הי לכולם...

הילה@

New member
הי לכולם...

אז יש פה המון שאני לא מכירה אבל בכל זאת... מוצאת 2 דקות פנויות כדי לספר לכם שלפני שבועיים ילדתי . קוראים לו אמיר והוא מתוק אמיתי... מקווה שבין הנקה להחלפה אני אמצא זמן להיכנס ולדבר. להת בינתיים, הילה

קודם כל - מזל טוב

כן, עזרא כבר מתאר לעצמו את השימחה של הלידה, ושל הברית, יחד עם החתיכת עצב ששום מוהל לא יצליח להסיר אותו. חבל שלא הזמנת את עזרא שיהיה לידך בלידה, ככה היה מסביר לך בינתיים על כל מי שאת לא מכירה, לא נורא, אח"כ יסביר לך מי זאת מיכל בר, מי זה עזרא, מי הם האחרים. כתוב בספר דברים: וה´ האמירך היום להיות לו לעם-סגולה, ככה עזרא מאחל לאמיר שלך, ולך, שיהיה לך בן סגולה.

מיכל@בר

New member
הילה הילה... מזל טוב גדול ../images/Emo95.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

איזה יופי.....

yellowt

New member
הילה חמודה המון מזטים...בדיוק כתבתי

עליך ממש לפני כמה זמן ..לא רחוק...שנעלמת לנו ככה פתאום בטח בגלל שילדת..אם הייתי יודעת לעשות מה שעזרא פה הסביר הייתי מנסה להביא את זה לפה אבל אני אפילו לא מנסה אחרי התסבוכת הבוקר ..אין לי כח לזה... בכל אופן רוצה לאחל לך המון אשר בגידול הקטנצ´יק.. את יודעת מנסיון..זה הדבר היחיד שנותן לנו את הכוחות להמשיך הלאה... שהם שלי כבר בן 3 חודשים ואני משוגעת עליו..וכל פעם שרע לי אני נגשת מחבקת מנשקת ושואבת כח וחיוכים ממנו...וזה קורה הממממון פעמים ביום... ספרי איך היתה הלידה ואיך הוא ואיך את ?? רוצה לשמוע אותך שוב ..והרבה.. אז בין חיתול,טיטול,מוצץ ואוכל... אני מוצאת קצת זמן להכנס לפה...מקווה שתעשי זאת גם שוב.. עם המון חיבוקים ושוב מזל טוב ענק שלך תותי

מזל טוב לך הילה

אושר רב בגידול הבן. ונחת כמובן נעים מאוד. אני אחת מהצד. כנראה שבאתי אחרי שאת פרשת. וכן.. זוכרת יש כזה זמן שהחתלה והנקה נראים משרה מלאה

הילה היקרה כל כך שמחה לראותך כאן

כבר כמה ימים שחושבת עליך האם את כבר אם מרובת ילדים
ואיך את מסתדרת עם כולם....נעלמת לי ככה פתאום ושמחה שחזרת. אז קודם כל מזלטוב
... הרבה נחת ושמחה בביתכם וגם לכל המשפחה המורחבת. אני מתארת לעצמי שאת נראית מקסים ויפה עוד יותר. אני חושבת שהשם שהרך הנולד קיבל הוא שם מקסים...ואל תחשבי שאני "משוחדת"...
מחכה לפגוש אותך פה שוב...אשמח גם לשמוע אותך לפעמים... שולחת לך הרבה חיבוקים.

איילת*

New member
הילה יקרה

הרבה מזל טוב גם ממני, ולמרות הלילות חסרי השינה והריצות מאחלת לך שתהני מכל רגע כי זה ממש

הילונת יפיופה..איזה יופי לשמוע את

הבשורה על הקטן והמתוק שהבאת לעולם...... אלף מליון מזל טוב והמון
מכל סוג וגודל.

tear

New member
היי הילה יקרה, ברכות חמות

לך ולתינוק החדש מכל ה-
המון אושר ונחת

אורי_ח

New member
ולהילה - עוד אחד מזלטוב גדול ממני

לאושר לעונג לבריאות ואהבה