הי לכולם

הי לכולם

האם מישהו יודע משהו על כימותרפיה מסוג TAXOTERE או DOCETAXEL נאמר לבן זוג שלי שחולה בסרטן לרכוש אותם במחיר של כעשרים אלף ש"ח (לא מסובסד). מייבאים אותם מארה"ב השאלות שלי הם האם כל כימותרפיה עולה כסף בישראל או שזהו סוג מיוחד ? למה בעצם זה כזה יקר ? האם מדובר בכימותרפיה חדישה וטובה יותר ? 2. האם אני יכולה להעביר אותם לדעתכם מארה"ב ? תודה

מזי א

New member
שלום

את הטקסוטר או הטקסול, קבלתי בארץ, ככמותרפיה לאחר גילוי סרטן שד לא ידוע לי מהי העלות כי זה היה מסובסד ע"י הקופה

מוזר

לחבר שלי נאמר שהוא יממן. יכול להיות מצב שהקופה תסבסד רק במצבים מסויים ? לאנשים מסוימיים ? יש לו ביטוח משלים והוא בקופת חולים כללית. יש למישהו מושג ?

אולי

יש מצבים כאלה, אבל אני לא מבינה בזה מספיק. כי אני יודעת שטקסוטר היא תרופה שקופת חולים כן מממנת. למה הוא לא שואל בקופת החולים שלו? הם אלו שאמורים לאשר את הטיפולים והתרופות. ודרך אגב, גם כשקופת חולים אומרים לא, עדיין יש מה לעשות. אז קודם כל להתחיל לברר ולשאול עד שמקבלים תשובה ממי שמקבל החלטות ובדרך כלל זה לא רופא המשפחה אלא דרגות ניהוליות מעליו. בהצלחה גלי

anati4

New member
טקסוטר

עד כמה שאני יודעת טקסוטר אינו בסל הבריאות יש הבדל בינו לבין טקסול שכן מאושר כדי לקבל טקסוטר צריך אישור מיוחד של הקופה והם נוטים לעשות בעיות עם זה כי זה חומר מאד מאד יקר ההבדל בינו לבין הטקסול הוא שנמצא שטקסוטר יעיל לגבי גרורות מרוחקות ולכן נוטים לתת אותו בקו שני צריך להפעיל לחץ על הקופה כדי לקבל אותו אני מכירה נשים שכן קיבלו אותו בהקשר של סרטן השד לאחר לחץ מול הקופה בהצלחה

למעלה