הי לכולם!!!

אנהלה

New member
הי לכולם!!! הנוע חיפוש דפוק אצלי יש לי בעיות נוראיות עם האינטרנט לכן אני מבקשת את עזרתכם: 1)אני צריכה מתכון וכמה שיותר מהר לרוטב לפסטה רוטב עגבניות וב וטיפה חריף כמו שיש בסבארו או בסגנון. 2)בן דוד שלי בא מהצבא ואני רוצה להכין לו הפתעה עוף כמו בקנטאקי פרייד צ'יקן (kfc( שזה עם ציפוי פריך טעים כזה אני מאוד מודה לכם מראש!!!

מעינית

New member
היי אנהלה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif אני לא יודעת להכין רוטב פסטה,אבל רוטב של ספגטי זה גם בסדר../images/Emo35.gif

מעינית

New member
טוב,הינה המתכון לרוטב פסטה../images/Emo70.gif מיצרכים: 1)3 כפות רסק עגבניות 2)2 כפות שמן 3)שתיים וחצי כוסות מים 4)כפית 1 של פפריקה 5)וכף אחת של מרק עוף אופן ההכנה: שמים שתי כפות שמן בסיר ומוסיפים פפריקה מטגנים דקה, מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות ומטגנים 2 דקות,מוסיפים 2 1/2 כוסות מים וכף מרק עוף ומרתיחים בערך 5 דקות.זהו,בתאבון../images/Emo67.gif

מעינית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo61.gif../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo61.gif../images/Emo42.gif

gabizon79

New member
רטבים לפסטה מצרף לך קישור להכנת רטבים פשוטים ממסעדת "ספגטים" תהנו:)

atigas

New member
למה הכוונה שסוחטים את המיץ... "וסוחטים את המיץ והגרעינים" אם הבנתי נכון ז"א שמוציאים את הגרעינים וגם המיץ לא לבישול ?

למעלה