני כל יום חורש על

הדיסק שלהם בכל מקום אפשרי, זה מתחיל בדרך לבית ספר, ממשיך בשיעורים חופשיים, נמשך עוד קצת להפסקות וגם בדרך חזרה הבייתה. אחר כך אני שומע אותם במחשב ושר אותם לאנשים בטלפון...

TCgirl

New member
בדיוק כמוני!!!!

ובטיול השנתי (שרק בדרך אגב יהיה ביום שלישי - נראה לי - זה אמור להיות ב-29.10) אני אחרוש על הדיסקמן... אני בטח אצטרך איזה 4 סוללות ל"מקרה ש..." אולי אפילו 6 (אמא שלי קונה את האריזות חסכון של ה-8 סוללות)... יש רעיונות מה לקחת לטיול חוץ מכל הבולשיט שכתוב בדף וכמובן הדסקמן עם 6 הסוללות והדיסק הקדוש של The Calling??? נראה לי שבלבלתי לכם את המוח מספיק... מחכה לתגובות, TCgirl (אירנה)

Adrienne

New member
יו גו גירל...!!!../images/Emo168.gif

ואנשים, תחכו להודעה חדשה ונוקבת מאוד על כל מה שקורה כאן!!!

Dror Lavie

New member
ואל תשכחי לצרוב את הדיסק ../images/Emo60.gif

522 פעמים למקרה שאחד הצרובים יהרס...

TCgirl

New member
מממ... בעיה קטנטנה....

אין לי צורב
אז אני אסתפק בדיסק המקורי (שאני אשמור עליו טוב טוב) ואם הוא יהרס אז אני אלך לחנות הדיסקים הקרובה לביתי (במקרה שלי זה "תרבותק" - לכו תבינו) והנורא נורא קטנה, שיש בה כל פעם רק עותק אחד של הדיסק, ואקנה אותו עוד פעם. כשחשבתי שנשרט לי הדיסק הייתי עם חברה הכי טובה שלי (לשעבר) והדיסקמן התחיל לעשות צרות והדיסק התחיל לקפוץ (משהו שלא אמור לקרות כי האנטישוק היה מופעל) אז התחלתי לבכות (בערך) וחברה שלי מה-זה נלחצה... בסוף התברר שנגמרו לי הסוללות... אופס... היה עוד משהו מצחיק שקרה לי עם אותה החברה אבל אם אני אספר לכם אתם *תסקלו* אותי באבנים אז נשאיר את זה לפעם אחרת... TCgirl (אירנה)

מאיה Ms

New member
תרגעי...

קראתי את ההודעה (קצת באיחור...) אבל מה לעשות שאין לי מה לרשום?!?!

Michalush f

New member
מעיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הולכת לברך שהחיינו! כמה זמן! מה קורה?????????????? אם את באמת רוצה לדעת, אצלי הכל חרא, תודה! לא נורא, אני ישמע ווסטלייף ויתעודד... love ´ya מיכל

Michalush f

New member
מעין!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הולכת לברך שהחיינו! כמה זמן! מה קורה?????????????? אם את באמת רוצה לדעת, אצלי הכל חרא, תודה! לא נורא, אני ישמע ווסטלייף ויתעודד... love ´ya מיכל

למעלה