הי לכולם

אוקה

New member
הי לכולם

קראתי קצת בפורום ואני חייבת להודות שהתבלבלתי, אני כבר לא יודעת מי בן ורוצה להיות בת ולהיפך... אז יש לי שאלה- יש פה בנות שרוצות להיות בנים? אני מכירה מישהי שרוצה להיות גבר...ורציתי למסור לבנות-בנים פה תלכו על זה, אם זה ייסב לכם אושר אני בעד. מי שאני מכירה עדיין בתהליך, עברה בינתיים כריתת שדיים

FreakOnALeash

New member
אני אנסה להסביר.

האנשים כאן, רובם ככולם, מתכתבים בזהות המגדר המועדפת עליהם. כלומר- אני למשל, שהאברים שלי נקביים לגמרי ועוד לא עשיתי איתם משהו אחר, מתכתב כבן כפי שאדם שעבר שינוי מאישה לגבר יעשה. ראוי לציין שאני אישית עושה כך גם כלפי החברה ´מחוץ למחשב´. ל´מישהי שרוצה להיות גבר´ נהוג יותר לקרוא גבר טרנסקסואל. לפי החלוקה הזו פעילים פה כרגע כמה גברים(או בנים, יש כאלה שמרגישים עם זה יותר בנוח): אני-ברייאן ברק, אלפא, וקלאו. נשים\בנות: נורה, סתיו, מיכל, ימית (?), ועדן (מקווה שלא התעלמתי ממישהי)... בכל אופן, חברתך, (או שמותר כבר לומר ´חברך´?) מוזמן לפה.

FreakOnALeash

New member
איזה דפקט אני.

התכוונתי להוסיף את אדם וליטל, שניהם ג´נדרקווירים, כלומר לא חיים עם זהות מגדרית אחת וטוב להם. אדם מנהל את הפורום. והוא גם נשמה. אז סליחה שוב.

אוקה

New member
אז ככה../images/Emo140.gif

א. או שיש תקלה בתפוז או שבמקרה לכולם יש עוד יומיים יום הולדת... נכנסתי לכרטיס של ליז ושל ברייאן ולשניכם יש יום הולדת עוד יומיים (לפי תפוז, תקנו אותי אם אני טועה...) ואם זה נכון-
אז מזל טוב!!!!
ב. תודה לברייאן שהכיר לי פה את הלך הפורום, רציתי עוד לשאול- בני כמה אתם? ג. בקשר לחברה/חבר- אין לה אינטרנט.

stavit10

New member
לבראיין (כמו אקסל) ולאדם יש יומולדת

???????? אם כן אז מזזזלללללללללללל טווווובבבבבבב
מתה עליכם...

ליטל ו

New member
איזה מותק

לא ציפיתי לתשומת לב אישית ובטח לא אנשים יזכרו את ההגדרות שלי. תודה :) והיי לאוקה! והחלמה מהירה לאדם! איזה כיף שכולם מדברים :)

ק ל א ו

New member
עשו אותי גבר. אימאל´ה

אני לא כל כך יודע איך להציג את עצמי עוד, אך גבר אני בהחלט לא השתפכות בנושא אני אשמור לפעם אחרת (לא שההסבר לא היה שימושי גם עבורי) ידיד שלי שתמיד היה קצת פריג´ידר התקשר מהצבא ואמר שהמקלחות עושות לו את זה. YEY!

FreakOnALeash

New member
הממ...

תקרא את הת´רד על ג´נדרקוויר, אולי זה יעזור לך. אני תמיד השתמשתי בboi, שיבוש של המילה boy, שזה יותר הומואי. יש הרבה נישות שאנשים בוחרים לעצמם, וזה לא חייב להיות גבר או אישה. אגב לא דיברנו על pansexuality, שזה אומר לכלול את שני המינים, כמו לומר "אני אישה וגם גבר". זה חמוד לאללה לדעתי, אבל להרבה היא נראית כגסה וכוללנית.

stavit10

New member
ממש רגל אחת בקבר:)

מיכל אני פשוט הרבה באינביסיבל.. כי יש כמה אנשים שלא הכי בא לי לדבר איתם לפעמים.. אבל את לא מהאנשים האילו. פעם הבאה שאראה אותך אוןליין אשלח לך הודעה ואם תרצי נדבר:) ביי בינתיים

Lizz

New member
אני בן 22

והעניין הוא לא מה הגיל הכרונולוגי שלך, אלא בן כמה אתה מרגיש!.. ואני מרגיש בערך בן 80... :)

AlphaBeta

New member
פשש, די מבוגרים כאן

חח, סתם, סך הכל בן 17, אבל בהחלט לא רוצה להיות בן 18 (אולי, רק בשביל הורמונים, אבל חוץ מזה אני לא רואה שום יתרון
) אז תגידו, יש כאן אנשים שמתכוונים לשרת בצה"ל (או שכבר שירתו)? זה אחד מהדילמות הקשות שיש לי כרגע והייתי רוצה לדעת מה היה הנסיון שלכם.

stavit10

New member
אני מתההה להתגייס!!!

אויייש חמודי אני מתה להתגייס בתור אישה... אני לא יודעת זה ממש מושך אותי.. לא בגלל "לתרום למדינה" או "אין צבא אין חיים", אלה בגלל שאני רוצה ליהיות כמו כולן... כמו כל הבנות גם אני רוצה לשרת, גם אני רוצה ליהיות פקידה איפשהו, גם אני רוצה להגיד "הייתי בבסיס... יצאתי לחמשוש..." ליהיות עם מדים... להתאהב באיזה חייל... לא יודעת... אולי זה נשמע מטורף אבל אני באמת רוצה להתגייס.. כאישה, אך ורק כאישה. ואני חושבת שמגיע לנו.. אנחנו רוצות סופסוף לסדר את חיינו בתור נשים, אז שיהיו לנו את אותן הזכויות והחובות של נשים.. כמובן שזה קצת יותר בעייתי אבל זה אפשרי.. אני לא יודעת עד כמה רחוק יהיה לי כח ללכת ולהיאבק עם הצבא, אני גם לא יודעת אם אצטרך להאיבק, או אם זה יעזור לי... אני יודעת שאני אשמח מאד להתגייס.. וזה הכל:)

למעלה