הי לכולם! אני עדי,בת כימעט 14... עם טוראט כבר כמעט שש שנים חדשה כאן חח רוצים אותי ?
ע עדידוש ילדת הפרחים New member 7/5/04 #1 הי לכולם! אני עדי,בת כימעט 14... עם טוראט כבר כמעט שש שנים חדשה כאן חח רוצים אותי ?
א אילנה אמא של שי New member 8/5/04 #5 ../images/Emo140.gifשלום לך עדי אני אחותו של שי גם הוא עם טוראט אני מקווה שיהיה לך נעים כאן בפורם להתראות ורד
../images/Emo140.gifשלום לך עדי אני אחותו של שי גם הוא עם טוראט אני מקווה שיהיה לך נעים כאן בפורם להתראות ורד
P p i l p e l e t 8 5 New member 7/5/04 #3 שלום לך ../images/Emo13.gif היי עדי, אני ספיר, הצטרפתי לפורום אתמול וביום אחד גיליתי אנשים חמים וטובים שרוצים רק לעזור.. אני מקווה שיהיה לך נחמד כאן פלפלת
שלום לך ../images/Emo13.gif היי עדי, אני ספיר, הצטרפתי לפורום אתמול וביום אחד גיליתי אנשים חמים וטובים שרוצים רק לעזור.. אני מקווה שיהיה לך נחמד כאן פלפלת
ע ערן קו New member 7/5/04 #4 שלום עדי ברוכה הבאה לפורום חם ואוהב מה שלומך את אוהבת כדורגל במה מתבסס הטוראט שלך את לא חיבת לרשום
א אלונה אמא של גיא New member 8/5/04 #6 ברוכה הבאה עדי היקרה../images/Emo24.gif אני שמחה שהגעת לכאן, נעים מאוד אני אלונה אמא של גיא הלוקה הטוראט ובן 11. שמחה שהצטרפת למשפחתינו. ענק ו- אלונה
ברוכה הבאה עדי היקרה../images/Emo24.gif אני שמחה שהגעת לכאן, נעים מאוד אני אלונה אמא של גיא הלוקה הטוראט ובן 11. שמחה שהצטרפת למשפחתינו. ענק ו- אלונה